marimag 27.02.2017 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Tar, masz astmę ? Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 27.02.2017 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Diamant ma wytrzymałość tynku cem-wap. O zdrowotności nic nie wiem, dopuszczony do stosowania, to pewnie jest ok. Astmatyków u nas nie ma.Kłaść będzie firma, umowę mamy podpisaną na sierpień, ale chyba spróbujemy przyspieszyć termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.02.2017 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 jednak dla mnie odczuuwalny jest, nie wiem jak to nazwac "mikroklimat" w domu w porownaniu do gipsow, zdecydowanie lepiej bez i wentylacja mechaniczna to drugie blogoslawienstwo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.02.2017 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 w sumie to moglabym ksiazke napisac czego bym nie zrobila a co zrobila inaczej porownujac oba moje domy a przeciez odstep pomiedzy budowami raptem nieco ponad 4 lata. czlowiek sie uczy caly czas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 27.02.2017 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Jest taki wątek na forum TAR, może wrzuć tam swoje przemyślenia, gdy będziesz miała chwilę, bo te uwagi są bardzo pomocne dla świeżaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 28.02.2017 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Drewno na szczytówki zamówione, dzisiaj przyjeżdża. Źródło taniej deski elewacyjnej jest, kwestia zamówienia. Pogoda na razie jest. Chęci są. Szkoda, że dopiero wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.02.2017 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Jest taki wątek na forum TAR, może wrzuć tam swoje przemyślenia, gdy będziesz miała chwilę, bo te uwagi są bardzo pomocne dla świeżaków nie sadze, swiezaki nie chca sluchac dobrych rad, wiedza najlepiej zauwazylam to przy kilku dyskusjach, nie chce mi sie produkowac sobie a muzom taka sama zasade stosuje w watku technicznym nie polecam swoich uslug ani nie wypowiadam sie w swojej branzy wsrod zacietrzewionych specow, zreszta watki techniczne omijam szerokim lukiem, tam sa zazwyczaj samouwielbiency i przerost formy nad trescia choc czasem jak czytam tez wypociny laikow to mi niedobrze. niestety jestesmy takim narodem, ktory posiadl wszystkie rozumy a przyznanie sie do niewiedzy i bledu to najgorsza kara i obelga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 28.02.2017 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Matko matko, podzielisz się tym źródełkiem? To deska krajowa iglasta czy jakieś ąę? Trzymam kciuki, żeby utrzymała się pogoda i chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 28.02.2017 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Krajowa iglasta, do wyboru świerk, sosna lub modrzew. Prześlę Ci namiary w pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.02.2017 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 TAR, sory za niewiedzę ale w czym jesteś specem? Może bym o coś podpytala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.02.2017 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Matko a mają deski podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 28.02.2017 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Mają. Są też tarasówki, łaty, listwy. No ale nie opłaca Ci się zamawianie takiego asortymentu z transportem przez połowę Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.02.2017 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 TAR, sory za niewiedzę ale w czym jesteś specem? Może bym o coś podpytala tu jestem tylko uzytkownikiem i bywalcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 28.02.2017 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Matko, super! Pamiętam to uczucie, gdy dom już się prawie zamykał W sumie bardziej się wtedy cieszyłam niż przy przeprowadzce. Wiadomo, każdego w końcu dpada zmęczenie materiału. )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.02.2017 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 u mnie na budowie cieszylam sie z kazdego zaczetego etapu ale przeprowadzki nic nie pobije, splakalam sie ze wzruszenia i wydzgalismy 3 butle prosecco i mnie w najblizszym tygodniu czeka zakup dech na taras, zdecydowalismy sie na modrzewia syberyjskiego, mamy taras w podcieniu i dojda jeszcze suwanki oranzeryjne to taki taras na lata starczy. i musimy domowic dech na 3 przesla ogrodzeniowe i smietnik, bo zabraklo. no i juz po taniosci kupic dechy na skrzynie warzywne. zalatwimy to w sprawdzonym skladzie drzewnym, maja duzy wybor i w miare dobre ceny, jednak nie na tyle dobre bysmy mogli dechy zrobic po calosci ogrodzenia. ale wazne ze od frontu sa no i przywioza i rozladuja a jada do nas ponad 30 km. zas w pobliskiej stolarni doslwnie za rogiem ceny sa sporo wyzsze i nie chca negocjowac, nie kumam tego bo nie widzialam tam kolejek kupujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.02.2017 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Asiu, wszystko zalezy od wielkości zamówienia.Daj namiar na swoja metę to porównam ja z moją. TAR, dawaj na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 01.03.2017 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Mother_nature gratuluję postępów z prądem zleci i będzie a najważniejsze że bez żadnego słupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 01.03.2017 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Przeprowadzka - jak to ładnie brzmi, ale na razie jakoś tak... odlegle TsunamiM, nam ciągle jeszcze troszkę do SSZ brakuje. Jeszcze kilka dziur i już Mamy stare niepotrzebne drzwi, można by pooglądać i coś wybrać na tymczasowe, zwłaszcza że odblokowaliśmy z ytonga wejście do domu. TAR plany mega! Marzyłam kiedyś o oranżerii, teraz bardziej by mi się przydała szklarnia Dechy na ogrodzenie.... taaa też mnie czeka szukanie tanich. Ale to za czas jakiś. W sumie nie wiem kiedy ruszymy z budową ogrodzenia. A konieczne będzie, żeby niedźwiedzie po wsi paniki nie robiły, albo ich samochód na drodze nie trzasnął. Mari zaraz Ci wyślę info na pw. Anulka brak słupa cieszy mnie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.03.2017 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Priva dostałam i odpisałam. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 01.03.2017 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 widać, dzienniki wraz z ociepleniem się poruszyły )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts