PusiaKssawery 18.05.2016 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Makowa Panienko masz rację, 12 stopni to przesada. Najgorsze, że wciąż pada a są rejony kraju, w których narzekają na suszę Np. u mnie - zimno i sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietowka84 18.05.2016 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Miętówko witaj! Czytaj śmiało, mam nadzieję, że wkrótce będzie tego więcej, bo na razie pogoda krzyżuje nasze plany. Zapraszam Dziękuję za trzymanie kciuków, każde wsparcie się przyda Kiedy planujesz rozpocząć budowę swojego domku? Niestety jesteśmy jeszcze w fazie szukania działki, chociaż mamy 2 na oku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 18.05.2016 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Dlaczego "niestety"? W końcu już podjęliście kroki, szukacie działki Jesteście na dobrej drodze. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 18.05.2016 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 od jutra mają być 4 dni piękne, słoneczne i ciepłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 18.05.2016 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 malydomekpodlodzia trzymam za słowo!!!! mother_nature dobrze, że psina już po zabiegu i oby było tylko lepiej. Jak tam Wasze postępy? Zakwasy są a zdjęć nowych nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 18.05.2016 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Postępowo to mamy działkę zalaną... Od piątku pada deszcz, w efekcie czego zalało nam fundamenty i znów poobrywała się ziemia. A położona jest dopiero jedna warstwa dysperbitu. Boimy się, że to wszystko zacznie nam się degradować, tak więc jutro i w piątek od rana działamy na budowie a celem jest skończenie i zasypanie fundamentów. Czy koparka da radę wjechać, tego nie wiem. Będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 18.05.2016 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 od jutra mają być 4 dni piękne, słoneczne i ciepłe Oby!! Musimy skończyć prace z fundamentami przed kolejnymi opadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 19.05.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 W weekend ma byc prawie 30 stopni Nie martw się, uda Wam się wszystko zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 19.05.2016 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Trzymam kciuki a żeby pogoda dopisała w końcu i żebyście mogli skończyć fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 19.05.2016 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 A koło nas wszędzie co chwilę padało, a ja podlewam i podlewam, bo sucho, deszcze nas omijają. Pogoda nieżyczliwa, komu nie potrzeba- pada, komu potrzeba nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.05.2016 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Asię wcięło - to może jednak mają pogodę i działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 20.05.2016 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Oby, pewnie tak, w Wielkopolsce słońce:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 20.05.2016 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 A u nas ostatnie tygodnie były obfite w deszcze aż nadto. Oberwania chmury były średnio 3 razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 20.05.2016 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Powymieniałabym się pogodą, gdyby tylko to było możliwe, bo roślinkom by się przydało. Dziś 20 stopni i słońce, sucho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 21.05.2016 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 U mnie też sucho, dzisiaj podlewałam obficie. Joasiu, sorry, ale zajrzyj proszę do mnie. Fotki drzewka-widma zamieściłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 22.05.2016 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Plan pt. Basen Narodowy zrealizowany! Dzięki 3 dniom pięknej pogody udało się położyć kolejne warstwy dysperbitu, przykleić styropian, położyć folię fundamentową i zasypać wykopy. Resztę zasypywać będziemy przy udziale koparki. Styro kleiliśmy pianką Insta-Stik. Powiem szczerze, spodziewałam się lepszego klejenia, ale i tak nie mam się co czepiać, bo 7 szt. oblecieliśmy całe fundamenty od środka i na zewnątrz. Zostało jeszcze trochę do uszczelniania, awaryjnie mamy 2 szt. CT85 z Cersanitu w kolorze pięknego różu majtkowego Wczoraj piekło niemiłosiernie, tak więc nabrałam mocnych różowych kolorów, moich "ulubionych" Kremik 50 poszedł w ruch Jutro po pracy obcinamy nadmiar styropianu, jeszcze chcemy go od wewnątrz zabezpieczyć folią. Gdy uporządkuję faktury, wrzucę też koszty budowy do dotychczasowego etapu. Dzięki, że trzymałyście kciuki, zaczarowałyście pogodę i było pięknie! Tak teraz wygląda nasz basen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.05.2016 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Tak myślałam, że jak Cię na amen wcięło to macie pogodę i szalejecie na budowie Super i powodzenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 22.05.2016 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Swietnie ze pogoda dopisała. Super to wszystko wyglada! Zdolniachy z Was, Asiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 23.05.2016 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Asiu piękne postępy, gratuluję i trzymam kciuki za pogodę dla Ciebie Zasłużyłaś dzielna dziewczyno, jesteście mega pracowici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 23.05.2016 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Jak dobrze patrzeć, kiedy idzie do przodu Wygląda super, trzymam kciuki za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts