mały biały domek 14.05.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Asiu widzę, że psinka liże rany mój piesek ostatnio spadł z łóżka i jakoś tak upadł na głowę i łapa mu się wywinęła, myślałam, że zawału dostanę. Od tego czasu piszczy co parę godzin, jak do poniedziałku mu nie przejdzie musimy iść do weta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 14.05.2016 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Takie okucia ma Hafele zresztą inne kosmiczne również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 14.05.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 mother_nature jak chcesz zobaczyć wiekszość dostepnych na rynku zawiasów to jedź do Belmeb w Izdebniku tam jest tego masa... większość jest zamontowana, by można było zobaczyć jak działają oczywiście, skomplikowany zawias to skomplikowana cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.05.2016 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 (edytowane) Nie spotkałam się z takim rozwiązaniem suszarki. Ale gdybym u siebie robiła, to zrobiłabym odpływ z tacy tak jak robi się do pralki. https://pl.pinterest.com/pestka56/cucina-smart-ideas/ Tu mam kolekcję pomysłów kuchennych. Chętnie bym przytuliła wszystkie, tylko skąd wziąć odpowiedniej wielkości kuchnię i chętnego do zrobienia tych cudów Edytowane 15 Maja 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 15.05.2016 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 u nas też właśnie octenisept w użyciu jest, nasz labek zaliczył spięcie z innym psem, efektem jest nadgryzione uchojajka polecą jak się przeprowadzimy, pod koniec lata trzeba zaplanować kastrację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.05.2016 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Asiu widzę, że psinka liże rany mój piesek ostatnio spadł z łóżka i jakoś tak upadł na głowę i łapa mu się wywinęła, myślałam, że zawału dostanę. Od tego czasu piszczy co parę godzin, jak do poniedziałku mu nie przejdzie musimy iść do weta Niestety, liże. Dlatego większość czasu chodzi w kołnierzu. Gdy ściągnę, to chwila nieuwagi i już rana wylizana. Ona ma manię mycia się, gdy wróci ze spaceru oraz wieczorem toaletę robi koniecznie. Którą nóżkę piesek wywinął? Chodzi na niej, czy nie? Przebadaj go, koniecznie rtg, może tylko coś naciągnął. Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego! Takie okucia ma Hafele zresztą inne kosmiczne również. Dzięki!!!! :lol2: To je to! Są do kupienia w Polsce, a może i w Belmebie by były, to niedaleko mnie. Teraz mogę puścić wodze fantazji przy dalszym projektowaniu kuchni mother_nature jak chcesz zobaczyć wiekszość dostepnych na rynku zawiasów to jedź do Belmeb w Izdebniku tam jest tego masa... większość jest zamontowana, by można było zobaczyć jak działają oczywiście, skomplikowany zawias to skomplikowana cena Dawno, dawno temu byłam w Belmebie lecz głównie fronty kuchenne wtedy oglądałam. Hmm... czyli jakieś 7 lat temu Nie wiedziałam, że można sobie u nich też popróbować otwierania. Dzięki za tą informację! u nas też właśnie octenisept w użyciu jest, nasz labek zaliczył spięcie z innym psem, efektem jest nadgryzione ucho jajka polecą jak się przeprowadzimy, pod koniec lata trzeba zaplanować kastrację Polecam odjajczenie, psu się szybciutko priorytety odmieniają. Mój pirat do dziś ma jednak awersję do innych samców i muszę uważać, bo mimo iż ślepy i przygłuchy, to czasami by chciał pokazać, że broni swojej suczki Zajrzeliśmy dziś na budowę. Po wczorajszych intensywnych opadach deszczu znowu mamy do wykonania tą samą robotę, czyli wypompowywanie wody i wybieranie osuniętej ziemi... Ręce nam opadły Budujemy sami, więc nie ma cudów z tempem, a i pogoda kapryśna. Polujemy teraz na 2 słoneczne dni w kupie. Weźmiemy tedy wolne i, jak to mówią, "ogień"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.05.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Aga ma suszarke w szufladzie pod zlewie. U mnie suszarka jest w szafce nad zlewem, ale to zwykła szafka z dnem normalnym i nie ma problemu z wodą. wszystko wyparowuje, z szufladą też nie będzie problemu. no chyba, że nie planujecie zmywarki i wszystko ma ociekać -wtedy tej wody będzie dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.05.2016 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Zajrzeliśmy dziś na budowę. Po wczorajszych intensywnych opadach deszczu znowu mamy do wykonania tą samą robotę, czyli wypompowywanie wody i wybieranie osuniętej ziemi... Ręce nam opadły Budujemy sami, więc nie ma cudów z tempem, a i pogoda kapryśna. Polujemy teraz na 2 słoneczne dni w kupie. Weźmiemy tedy wolne i, jak to mówią, "ogień"! Może jakieś dwa dni ciepłe w kupie się przydarzą Życzę Wam dobrej pogody budowlanej z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 16.05.2016 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Aga ma suszarke w szufladzie pod zlewie. bardzo mnie nęci taka suszarka, ale nigdy jej jeszcze nie widziałam. Czy możesz wrzucić namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.05.2016 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Znowu jestem inna wcale nie mam suszarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 16.05.2016 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Też nie mam suszarki i mieć nie będę Mało co myję ręcznie a jeśli już, to żeby od razu z tego skorzystać. Wtedy wycieram ściereczką lub ręcznikiem papierowym. W niektórych zmywarkach jest też funkcja 1/2 załadunku, szkoda czasu na ręczne mycie naczyń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.05.2016 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Też nie mam suszarki i mieć nie będę Mało co myję ręcznie a jeśli już, to żeby od razu z tego skorzystać. Wtedy wycieram ściereczką lub ręcznikiem papierowym. W niektórych zmywarkach jest też funkcja 1/2 załadunku, szkoda czasu na ręczne mycie naczyń. Uffffffffff, bo myślałam, że znowu tylko ja wywrotowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 16.05.2016 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Kusicie, żebyśmy teraz zmienili zdanie i nie robili suszarki w mieszkaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.05.2016 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 ja tez wszystko w zmywarce myje, u mnie na suszarce suszą się pojemniki plastikowe, które nigdy nie chcą się dobrze dosuszyć - w rożych zakamarkach są wilgotne. więc wszystkie bach na tą suszarkę wrzucam i tam kiblują, póki mi na łeb nie zaczną spadać suszą się tam też nakrętki od słoików problemu nie mam, bo kuchnia duża, miejsce na suszarkę spokojnie wyskrobałam inaczej pewnie też bym jej nie robiła link do Agi http://forum.muratordom.pl/showthread.php?227840-M%C3%B3j-Ma%C5%82y-Azyl&p=7144285#post7144285 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 16.05.2016 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Mój piesio już w porządku na szczęście biega, bawi się, zero oznak, że coś było nie tak, uff... Ja też suszarki nie będę miała, obecnie korzystam ze zmywarki i jak coś większe suszy się chwilę w zlewie lub na ściereczce, to zdaje egzamin, więc i tak będzie w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 16.05.2016 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 przyznam Wam się w tajemnicy,że przemilczałam sprawę suszarki, zamierzam nie mieć nic na wierzchu, M jeszcze nie wie bo on jest ustawiaczem, a tak to nie będzie miał gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 16.05.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Dobrze, że psinka szybko wraca do zdrowia Plac budowy wzorcowy, fundament równiutki. Pięknie! Ja teraz mam jeden stopień do domu, w nowym chcę co najmniej trzy. Przy ulewach , wielkich opadach śniegu to spory problem. A poza tym marzę o tarasie na podwyższeniu skąd będę mogła podziwiać ogród wokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 17.05.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 A ja mam juz kupiona małą suszarkę, bo ja z tych konserwatywnych jestem Oby pogoda Wam sprzyjała i żebyście doczekali się tych słonecznych dni. Ja nie lubie upałów, ale 12 stopni w maju to przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietowka84 18.05.2016 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Witam serdecznie, nieśmiało podczytuję Wasze poczynania z budową i trzymam kciuki za dalsze prace. Jeżeli mogę to będę dalej zaglądać bo z7 to mój faworyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 18.05.2016 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Basiu, tak się cieszę, że z łapką pieska wszystko dobrze Pewnie tylko stłukł. Dana - życzę Ci wymarzonego tarasu jak najszybciej! Makowa Panienko masz rację, 12 stopni to przesada. Najgorsze, że wciąż pada a są rejony kraju, w których narzekają na suszę Ciotka mówiła, że w jej gminie wprowadzono ograniczenia na zużycie wody, nawet ciśnienie w wodociągach obniżyli. Miętówko witaj! Czytaj śmiało, mam nadzieję, że wkrótce będzie tego więcej, bo na razie pogoda krzyżuje nasze plany. Zapraszam Dziękuję za trzymanie kciuków, każde wsparcie się przyda Kiedy planujesz rozpocząć budowę swojego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts