mamik 31.07.2017 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 (edytowane) Super te Supertynki no i kolejny etap za Wami RODOS lepsze niż ciągły deszcz , tynki ładnie wyschną, więc można powiedzić, że macie szczęście do pogody Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez mamik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 01.08.2017 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Mamiku, to prawda, póki co szczęście nas nie opuszcza (tfu, tfu, tfu, żeby nie zapeszyć ) W domu chłodno, przynajmniej jest gdzie się ukryć przed upałem. Zanim na podłogi wjechał styropian, pozaznaczaliśmy w domu poziomy sufitów i wysokości styropianu podłogowego takim oto fotoradarem Bez poziomicy laserowej nie wyobrażam sobie wykonania tych prac. Natomiast po wczorajszym dniu podłogi w kolejnych pomieszczeniach nabrały szarych barw Jeśli ojciec_natura utrzyma tempo, to jutro zacznie rozkładać ogrzewanie podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 01.08.2017 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Fiu fiu, izolujecie się ze wszystkich stron przed upałami. Chodziłaś już boso po styropianie? Ojciec_natura ma niesamowite tempo! Jaką macie grubość styro na podłodze? Podłogówkę robicie wszędzie? Kiedy będą drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 01.08.2017 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Nie chodziłam boso po styropianie. Warto spróbować? Na podłodze jest 10+5 styropianu 031, podłogówka będzie wszędzie, w łazience dodatkowo mały grzejnik elektryczny na ręczniki. Drzwi przyjadą po 20 sierpnia Czekam na kuriera z klamkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 01.08.2017 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 \Gdy tylko była taka możliwość biegałam po domu w samych skarpetkach (gdy kładliśmy styropian było zimno) i wtedy po raz pierwszy poczułam się naprawdę jak w domu, więc polecam Które klamki w końcu wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 01.08.2017 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Camelota, te mniej ozdobne. Możliwe, że do drzwi wewnętrznych też te będą. W sumie nic nie stoi na przeszkodzie To dzisiaj pohasam sobie na bosaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 01.08.2017 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 och, to koniecznie zdaj relację z obcowania z Camelotem, bo mnie kusi a nie znalazłam stacjonarnie do pomacania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 01.08.2017 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Ok, będzie relacja Panie kurieru, przybywaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 01.08.2017 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Asiu, pięknie ! Niesamowicie Wasz domek pięknieje w oczach. Mam pytanie, czy ocieplaliscie tez szczyty , czy tylko ściany? Zamierzam sama kleić styropian na elewacji, ale nie wiem czy poradzę sobie z wysokością i pózniej z klejeniem siatki .Dasz namiar skąd brałaś styro i po ile . Moze byc na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 01.08.2017 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Pesce, szczyty będą ocieplane od środka, na razie tylko ociepliliśmy wieniec, strop i teraz ocieplimy ściany parteru. Przymierzam się do samodzielnego klejenia siatki, nie wiem jednak czy mąż pozwoli Na razie nie zabrania ale jest sceptyczny Całe styro kupujemy w Atticu na ul. Zawiła, tylko tam nie robili nam problemów i nie narzekali na zamawianą ilość czy grubości styropianu Termoorganika Termonium Plus fasada z frezem był po 217 zł/m3. Transport gratis, tudzież w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 03.08.2017 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Grubek Production presents: "Klamki do drzwi zewnętrznych" W roli głównej: Camelot Klamki są solidne, ciężkie, malowane proszkowo. Powierzchnie gładkie. Wydaje się, że będą wygodne w użytkowaniu. Dokupiłam też tarcze do zamków. Niechaj, kupuj śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.08.2017 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 W dniu wczorajszym Brat z Mężem zakończyli kładzenie ogrzewania podłogowego, zalali wodą i... sprawdzamy szczelność 18 sierpnia Pi będzie bogatszy o wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 10.08.2017 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Tylko patrzeć, jak będzie parapetówa, Asiu.Wasz domek pięknieje w oczach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 11.08.2017 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Klamka cudna, gratuluję podłogówki! Kibicuję Pi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 12.08.2017 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Bardzo szybko Wam idzie, jestem pod wrażeniem Ale.... Piesek jest cudny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 12.08.2017 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Asiu bardzo dziekuję za odpowiedź. widzę ,ze nadal pędźcie i jest coraz bardziej domowo. Klamka świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 13.08.2017 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Jak tam pracusie? klamka super, ale psiur ... pełny rewelacja przy okazji spytam jak często kąpiesz takiego olbrzyma? milej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 16.08.2017 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Dziewczyny, dzięki za wizytę i czytanie moich wypocin Ostatnio budowa zaniedbana, samochód wymagał minimum uwagi i ojciec natura bawił się w spawanie Dzisiaj był transport cementu i innych materiałów na wylewki a w piątek wkracza ekipa. Tak że wkrótce będzie jakaś foteczka albo nawet dwie Po 20-tym przybywają drzwi, zdecydowaliśmy, że sami zamontujemy klamki i tarcze. Mamiku, psiury kąpię w zależności od potrzeby - tego ze zdjęcia z klamką 2 razy w roku plus od czasu do czasu grzbiet na sucho skrobią ziemniaczaną a sucz z avatara raz w roku, bo ma taką sierść, że cały brud sam spływa. Gdy w czymś się mocniej przybrudzi, to wtedy szybciutko też skrobią i jest czyściutka Błotnistą wiosną i jesienią płuczę im łapy po przyjściu do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.08.2017 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Sorry za , ale jak skrobią? Czyli, że posypujesz i wyczesujesz, czy jakoś inaczej? Zostaje białe po skrobii, ciemnego psa też można, czy będzie widać? A fotki budowlane, to pewnie po weekendzie trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 16.08.2017 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Sposób ze skrobią to mi jakiś hodowca na wystawie polecił lata temu. To jest takie szybkie czyszczenie, warunek jest tylko, żeby sierść nie była mokra. Wcierasz skrobię, miętolisz trochę a potem wyczesujesz. Przed wyczesywaniem wytrzepuję jeszcze dłonią. Po skrobii może zostać trochę białego przy skórze, ale szybko wylatuje gdy pies się otrząsa. Spróbuj na fragmencie psa, zobaczysz czy efekt Cię zadowala. Są jeszcze suche szampony, ale skrobia tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts