Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki blat w kuchni  

39 użytkowników zagłosowało

  1. 1. Jaki blat w kuchni



Recommended Posts

Rodzimy śląski granit - posiada wszelkie zalety i wady tego kamienia, tj. jest twardy, odporny na uszkodzenia mechaniczne i chemię stosowaną w kuchni (powstają plamy po oliwie, ale dość szybko znikają), jak i zimny (sex kuchenny mnie nie kręci).

Nie muszę się martwić, że garnek jest gorący, albo że kroję bezpośrenio na blacie (szkoda trochę noży, ale czasem się człowiek zapomni :) )

Ponieważ zdecydowaliśmy się ostatecznie na rodzimy granit, cena była nad wyraz przystępna...

Pozdrowienia

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/19596-blat-w-kuchni/page/2/#findComment-369184
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...