niuteq 07.12.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Witam poszukuje modelu zasilacza awaryjnego który będzie nadawał się do mojego pieca, chodzi o podtrzymanie pracy pompy CO Weberman model GPA 25-4 180. Zaniki prądu są w granicach 2-3h i na taki czasu pracy zasilania by mi zależało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 08.12.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Ja kupiłem zasilacz awaryjny INTEX oraz akumulator chyba 30 Ah. Wiem że całość wyniosła mnie koło 700zł.Z tego co wyczytałem do pomp musi być pełny sinus nie wirtualny. U mnie na razie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niuteq 08.12.2014 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 no wlasnie też czytałem ze urządzenie powino mieć pełny sinus żeby zasilić pompę CO, ze wzgledu na małe pomieszczenie (kotłownie) wolałbym zintegrowany UPS. Zastanawiam się nad UPS ECO PRO 700 CDS w opisie jest podane "Produkty serii ECO CDS i ECO Pro CDS posiadają system "Clear Digital Sinus", który jest sprzętowym systemem cyfrowym umożliwiającym generację na wyjściu zasilacza UPS napięcia wyjściowego o czystym, sinusoidalnym kształcie sygnału" wiec chyba się nadaje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts