Karolf 27.07.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 klejone drewno bukowe.mając świadomość wad zdecydowaliśmy się, bo nam się podobał oraz pasuje do wystroju kuchni. Mamy już dwa lata i jest OK pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/19596-blat-w-kuchni/page/2/#findComment-369175 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.07.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Chciałam corian ale jego koszt nie był w tym czasie na naszą kieszeń Może kiedyś Teraz mamy postforming w kolorze calvados taki jak mebelki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/19596-blat-w-kuchni/page/2/#findComment-369179 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 27.07.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Rodzimy śląski granit - posiada wszelkie zalety i wady tego kamienia, tj. jest twardy, odporny na uszkodzenia mechaniczne i chemię stosowaną w kuchni (powstają plamy po oliwie, ale dość szybko znikają), jak i zimny (sex kuchenny mnie nie kręci). Nie muszę się martwić, że garnek jest gorący, albo że kroję bezpośrenio na blacie (szkoda trochę noży, ale czasem się człowiek zapomni ) Ponieważ zdecydowaliśmy się ostatecznie na rodzimy granit, cena była nad wyraz przystępna... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/19596-blat-w-kuchni/page/2/#findComment-369184 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.