pestka56 02.06.2016 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Okey, można wieszać. Moje obawy są więc irracjonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 02.06.2016 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Moim zdaniem najważniejsze, żeby dzielić się opiniami. Dzięki Wam i forum wiele spraw u mnie się wyklarowało, wprowadziłam poprawki, na pewne tematy zmieniłam zdanie, znalazłam inspiracje. Oglądam, poznaję, dokształcam się a także pośmieję To forum jest jak mój dru.. znaczy trzeci dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 02.06.2016 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 W moim rodzinnym domu spadła szafka kuchenna ze ściany ceglanej po ok. 10 latach, odkąd ją zawiesili. Były w niej talerze, także była bardzo ciężka. Myślę, że najważniejszy jest sposób zamontowania i wiadomo co parę lat możnaby sprawdzić czy dziura się nie wyrabia, żeby przypadkiem nie mieć takiej szafki któregoś dnia na głowie... U nas ścianki działowe 12cm, choć planowałam zamontować drabinkę gimnastyczną u dzieci w pokoju i teraz zastanawiam się czy nie zrobić tej działówki na 24 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 03.06.2016 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Obsuwy ciąg dalszy Mąż w pracy walczy z serwerem, który odmówił posługi, zatem w tym tygodniu totalny przestój na budowie. Koparkowy wolny dopiero we wtorek i mam nadzieję, że wtedy zasypiemy fundamenty. Może będzie też chudziak wylewany Stwierdziłam, że nie mieszam się w to, skoro inwestor chce, to niech leje, ja mam za zadanie sprowadzić ytonga na plac w odpowiednim momencie W przyszły weekend mój brat się żeni, czeka nas podróż do Krynicy Ciekawe jaka pogoda będzie i ostatecznie ile tych ścian zdążymy na urlopie wymurować http://www.gify.net/data/media/319/brutalny-emotikon-ruchomy-obrazek-0430.gifhttp://www.gify.net/data/media/641/zawod-emotikon-ruchomy-obrazek-0016.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 08.06.2016 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Puk, puk co tam słychać na placu budowy? Czekam na jakieś doniesienia i oczywiście fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz P. 08.06.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Podbijam pytanie Dany. Niecierpliwie czekam na relację z budowy. PozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 09.06.2016 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 i ja podbijam, dzieje się coś na budowie? Pogoda do dzisiaj się trzymała, mam nadzieję, że udało się wykorzystać urlop:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.06.2016 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Myślę, że jak tu cisza to działają tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkasia 10.06.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Działają, działają Widziałam na fb, że ściany pną się do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.06.2016 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Działają, działają Widziałam na fb, że ściany pną się do góry To na fb ma czas, a tu nie już nas nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 10.06.2016 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 czekamy czekamy na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 10.06.2016 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 ech pamiętam ten etap, lezka w oku sie kreci, byl najpiekniejszy czekamy na niusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 13.06.2016 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Wybaczcie długą nieobecność, stale coś się u nas dzieje i czasu brak na internety. Wczoraj wróciliśmy z uroczystości weselnych brata a dziś od rana murowaliśmy ściany. W zeszłym tygodniu było tak: Zasypaliśmy fundamenty od zewnątrz i od środka, dzięki czemu zniknęły wszystkie górki gliny i pospółki. W czwartek przyjechały żółtki Mąż wziął się za murowanie pierwszej warstwy z ytonga a ja walczyłam na działce z podkaszarką i z gigantyczną trawą. Piątek poświęciłam już na pakowanie i przygotowania do wyjazdu na ślub. W przyszłym tygodniu pokażę Wam w jakim cudownym drewnianym domu mieszkaliśmy przez weekend i w jakiej pięknej okolicy Generalnie zeszły tydzień na budowie zakończył się tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 13.06.2016 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Natomiast po dzisiejszym dniu stan jest następujący: Wspólnie rozrabiamy klej - ja działam wiertarką, mąż sypie proszek, następnie ja rozprowadzam klej na bloczkach a on dokłada kolejne. Dzięki temu szybciutko ściany rosną i jutro muszę zamówić resztę ytonga, żeby nie było przestoju Czeka nas jeszcze wycieczka do gminy do pana od wodociągu, bo namieszał, że ho ho - o tym napiszę później A tu będą drzwi tarasowe - póki co widoczek na góry, dopóki sąsiad się nie pobuduje Wszystkiego dobrego Wam życzę, zaległości w Waszych dziennikach będę nadrabiać za tydzień, za co z góry przepraszam http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_duze/milosne/milosc26_(www.e-gify.pl).gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.06.2016 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Faktycznie, że pisałaś o wyjeździe na ślub brata Ściany rosną aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 14.06.2016 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Dom rośnie! Ale jesteście zdolni i dzielni, sami budujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 15.06.2016 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 czyli urlop wykorzystany:) Naprawdę macie niezłe tempo z bloczkami! W jeden dzień zasypywanie fundamentów, w drugi wesele, w czwarty murowanie ścian - całkiem zwyczajny weekend gratulacje dla brata;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 15.06.2016 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Super najfajniejszy etap budowy bo wszystko rośnie w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz P. 17.06.2016 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Gratuluję rozpoczęcia kolejnego etapu. Teraz nabierzecie dodatkowej pewności siebie. Po zakończeniu stanu zero człowiek się zastanawia gdzie jest ta cała praca, którą wykonał. Pierwszy etap wypompowuje mnóstwo sił witalnych, natomiast murowanie ścian domu dodaje nam skrzydeł . POWODZENIA Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 17.06.2016 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Pięknie to wygląda:D Cieszę się, że mury pną się do góry, ani się obejrzycie i będziecie daszyć Powodzenia !! Kiedy my zaczniemy...może za rok:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts