mały biały domek 22.02.2016 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Śliczne fronty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.02.2016 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Z ciekawostek jeszcze - pani architekt przypomniała sobie, że ma nieopłacone faktury za uzgodnienia dotyczące naszej działki Tzn. przypomniały jej upomnienia z Taurona i Orange. Niezły czad! No tak myślałam, że to jeszcze nie koniec akcji z panią architekt. A on czasem nie Marzena?? Może by utopić i dwie pieczenie za jednym zamachem załatwić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.02.2016 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Barbara. Ale i tak nadaje się do utopienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.02.2016 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Barbara. Ale i tak nadaje się do utopienia No to ja jestem ZA jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 23.02.2016 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Fajne frony, laweczka narozna tez super Mnie sie marzylo siedzisko w kuchni pod oknem, ale zobaczylam moja kuchnie w realu i musialam mocno zweryfikowac marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.02.2016 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Renatko, dziękuję Siedzisko pod oknem na picie kawki i patrzenie na ogród też mi się marzyło. Miało być w jadalni, ale nie możemy tam mieć dodatkowego okna. Siedzisko robię zatem w swojej sypialni, a raczej mojej pracownio-sypialni Połączone będzie z regałem na książki. Może i u Ciebie znajdzie się odpowiednie okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 23.02.2016 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Kuchnia będzie przecudowna! Taki kącik jadalniany to moje marzenie, ale rozmiary kuchni na to nie pozwalają.Będzie za to mały stolik i krzesełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 23.02.2016 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Asiu piękne kuchenne przymiarki Fronty to moje ulubione i coś czuję że będziemy miały bardzo podobne kuchnie Obecnie mam waniliowe fronty ,w nowej będą białe .Bardzo mi się podoba połączenie ecru i bieli .Płytki na ścianie białe ,ściana ecru, płytki na podłodze ecru fronty białe Ot taki miszmasz Szambo to spory wydatek ,ale teraz zrobię tak kupię dwa jedno odpływ z dwóch kibelków drugie z wanny ,umywalek zmywarki i pralki ,będę używała eko środków ,uzdatniaczy i podlewała tym ogródek .Obecnie mam jedno szambo i kosztuje mnie 150 zł netto co dwa tygodnie :-S W tym układzie opróżnianie będzie się odbywało raz w roku Że ta pani nie ma wstydu ...brak mi słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.02.2016 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Dana, może nie takie zwykłe szabo Tak jak piszesz, obawiam się, że nie zadziała. Zrób 3 zbiorniki połączone. Wtedy z tego 3-ciego możesz podlewać. Ja mam tak, ale z 3-ciego wychodzi jeszcze rozsączanie. Używam bio 21 i jest tak skuteczne, że w tym 3-cim osadniku nie ma zapachu. Podlewam z niego ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 24.02.2016 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Pesteczko jak budowałam Irysa to trafiłam na jakiegoś bloga gdzie budowano dom z takim rozwiązaniem ,ale u mnie już było za późno ,bo instalacja była gotowa . Ja chyba spróbuję .Mam teraz dwukomorowe i też stosuję bio chciałam spróbować podlać ,ale mimo wszystko ta woda się nie nadaje:(Myślisz ,że trzykomorowe lepiej zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.02.2016 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Jeśli masz na tyle miejsca, to rób trzykomorowe. Moi nowi sąsiedzi mają i sobie chwalą, podlewają rośliny tą wodą, nadaje się (mam warzywniak obok od kilku lat i jedyne zapaszki, to były z kurzeńca od nas ). Moja działeczka mała, więc będzie szambo szczelne i to jeszcze w drodze dojazdowej do wiaty samochodowej. Piękną masz wizję swojej kuchni Biel i ecru to rzeczywiście świetne połączenie! U siebie przewiduję następującą kolorystykę: płytki na ścianie białe, ściana beżowa taka jak w salonie, płytki na podłodze rude/terakota (zależy, co uda mi się zdobyć), fronty waniliowe, blaty rude (bardzo chciałabym zrobić sama, z płytek). Coraz dłuższa robi mi się lista rzeczy do samodzielnego wykonania. Teść ma w planach zakup frezarki, już się cieszę Znalazłam instrukcję wykonania blatów z płytek: www.familyhandyman.com http://hostedmedia.reimanpub.com/TFH/Projects/FH03OCT_TLCTRT_01.JPG Jakimś impregnatem trzeba będzie zabezpieczyć fugi, nie widzi mi się ciągłe szorowanie ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.02.2016 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Znalazłam instrukcję wykonania blatów z płytek: www.familyhandyman.com http://hostedmedia.reimanpub.com/TFH/Projects/FH03OCT_TLCTRT_01.JPG Jakimś impregnatem trzeba będzie zabezpieczyć fugi, nie widzi mi się ciągłe szorowanie ich Ale trafiłaś mi z tematem Asiu Mój mąż ostatnio wymyślił do łazienki blat z mozaiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.02.2016 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Cieszę się Pusiu Dobrze Twój Mąż kombinuje, mnie też się takie mozaikowe w łazience podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.02.2016 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Cieszę się Pusiu Dobrze Twój Mąż kombinuje, mnie też się takie mozaikowe w łazience podobają A możesz do mnie wkleić ten film?? Bo ja zapomnę gdzie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.02.2016 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To nie film, to instrukcja obrazkowa. Zaraz wkleję, na jutubie też coś przed chwilką znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.02.2016 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To nie film, to instrukcja obrazkowa. Zaraz wkleję, na jutubie też coś przed chwilką znalazłam. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.02.2016 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 A ten sposób zrobienia blatów i ściany ??? Uważam, że jest pięknie zrobione I nawet zlewozmywak jest kafelkowy Są specjalne fugi epoksydowe i jeszcze jakieś tam. Zapytaj Magdę 34. robiła u siebie w kuchni. Poza tym jest wnętrzarką i ma takie rzeczy w jednym paluszku. To bardzo fajna kobitka, na pewno podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.02.2016 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Dzięki Pestko za info Nie podoba mi się takie zlanie blatów ze ścianami do kuchni - widziałam coś takiego w łaźniach tureckich i właśnie z łaźniami mam skojarzenia. Może to też kwestia dobranych tu płytek w wysokim połysku. Za to świetny patent do łazienki, mozaika powinna łatwo dać się ułożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 25.02.2016 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Witam prześledziłam cały twój dziennik i współczuje przejść z panią architekt ale na szczęście już wszystko zmierza w dobrym kierunku czekam z niecierpliwością na rozpoczęcie budowy i będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.02.2016 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Witaj Bardzo mi miło i zapraszam do odwiedzania Podziwiam za przebrnięcie przez tyle stron, spisu treści ten wątek jeszcze się nie doczekał, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts