matude 07.12.2014 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Witam serdecznie,zastanawiam się nad kryciem wstępnym dachu foluią Dorken DELTA-ROOF (albo czymś podobnym). To nie jest membrana, to folia nieprzepuszczalna. Chcę ją położyć na pełne deskowanie (OSB), nad nią będzie dachówka. Czy mógłbym prosić o opinie na temat takiego krycia? Deskowanie będzie miało szczelinę wywiewną na górze ale i tak nie jestem pewien czy między tą folią a płytą nie będzie się zbierać woda. Poddasze nieużytkowe. Jest to rozwiązanie tańsze i prostsze niż papa a czytając opinie o membranach nie chcę ich kłaść (myślę że taka folia jest trwalsza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CafeDelTom27 07.12.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Jaka cena tej folii dorkena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matude 07.12.2014 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 592 zł za 75 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.12.2014 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 ... Jest to rozwiązanie tańsze i prostsze niż papa... W czym prostsze? Tańszym rozwiązaniem będzie również zastosowanie np. płyt Ondulina zamiast dachówki. Ile zaoszczędzisz stosując podkład systemowy zamiast papy? To co sugerujesz jest złym rozwiązaniem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts