PusiaKssawery 20.09.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 MASAKRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkasia 20.09.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Co najbardziej irytujące, gmina jest pokrojona na kawałki bez jakiegoś sensownego klucza i tym sposobem, ja po lewej stronie "zakopianki" nie mogę mieć antracytowego dachu (dopuszczalny jest brąz i czerwień), a sąsiad z prawej strony tejże zacnej drogi może mieć antracyt Dobrze mother, że Tobie zależy na czerwieni, ją chyba można mieć w każdej części gminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 21.09.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 ach te urzędasy, z naszych podatków... swoją drogą 23 punkty do poprawienia to sporo... trzymam kciuki,żeby szło do przodu, kibicuję z wiadomych względów wzystkim parterówkom na które trafię na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.09.2015 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 ach te urzędasy, z naszych podatków... No właśnie... bo rozumiem, że jest przepis, jest i już, ale tu wychodzi na to, że dowolność interpretacji przez urzędasy hula na całego. Dzisiaj pani biurwa mówi tak a jutro przyjdzie inna biurwa i powie inaczej. I to wszystko bezkarnie. Ręce opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.09.2015 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 A nie macie tam jakiegoś biura naczelnego architekta? Taki urząd istnieje dla całej Polski i są poszczególnych miastach. Nasza gmina ma. Zawsze można się zgłosić jako do nadrzędnej instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 22.09.2015 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Kasia, u mnie pani P.P. "prowadzi" sprawę Ale chyba tam jedna drugiej warta. Nic nie wiem o instytucji naczelnego architekta. Zastrzeżenia do planu MZP można wnosić na etapie jego opracowywania, zazwyczaj jest to jakiś krótki czas znany zazwyczaj wyłącznie urzędnikom Tak czy siak, trochę bzdur, trochę istotnych rzeczy w tych punktach do wyjaśniania. Jestem zdania, że mogłam się jednak uprzeć i składać zgłoszenie budowy a nie pnb, może punktów byłoby mniej, a z pewnością odpowiedź starostwa byłaby miesiąc temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.09.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 U nas sołectwa mogą zgłaszać do gminy. Wszystkie plany, projekty są wcześniej umieszczone na stronie rady gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.09.2015 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 (edytowane) Nieśmiało pokazuję pierwsze efekty mojej pracy nad metamorfozą starej szafki. Brakuje jeszcze wieńca, który nie wiem gdzie jest (ale mam podejrzenia) i gałek. Gałki chyba będą ceramiczne. Niestety zdjęcie robione w sztucznym świetle, dni już coraz krótsze. Vanilla cream okazało się być zbyt białym kolorem, więc z posiadanych w domu akryli dorzuciłam trochę brązu i żółci, no i wyszło to co widać na frontach. Ramki i dekorki to efekt dodania rudego brązu. Malowałam głównie wałkiem flokowym, aczkolwiek przy frontach od drugiej warstwy zaczęłam działać pędzlem płaskim syntetycznym. Edytowane 25 Września 2015 przez mother_nature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.09.2015 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Coś mi się zdublowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.09.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 No powiem Ci, że jest na czym oko zawiesić Ale jak to nie wiesz gdzie wieniec?? Rozumiem, że masz gdzieś schowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.09.2015 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Nie moja szafka, więc i nie ja wieniec chowałam Podejrzewam, że znajduje się w graciarni wujka mojego męża, która kiedyś była garażem Stamtąd mam też żyrandol i świecznik, jest też więcej mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.09.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Stamtąd mam też żyrandol i świecznik, jest też więcej mebli Ocho! Zamierzasz poszaleć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.09.2015 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Jak tylko chęci i czas będą, to czemu nie. Pytanie jeszcze w jakim stanie te meble i czy się nadadzą do przeróbek. Jeśli tak, to może zaczęłabym konstruować zestaw do zakamuflowania kina domowego.Jeszcze nie wiem, gdzie bym miała to wszystko przechowywać, póki co upycham po kątach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.09.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Fajne takie odkopywanie skarbów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.09.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Brawo, pięknie wyszła szafusia.Świetnie mieć taki dostęp do skarbów. Większość zawsze się do czegoś nadaje, tylko wymaga więcej lub mniej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.09.2015 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Dziękuję pestko Przyznam, że m.in. Twoje zasoby na pintereście mnie zmotywowały Jeszcze raz dziękuję za uświadomienie w kwestii waty do kominków i za inspiracje jak ukryć tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.09.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Może jestem nieco dziwną osobą ale sprawia mi dużą frajdę dzielenie się z innymi tym co sama wiem, że da się zrobić inaczej, lepiej, skuteczniej. Podwójną frajdą jest, gdy moje gadanie komuś na coś się przyda Sama też przy okazji się uczę. Forum bardzo zmieniło moje podejście do organizowania wnętrz i estetyki. Szlag, lecę prasować smoking mojego J. To okropna robota, ale na szczęście dostałam dziś na otarcie łez żelazko parowe Tefala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 26.09.2015 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 gdzie te inspiracje jak ukryć tv? ja też chce zobaczyć! fajnie wyszła metamorfoza, ja też już mam 2 szafki z pchlego targu do odnowienia wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 27.09.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Świetnie mieć taki talent w rękach i głowę pełną inspiracji. Zazdroszczę Joasiu finalnych efektów i czekam na kolejne Twoje dzieła sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.09.2015 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Szlag, lecę prasować smoking mojego: Łomatko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts