mkasia 09.02.2016 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Ojjj dziewczyny, Wam to tylko budowa w głowie Bo budowa, to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.02.2016 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Budowa to nasze życie Dostarcza wiele emocji i ... znajomości Mężuś stwierdził, że im mniejszy urząd, tym więcej ceregieli Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.02.2016 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 A pokazałaś mu jak zamierzasz paradować na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.02.2016 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 No pewnie! Zadowolony jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.02.2016 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 No pewnie! Zadowolony jest No myślę Przecież to normalny facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 10.02.2016 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 my czasem gorzej wyglądamy niż nasi fachowcy, np wychodzimy zza domu w uwlanych błotem dresach bo się z psem bawilismy mąz ma taką specyficzną kurtkę do malowania tarasu z lat 90 chyba, z 3 paskami wiatrówka taka obszerna jak balon ostanio powiedziałam dość, jedziemy jak ludzie na budowę, dzinsy i normalne kurtki bo ekipy pomyślą,że nam wszystko jedno jeśli chodzi o estetykę skoro tak wyglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.02.2016 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 mąz ma taką specyficzną kurtkę do malowania tarasu z lat 90 chyba, z 3 paskami wiatrówka taka obszerna jak balon Ja mam koszulkę do farbowania włosów Na psy i pogodę taką jak np. dziś, nie ma zmiłuj - błoto wszędzie, przy dobrej zabawie także i we włosach bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.02.2016 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Ja mam koszulkę do farbowania włosów Na psy i pogodę taką jak np. dziś, nie ma zmiłuj - błoto wszędzie, przy dobrej zabawie także i we włosach bywa A ja mam taki zielony, chirurgiczny fartuch do czesania kotów Kiedyś taka ukudlona poleciałam do kuriera paczkę odebrać, facet wyraźnie starał się mnie nie dotknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2016 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Latem gdy szczególnie gorąco pracuję w ogrodzie tylko w starej spódnicy, takim prostokącie co się go obwiązuje wokół pasa. Trochę jak pareo, ale z paskiem do owinięcia w talii i zawiązania. Tyle, że ja tę spódnicę zawiązuję pod pachami. Jak wieje to ona sobie wiuwa dowolnie. Najczęściej oglądają mnie w tym stroju tylko sarny, więc się przyzwyczaiłam nie zwracać uwagi. Kiedyś pranie przy warzywniku wieszałam, a sąsiad kosił traktorem niesprzedane działki za moim płotem. W ogóle nie zastanowiłam się, co się może stać. Nagle ucichło, a on tak się zagapił na moją fruwającą kreację, że w ostatniej chwili zahamował i silnik mu zgasł. Byłby mi wjechał w wierzby. Miałam z tą spódnicą jeszcze jedną zabawną sytuację, gdy gnałam na przełaj przez ogrody mój i sąsiadki, żeby zastąpić ją przy psie, który miał atak padaczki. Jakby ktoś wtedy był niedaleko, to miałby zabawę, bo spódnica się rozwiązała i usiłowała odlecieć. W inne pory roku też ubieram się stosownie do działań ogrodowych i pogody. Bywa dziwnie, ale już nie niebezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 10.02.2016 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Aparatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2016 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 A Ty to co? Jak jeszcze nie, to dojdziesz do tego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 10.02.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Wiem, wiem - nic lepsza nie jestem... uwielbiam w sobotę od rana sprzątać w piżamie... potem dopiero prysznic i ubieranie... no i w tej rozchełstanej, przepoconej piżamie to mnie i kurierzy, i świadkowie, i wszelkiej maści domokrążcy (tych na wsi nigdy nie brakuje - po złom, pióra, poroże, akumulatory, stare meble, etc) nie raz oglądali - zwykle mocno skonfundowani przepraszali, że wyciągnęli z łóżka a mój ślubny ostatnio w kalesonach do auta po jakieś papiery pobiegł i natknął się na listonosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 11.02.2016 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Znaczy wszystko w normie u Ciebie U mnie też w normie, czyli... nie kupiliśmy wczoraj stali Tzn. kupiliśmy, ale nie dowieźli, no bo atak zimy nastąpił i coś tam jeszcze. A my specjalnie się zerwaliśmy z pracy, żeby zdążyć, bo skład czynny tylko do 16 i kazali być nie później niż 15:30! :mad: Jako, że nie działają na mnie słodkie minki facetów, ani rozbrajające minki, ani żadne inne, gdy coś idzie nie po mojej myśli, to ogólnie rzecz ujmując, dostawa będzie dzisiaj a my pojawimy się w składzie dopiero o 16 Do tego wycenili nam Ytonga na 8,50 zł!! Rozbój w biały dzień! Rura przepustowa bagatelka 900 zł Ciśnienie mi wczoraj skoczyło i zaczęłam poszukiwać Ytonga w innych miejscach, znalazłam po 8 zł Na szczęście dziś rano odezwali się z innej hurtowni i cena już znacznie lepsza, 6,20 zł netto z dostawą i hds. Przepustówkę może mi sprowadzą po 700 zł. Czekam na dalsze info od nich, jak będzie tanio to i inne materiały od nich weźmiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2016 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Jaki rozmiar tego Ytonga.A w ogóle musisz mieć Ytong. Może Hebel wyjdzie tańszy. Jak budowaliśmy, to część domu poszła właśnie z Hebla. adnej różnicy nie widzieliśmy poza może wielkościami bloczków. Teraz też na ścianę działową na poddaszu kupiliśmy Hebel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 11.02.2016 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 dł.60 x szer.24 x wys.20 Co to Hebel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2016 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 http://debos.pl/index.php?id_category=99&controller=category&n=20 tu są różne bloczki z cenami HEBEL to to samo co Ytong. O widzisz już zdaje się tego nie można kupić. Ale jest HH i SOLBEThttps://www.solbet.pl/http://www.hplush.pl/h-h-bloczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 dł.60 x szer.24 x wys.20 Czyli będziesz robić dość pokaźne ocieplenie. My mamy chyba 46 czy 48 szer. i tylko tynk na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 11.02.2016 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 HH i Solbet znam, jednak wybraliśmy Ytonga po przeczytaniu wielu wypowiedzi na temat jakości i trzymania wymiarów przez bloczki. Na bloczki pójdzie 20 cm ocieplenia jeszcze. Pestko, czyli macie ścianę jednowarstwową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2016 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Jednowarstwową, bez ocieplenia, tylko tynk. Zdaje egzamin, razem z warstwą tynku jest 46 cm grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.02.2016 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 i trzyma Ci cieplo taki goły mur??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts