mały biały domek 25.01.2017 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Piękne drzwi, niepowtarzalne Asiu, a charakteru nadaje kuty element Już jestem zakochana w tych, które będą od zewnątrz czerwone. Kiedyś swoje też zmienię na jakiś fajny kolorek, albo chociaż pomaluję I jak okna, wstawiają się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.01.2017 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Tak, mnie też ta kuta ozdoba zauroczyła Niestety, mój sprawozdawca się obija i nie mam żadnych wieści, co na budowie się dzieje (i czy w ogóle coś ). Za chwilę wyślę mu upomnienie, może z pozytywnym skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.01.2017 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Wybaczcie jakość, fotografowałam komórką, a ciemno się robiło i mgła była. Albo smog. Może jutro uda się lepsze zdjęcia zrobić. W każdym razie okna są. I to na razie jedyne, co mogę o nich powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 25.01.2017 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Aaaaaa!!!!! Są ! Gratuluję no stan surowy prawie zamknięty super. Drzwi bedą przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 25.01.2017 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 [ATTACH=CONFIG]379678[/ATTACH] Wybaczcie jakość, fotografowałam komórką, a ciemno się robiło i mgła była. Albo smog. Może jutro uda się lepsze zdjęcia zrobić. W każdym razie okna są. I to na razie jedyne, co mogę o nich powiedzieć No przecież białe są! Hurrra! Na zdjęciu od drzwi strony Zetka wygląda, jakby była zdziwiona, że dostała okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.01.2017 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Pesce, dziękuję No przecież białe są! Hurrra! Na zdjęciu od drzwi strony Zetka wygląda, jakby była zdziwiona, że dostała okna Faktycznie! Widzę to! I moje pierwsze skojarzenie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 25.01.2017 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Asiu piękne okna Gratuluję! Szprosy będą doklejane? Ale skojarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2017 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Gratulacje drzwi zewnetrzne wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 25.01.2017 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 teraz juz zupełnie inaczej prawda? nie wieje w domu super, że już są okna! Teoretycznie każdy może zamontować czujnik smogu praktycznie trzeba mieć tysiąc zł i miejsce na wysokości 8m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.01.2017 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 ...i sarny po domu nie będa się kręcić Gratuluję ale słabo widac te cuda nad którymi debatowano tu dwa lata ;0 Czekam na film z odklejania taśm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 25.01.2017 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Super gratulacje okienek domek już całkiem inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.01.2017 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Jeszcze wieje, bo brak drzwi i ścian szczytowych. W każdym razie kolejny krok do przodu. Mari a co to za przytyk? Jakie cuda masz na myśli, o których jeszcze 2 lata miało się tu deliberować? Chyba Cię poniosło Dobra wiadomość jest też taka, że ruszyło się w kwestii prądu I jak dalej będzie tak dobrze szło, to zamiast przyłącza napowietrznego, będziemy mieli skrzynkę w ogrodzeniu. Jak przystało na XXI wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.01.2017 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Nie przytyk tylko pamiętam Twoje globusy w związku z wyborem, szprosami dawać czy nie a jak dawać to jakie aż tu nagle pojawiły się te błogosławione okna a Ty na spokojnie stwierdzasz, że proszę bardzo... OTO SĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.01.2017 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 "Oto są", bo bez szprosów. Będą szprosy, będę się jarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.01.2017 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Taka sytuacja..... Czekam zatem na wzwód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 26.01.2017 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Dziewczyny , You made my day )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.01.2017 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Pesce, dzisiaj chyba taki dzień U Danusi w wątku podobne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 26.01.2017 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Hej Piękne drzwi! O oknach się nie wypowiem, bo co to za uroda, jak taśmą oklejone Ale ale, świetnie, że już są! (chyba widać, jak bardzo nie mam czasu na forum, meh) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.01.2017 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Witaj Iscro Cieszę się z Twoich odwiedzin i doskonale rozumiem brak czasu Nie przejmuj się, życie w realu ważniejsze, niż forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 26.01.2017 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 ...i sarny po domu nie będa się kręcić To chyba do mnie ta aluzja...mnie niestety to nie bawi, że mi zwierzaki rujnują ogród. Nie dość że robotę to jeszcze kasę , bo niestety z tego co zjadły już nic nie będzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts