pestka56 26.01.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Dana, a szafki standardowe z półkami, czy szuflady? Bo, ja u siebie zmieniam co się da na szuflady w niskich szafkach. Za stara już jestem na wczołgiwanie się na głębokość 50 cm do szafek, tym bardziej do tych nad samą podłogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.01.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 u mnie też tylko i wyłącznie szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 27.01.2016 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Szuflady dobra rzecz, nawet takie najprostsze, za tradycyjnymi drzwiczkami Mam różne patenty do kuchni zachomikowane, chciałabym większość z nich wdrożyć, żeby ułatwić sobie życie, tylko czy to się zmieści na tych 6 z hakiem m2? Mój mąż ostatnio chodzi i ględzi, że coś mały ten dom, że nie będę zadowolona itd. Pytam się go o co mu tak naprawdę chodzi i że trzeba było wybrzydzać na etapie wybierania projektu A on, że nie nie, dla niego dobry. No to ja nie rozumiem A poza tym wczoraj mnie wkurzył, bo zamiast planować kwestie ogrodzenia i zjazdu na działkę, to on wzmacniacz gitarowy robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.01.2016 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Asiu zajrzysz do mnie?? Potrzebuję konsultacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 27.01.2016 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Odpisałam, wyszedł mi przydługi elaborat Ale i tak go skróciłam o połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2016 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Asiu tak wygodniej mi pisać, mogę? Mam na pintereście całą masę pomysłów do kuchni https://pl.pinterest.com/pestka56/cucina-smart-ideas/ Może wykorzystasz szuflady przypodłogowe Np. pokrywki, deski do krojenia możnam zadołować. Tu mam zbiór kafelkowy https://pl.pinterest.com/pestka56/tiles-ceramic-stone-concrete-wood/ A tu jak wykończyć ścianę w kuchni https://pl.pinterest.com/pestka56/cucina-backsplash/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.01.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Odpisałam, wyszedł mi przydługi elaborat Ale i tak go skróciłam o połowę Dziękuję jeszcze raz, ale wcale nie było za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 27.01.2016 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Asiu tak wygodniej mi pisać, mogę? No ba, będzie mi bardzo miło Mam na pintereście całą masę pomysłów do kuchni https://pl.pinterest.com/pestka56/cucina-smart-ideas/ Może wykorzystasz szuflady przypodłogowe Np. pokrywki, deski do krojenia możnam zadołować. Tu mam zbiór kafelkowy https://pl.pinterest.com/pestka56/tiles-ceramic-stone-concrete-wood/ A tu jak wykończyć ścianę w kuchni https://pl.pinterest.com/pestka56/cucina-backsplash/ Dziękuję Pesteczko, już zaglądam i przygarniam pomysły do wykorzystania Dziękuję jeszcze raz, ale wcale nie było za dużo Bardzo się cieszę, że moje wywody się przydadzą Mogłabym o tej rasie długo opowiadać Gdybyś miała jakieś pytania, to śmiało, chętnie pomogę w miarę swoich możliwości Odpowiadając jeszcze na Twoje pytanie w sprawie badań psów - na dzień dzisiejszy obowiązkowe jest prześwietlanie stawów z wpisem do rodowodu. Od 1 stycznia 2015 jest jeszcze obowiązkowe badanie DNA psów wchodzących do hodowli, ale to w celu tworzenia bazy genetycznej a nie chorób. I to tyle, innych badań hodowcy nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 27.01.2016 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 A ja się zastanawiam ,bo mam już drzwiczki sosnowe, kupując do tego domu kupiłam na zapas i jest akurat na nową kuchnię, może zainstaluję je na rolkach coś a'la cargo ... Idę na pinteresta ,uwielbiam się tam inspirować Dzięki Pesteczko ! My właśnie robimy podjazd a w zasadzie zjazd ,bo działka dość zaniżona i muszę pokombinować żeby stale nie stać z górki Pusi weszłam do Twojego dziennika i zaczynam czytać ciekawa historia się zapowiada mam super lekturę na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.01.2016 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Odpowiadając jeszcze na Twoje pytanie w sprawie badań psów - na dzień dzisiejszy obowiązkowe jest prześwietlanie stawów z wpisem do rodowodu. Od 1 stycznia 2015 jest jeszcze obowiązkowe badanie DNA psów wchodzących do hodowli, ale to w celu tworzenia bazy genetycznej a nie chorób. I to tyle, innych badań hodowcy nie robią. To bardzo istotne informacje. Swojego ostatniego psa z hodowli FCI kupiłam 15 lat temu. Szukałam takiej, gdzie są uczciwie prowadzone badania w kierunku dysplazji a do rozrodu dopuszczone tylko psy i suki z wynikiem A. Ale było ciężko. Badania drogie, więc mało która hodowla je wtedy robiła, nawet u tak potencjalnie obciążonych dysplazją ras jak owczarek niemiecki. Wiem, że z czasem to się zmieniło. A Ty to potwierdzasz. To dobrze. To jest bardzo istotne. Nero odszedł od nas po 12 latach - zabiła go starość, nigdy nic ze stawami mu się nie działo, mimo, że codziennie kilka razy zbiegał z bardzo stromych schodów. Pusi weszłam do Twojego dziennika i zaczynam czytać ciekawa historia się zapowiada mam super lekturę na wieczór A to dobre, bo ja siedzę u Ciebie i rośliny kontempluję A pomysł na murowaną kuchnię pokazałam mężowi - pełen zachwyt - i będziemy chcieli kuchnię ogrodową - w altanie zrobić w tym stylu. Mam nadzieję, że jakby co to mogę Cię molestować pytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 27.01.2016 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Tu mam zbiór kafelkowy https://pl.pinterest.com/pestka56/tiles-ceramic-stone-concrete-wood/ A tu jak wykończyć ścianę w kuchni https://pl.pinterest.com/pestka56/cucina-backsplash/ Wykończyły mnie te inspiracje - w Polsce nie ma takich płytek Zagramaniczne pewnie wyłącznie w cenach 3-cyfrowych... Na pocieszenie pooglądam może bloczki betonowe, tego od piguły wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 27.01.2016 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Wykończyły mnie te inspiracje - w Polsce nie ma takich płytek Zagramaniczne pewnie wyłącznie w cenach 3-cyfrowych... Na pocieszenie pooglądam może bloczki betonowe, tego od piguły wszędzie E, coś jest na mozaikowe pl Nawet ktoś z forum ten sklep prowadzi, ale nie pamiętam kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 27.01.2016 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Arabeski czy heksagony 599 zł wychodzi za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.01.2016 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 eee chyba mniej za arabeski??? u mnie w kuchni jest kilka takich schowków. Później zrobię zdjecia. zamiast cargo mam zrobione szuflady wewnętrzne - taniej wychodzi. mam jeszcze do przerobienia 2 szafki,chociaż nie wiem czy będę je ruszać, w jednej trzymam transporterki na torty, a w drugiej chemię - tą muszą rozplanować i urządzić, będzie w niej też ukryta kaseta z odkurzaczem centralnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2016 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Są też tańsze i bardzo piękne, a nawet są heksagonalne klinkierowe z Paradyża Mają całe zestawy: heksagony, kwadraty, prostokąty w ikilku kolorach klinkier/cotto Cena poniżej 90 zł. Tu po niecałe 100 zł/m2 http://domus-sklep.pl/ Te mi się marzą Alchimia-ARS-MIX-bianco-nero-plytka-ceramiczna-heksagonalna albo te Hexatile-Cement Te też świetne peronda I te realonda-opal-33x285-6-kolorow Trzeba troche poszukać i znajdzie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 28.01.2016 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 W tym roku klejenie płytek mi nie grozi, jak skończymy na SSZ to będzie mega sukces Dzięki za linki, znacznie większy wybór ślicznych płytek i ceny przystępniejsze Aż ciężko się zdecydować Z paradyża spodobały mi się czerwone heksagony, może by pasowały na taras? Dach czerwony, taras czerwony? Hmmm Dobrze by było jeszcze pomacać na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 28.01.2016 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Pusiu no jasne ,że możesz jak tylko będę potrafiła chętnie pomogę U mnie w ogrodzie też będzie taki kombinat i do tego podziemna piwniczka M , zwana przeze mnie winnicą Ale tu widać ewidentne preferencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 28.01.2016 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Tak sobie myślę... a gdyby tak własnoręcznie zrobić płytki do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.01.2016 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 u mnie płytek nie ma w kuchni, po roku używania płytki przydałyby się przy zlewie, tam mi sie trochę pochlapało i muszę sobie niedługo zamalować. Tam może dam jakieś ładne płytki - dużo nie potrzebuję, więc mogą być nawet takie mega drogie Przy kuchnce starczyło odsuniecie płyty 10 cm od ściany, nie ma ani jednej kropeczki na ścianie - ściany mam idealnie białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 28.01.2016 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Białe i bez żadnej plamki? To my chyba jesteśmy straszne fleje Raz że pryska z garów, wiadomo, ale ja mam płytki nad blatem wysmarowane masłem, nawet spody szafek wiszących też uciapane Zupełnie nie wiem jak to się dzieje Pewnie sprawka kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts