miodas007 07.12.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 W miejscu gdzie mam zamiar mieć WC pod w wylewce są wodno-kanalizacyjne (PCV) - tak więc nie mam za bardzo jak przywiercić tego stelaża do podłogi.Czy są jakieś stelaże przykręcane jedynie do ściany, no nie mogę coś znaleźć ? A może wystarczy stelaż przykręcić do sciany i tyle? - w sumie jakie mają znaczenie te śruby do podłogi jeśli długość stelaża jest odpowiednio wyregulowana (tzn że nie jest za krótko, tak aby stelaż "nie chodził") ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 07.12.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Daj jakieś zaparcie do podstawy stelaża. możesz od nóżek stelaża poprowadzić coś co przykręcisz do ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joni987 07.12.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Ja u siebie miałem podobną sytuację pod jedną z nóg stelarza. Pod nogę wstawiłem cegłę pełną przyklejoną na klej albo zaprawę (już niepamiętam) do wylewki. Nogę stelaża z cegłą normalnie na śrubach połączyłem i jak do tej pory kibelek się trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodas007 08.12.2014 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Dzięki za podpowiedzi. Miałem podobne pomysły, ale brakowało mi przekonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forumowicz45 20.01.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Wykuj kawałek posadzki tam gdzie ma być noga od stelażu, miedzy rurami wywierć dziurę w stropie następnie zamontuj szpilkę na kotwę chemiczną, zrób wylewkę w miejsce dziury, ustaw stelaż i dokręć nakrętkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts