mother_nature 31.08.2017 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Witaj i dziękuję za pochwały U mnie była ekipa z brygadzistą Adamem. Termin też był przekładany ale... na wcześniejszy. Prawie miesiąc wcześniej, niż było planowane przyjechali do nas tynkować. Cena to 29 zł/m2 i tak, były pogrubienia. Wyszło 1,72 T naddatku ponad ilość normatywną, co przełożyło się na wyższy koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fleszu1 31.08.2017 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Dzieki za szybki odpis. Jak te 1,72T wyglądało w ujęciu procentowym do całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 31.08.2017 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Witaj domek prezentuje się już superr taki ubrany a z tym gruntem teraz i później to się nie zgodze :P u nas ocieplaliśmy w tamtym roku na jesień i nie kładliśmy gruntu a koloru nadal nie mam i jakoś się nic nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 01.09.2017 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Dzieki za szybki odpis. Jak te 1,72T wyglądało w ujęciu procentowym do całości? Te 1,72T to jest o 58% więcej materiału. Nie wiem, czy miałam aż tak krzywe ściany Witaj domek prezentuje się już superr taki ubrany a z tym gruntem teraz i później to się nie zgodze :P u nas ocieplaliśmy w tamtym roku na jesień i nie kładliśmy gruntu a koloru nadal nie mam i jakoś się nic nie dzieje Dzięki Dobrze wiedzieć, nie będę panikować gdybyśmy zagruntować nie zdążyli Chociaż mąż wczoraj zakleił całą krótką ścianę i pół długiej, pracuje jak szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 01.09.2017 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2017 hej mother widzę, że walczysz dzielnie, a ja niedługo będę na Twoim etapie jaki kolor elewacji będziesz miała ? wybrana farba ? buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 01.09.2017 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Hejka Nie poszaleję z kolorem na elewacji - będzie biały Wybarwienie od razu w tynku, bez malowania. Buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.09.2017 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2017 i bardzo dobrze, na twoim domu byloby przesada dodawanie jeszcze koloru. a tak bedzie ekstra. u mnie tez jeden kolor tynku jasny caparol basalt 18, jedynie wneka wejsciowa i podcieniowa dodatkowo sa plyty rodeo w szarosciach i nic wiecej nie potrzeba moim skromnym zdaniem. u ciebie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.09.2017 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Od soboty stoi sobie taki oto bunkier Jakoś przeboleję, może lepiej będzie wyglądać jak klej wyschnie i kolor się ujednolici Najważniejsze, że styropian zabezpieczony no i dom ocieplony przed zimą. Teraz w planach kolejno: - montaż drzwi zewnętrznych, - zakup i montaż kotła elektrycznego z instalacją, - sufity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.09.2017 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 :wiggle:to juz prawie mozna mieszkac jak to kotła elektrycznego? pradem bedziecie grzac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.09.2017 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Czeka nas jeszcze poważna robota na działce, której końcową fazą będzie podłączenie kanalizacji do szamba... No i tu jest, że tak powiem, pies pogrzebany. Bo bez kibelka nie da się mieszkać Tak, wszystko na prąd będzie. Plus kominek kiedyś tam i solary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 04.09.2017 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 My też mamy wszystko naprąd, ale grzejniki mamy na podczerwień z EcoPartnera. Uważam, że to dobry wybór, ponieważ jak się coś zepsuje to nie wszystko na raz tylko jedna sztuka, a reszta działa, a jak jeden piec na całe ogrzewanie to problem w momencie zepsucia. Niby się tak szybko wszystko nie psuje, a mojemu szwagrowi zaszwankował piec na gaz i to w środku zimy, niby kominek miał, ale wody ciepłej już nie. Tak to jest z tymi rzeczami martwymi w najmniej oczekiwanym momencie się psują. Nam to dwie lodówki na raz się zepsuły, jedna i za kilka dni druga i trzeba było na szybko kupować bo pełnia lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 04.09.2017 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Plus kominek kiedyś tam i solary.Solary w sensie podgrzewanie wody, czy panele fotowoltaiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.09.2017 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 W sensie podgrzewanie wody Pewnie też samorobne będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 04.09.2017 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Asiu, w Małopolsce rusza właśnie program RPO 4,1,1. MOże pomyślcie o zapisaniu się na FV (popytaj w Waszej gminie) marszałek województwa ma dopłacac 60% inwestycji. Bunkier cudowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 05.09.2017 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Pesce, dzięki za info.Nasz sąsiad odradza nam jednak FV, on ma i mówi, że kompletnie się nie opłaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 05.09.2017 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Zależy jakie dofinansowanie i na jakich warunkach. Na własny koszt nie opłaci się na pewno, ale przy porządnym dofinansowaniu gra może być warta świeczki. Ja bym rzucił okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 05.09.2017 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 On to mówił z perspektywy użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 06.09.2017 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Są!! Na razie dysponuję tylko takim zdjęciem, bo gdy przyjechały to było już późno i padał deszcz. Na szybko zostały wniesione do wiatrołapu. Kolor jest czystym czerwonym, nie wpadającym w róż czy pomarańcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 06.09.2017 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 :lol2: Prze-pię-kne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 06.09.2017 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 drzwi SUPER, ta czarna kratka w połączeniu z czerwonym rewelacyjnie wygląda, do tego czarna klamka będzie wyglądać wyjątkowo czekam z niecierpliwością na zdjęcie po montażu przy okazji - posypałam naszą psiurę skrobią i jestem pod wrażeniem psiura ma wszystkie możliwe kolory (taki ON bez rodowodu), ale białe ślady z mąki nie zostały, tzn. na początku była trochę "przypudrowana", ale minimalnie, super sposób na duże zwierza, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts