mother_nature 20.03.2016 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Kobitki, jak ja Was lubię Nigdy nie jest nudno Uzupełnię jeszcze koszty i spis treści, na razie wrzucam na raty, na ile mi sił starcza. W domu pobojowisko, bo śpię z częstotliwością jak u niemowlaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkasia 20.03.2016 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 No już gratulowałam, ale jak to się do sąsiadki nie odezwać Drugi taki hardcore będzie przy zalewaniu "0", pisz, to wtedy wpadniemy z pomocą, co cztery pary lewych rąk, to nie dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 21.03.2016 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Dzięki Będę mieć w pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 22.03.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Serdecznie gratuluję rozpoczęcia prac! Dla mnie to był najważniejszy moment budowy. Podziwiam Was za samozaparcie i trzymam kciuki za szybkie postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 22.03.2016 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Witam i gratuluje samozaparcia podziwiam was że sami podjęliście się takich prac najgorsze za wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 22.03.2016 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 aaa, przegapiłam TEN DZIEŃ! gratulacje! jesteście wielcy! piękne pobojowisko:) pokazałam Niechajowi Waszą wywrotkę z 20 tonami betonu - bo założył sobie, że 20-30 ton to wystarczy nam na 100m drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkasia 23.03.2016 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 pokazałam Niechajowi Waszą wywrotkę z 20 tonami betonu - bo założył sobie, że 20-30 ton to wystarczy nam na 100m drogi No, no ambitnie Nam na 30 metrów poszly 3 takie auta... Tyle tylko, że bylo gleboko kopane, bo to juz pod docelowy wjazd i robilismy tak, zeby nie trzeba bylo do trgo wracac przy ukladaniu kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 23.03.2016 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Gratuluję pobojowiska,podziwiam samozaparcie odwagę,żadne sierotki , a pomagają bo podziwiają inwestor pracujący własnymi rękami na budowie budzi szacunek,a jeszcze kobieta skręcająca stal i biegająca po wykopie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.03.2016 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Dziękuję Wam Doszliśmy do siebie, nic nas już nie boli, a moja tachykardia ustała Planujemy teraz dalsze prace na czas poświąteczny. Będzie to murowanie ścian fundamentowych i przyłączenie wody. W momencie przebijania wodociągu pod drogą, chcemy też zrobić już wjazd docelowy na działkę. Niechaj te 20 ton jest na jakieś 11 metrów drogi. Łatwo można wyliczyć, ile potrzeba kamienia - długość x szerokość drogi x 15/20 cm, bo tyle ziemi z grubsza trzeba wybrać = ilość m3 kruszywa. Poza tym, jak będziecie dzwonić czy przy wizycie osobistej, dostawca Wam wyliczy potrzebną ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.03.2016 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Doszliśmy do siebie, nic nas już nie boli, a moja tachykardia ustała Błyskawicznie się regenerujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.03.2016 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Wiesz... dobrze wyposażona apteczka i dużo snu robią swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.03.2016 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Wiesz... dobrze wyposażona apteczka i dużo snu robią swoje A wisienka na torcie to radość budowania, fakt, że coś się dzieje, że widać postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.03.2016 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Oczywiście, że tak! Już nie możemy doczekać się kolejnych prac Wiele satysfakcji przynosi własnoręczne budowanie domu, plusem jest też ruch na świeżym powietrzu. Mamy już pierwszą w tym roku opaleniznę na twarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.03.2016 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Wiele satysfakcji przynosi własnoręczne budowanie domu, Tego nie znam, ale wiem co to własnoręczne rozbieranie domu Pewnie frajda porównywalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 23.03.2016 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Kobieta pracująca żadnej pracy się nie boi :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 23.03.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 jezu, a ja myslalałam,że my mamy ciężko... szacun, naprawdę wielki szacun! jesteś superdzielna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.03.2016 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Wszystko co zrobisz własnymi rękami cieszy podwójnie Nawet nie do końca będzie idealnie P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkasia 24.03.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Wiele satysfakcji przynosi własnoręczne budowanie domu Powiedz to mojemu inwestorowi, który niemalże śpi na budowie A nuż Tobie uwierzy, bo mi już nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.03.2016 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Śpi na budowie, bo może ciężko mu się z nią rozstawać, nawet na noc A ja od wczoraj zatruta jestem, tak więc ścisła dieta. Nawet jeść mi się nie chce. Noc była ciężka, okropny ból żołądka mnie męczył i nie chciał przejść. Mam nadzieję, że choć u Was święta będą przyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 28.03.2016 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Asiu miłego leniuchowania Nabieraj sił i zdrowiej, bo domek czeka ! Kochana życzę Wam byście kolejną Wielkanoc spędzili we własnym ,wymarzonym domku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts