marimag 19.04.2017 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Z czego 7 zimnych A 8 mroźna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.04.2017 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Szlag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.04.2017 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Chyba zacznę wreszcie chlac bo na trzeźwo to nie idzie tego wytrzymać. Przecież niedługo trzeba wsadzac pomidory do gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.04.2017 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Wolę nie myśleć, co trzeba na wczoraj i co trzeba za niedługo...U mnie grunt jeszcze nie przygotowany na sianie i wsadzanie, ale w sumie skoro zima nastała, to i tak by nic nie kiełkowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.04.2017 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Ale za to w tym roku chyba ogrodnicy z Zośką odpuszczą???? Bo to już jaja by były .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 19.04.2017 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 A wiecie, że jakoś wyjątkowo na Podlasiu całkiem nieźle? W Wielkanoc pośnieżyło, w nocy od kilku dni mróz przy gruncie, ale w ciągu dnia słońce wychodzi i się ociepla. Mogło być gorzej, bo zawsze to Podlasie takie zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.04.2017 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Iskierka matkozcórka gdzieś się podziewała A zapowiadają na Podlasie spore mrozy jeszcze w tym rzucie... może się pomylą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 19.04.2017 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Ja? Roboty po uszy (sezon w pełni), starszak chce mnie absolutnie do wszystkiego, takie tam Więc jak kompa włączałam to tylko do pracy... Powoli się odkopuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.04.2017 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 O, Iscra Miło Cię widzieć Spore mrozy? Litości, koniec kwietnia, ludzie słońca i ciepła spragnieni... Może trzeba jakiś taniec pogody odtańczyć lub zaklęcie rzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.04.2017 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Spore mrozy? Litości, koniec kwietnia, ludzie słońca i ciepła spragnieni... Może trzeba jakiś taniec pogody odtańczyć lub zaklęcie rzucić? Jestem za Dodatkowo można utopić lub spalić coś złego jako synonim zimy Dobre, rozgrzewające trunki powinny również pomóc Tylko..... najpierw niech się ociepli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 19.04.2017 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 O, Iscra Miło Cię widzieć Spore mrozy? Litości, koniec kwietnia, ludzie słońca i ciepła spragnieni... Może trzeba jakiś taniec pogody odtańczyć lub zaklęcie rzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.04.2017 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 To już wiadomo, co się stało!! Marzanna utknęła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.04.2017 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 To już wiadomo, co się stało!! Marzanna utknęła! Nic nie dzieje się bez przyczyny [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 20.04.2017 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Ponieważ dzisiaj w Myślenicach rano było tak: to przyjmuję następujący terminarz siewu: W Krakowie na szczęście wiosennie, więc opłacało się do pracy pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.04.2017 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Słabo mi do śmiechu, ale jednak nie mogę U nas minus 2, ale jakoś takie dziwne, bez białego .... byle do niedzieli, później PONOĆ mrozy maja iść w pi.....u. Pożyjemy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.04.2017 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Znienawidzicie mnie ale u nas pięknie ( w porównaniu z waszymi krajobrazami of kors). Ja bym się zbuntowala i na znak protestu stanęła na środku drogi i zawinela się w śpiwór. Ja pierdziu! Ale żenująca sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 20.04.2017 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Pusiu mogę Ci dać troszkę białego - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.04.2017 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Pusiu mogę Ci dać troszkę białego - [ATTACH=CONFIG]387020[/ATTACH] Ale ja nienawidzę białego, to Mari się podoba nie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 20.04.2017 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 ale żeby nie było Ci dziwnie bez białego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.04.2017 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 ale żeby nie było Ci dziwnie bez białego;) aaaaaaaa załapałam Dla mnie "kołderka" to nie wstrętne białe martwe co okryło wszelkie oznaki życia, tylko np. zielony puchaty trawnik ciepły od słonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts