PusiaKssawery 01.07.2016 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 eee kto by chciał moją facjatę oglądać Są chętni :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 01.07.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Ja też chętnie zobaczę :D Płyta wygląda świetnie i ten perfekcyjny poziom Czyli teraz słupy, wieniec a potem za jakiś czas dach? Szybko Wam to poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.07.2016 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Podpinam się do podziwów dla sąsiadów i reszty życzeń też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkasia 01.07.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Podpinam się do podziwów dla sąsiadów i reszty życzeń też Nie ma co podziwiać, po prostu, po ludzku, trzeba sobie pomagać Polecam, z czasem wchodzi w krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.07.2016 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 My z tych co pomagają. Dziś J targał sąsiadce butle z gazem. Starsza pani, dlaniej to zbyt ciężkie. Karmimy rybki po sąsiedzku, podlewamy, a zimą bywało,że wspólnie odśnieżaliśmy naszą drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkasia 01.07.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 My z tych co pomagają. I o to chodzi. Bardzo wiele osób zamknęło się w swoich energooszczędnych hawirach za wysokimi ogrodzeniami z kamienia i wmawiają sobie, że tak jest fajnie... Nie jest, bo czlowiek to bydlo stadne, najlepiej mu wśród ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.07.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Ale się u Was dzieje, Joasiu!!! Jesteście zupełnie wyjątkowi, że tak sami osobiście walczycie ze spełnianiem swoich marzeń. Świetna robota, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 02.07.2016 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 No super pierwsza wylewka już jest idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.07.2016 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Idealna wylewka Tak wszystko porządnie robicie, tak schludnie, aż miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.07.2016 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Oczywiście, że dobrze mieć sąsiadów i to jeszcze takich Wielki podziw we wsi, że zamiast na ploty przyjechali do roboty Bo my póki co tylko głowę im zawracamy Teraz jesteśmy na etapie kończenia zbrojenia na wieniec i zbijania szalunków. Na koniec sierpnia zamówione są wiązary - po wielu zmianach decyzji, w końcu nie robimy ich sami. Byłoby to ciekawe doświadczenie, aczkolwiek atrakcyjny termin montażu i kilka tys. niższa oferta (w porównaniu do innych firm) wpłynęły na naszą decyzję. Nie będzie murłaty, nie musimy też w wieńcu montować kotw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.07.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Bo my póki co tylko głowę im zawracamy Asiu, kiedyś dług wdzięczności spłacicie Nic nie dzieje się bez przyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 04.07.2016 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Mother, daj proszę namiar na wp na firmę od wiązarów . Zbieram na razie namiary, bo działka tuż tuż i próbuje zrobic jakiś kosztorys.A tak nawiasem mówiąc, jak to u Was wyglądało? Mieliście wcześniej kosztorys, czy tak z grubsza?Jak dałam zapytanie na oferię to jak juz ktoś jest zainteresowany budową to chce projekt a ja go jeszcze nie mam. Wskazałam jedynie szpaka jako wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 04.07.2016 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Piękna płyta Zazdroszczę Wam tej satysfakcji z pracy własnymi rękami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 04.07.2016 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Tacy sąsiedzi to skarb:) Super, że udało się rozgonić burzę i wyczarować brakujący beton! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 05.07.2016 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Pesce masz już ode mnie pw Kosztorysu nie robiliśmy, bazowaliśmy na wydatkach inwestorów budujących z7 i z8, a budujemy z własnych oszczędności. Gdzieś w necie był kosztorys z7 do pobrania, jeśli chcesz to Ci prześlę, tylko podaj maila. Mam też zeskanowane główne strony projektu, też Ci mogę przesłać. U mnie dach ma 35 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 06.07.2016 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Powstał pomocnik jezdny Dzięki temu można zacząć szalowanie A takie oko dziś łypało na nasz domek W casto macałam płyteczki, o dziwo sporo mi się podobało, przynajmniej w tej odległości, w jakiej są przyklejone na wystawkach. I tak, do salonu chciałabym coś w tej kolorystyce i powłoce: Czyli delikatne beże/piaskowe kolory, mat, imitujące naturalny kamień. Trochę wyżej był trawertyn i też by mi pasował, niestety obie płytki mężowi nie podeszły, uważa, że w te wszystkie zakamarki napcha się brud, który będzie ciężki do domycia a nie będziemy szczoteczką do zębów tego czyścić. No i co ja mam mu na to odpowiedzieć? Czy rzeczywiście tak jest? Może wypowiedzą się właściciele podobnych posadzek, Pestko chyba Ty masz trawertyn w domu? Po tym, jak Emilko napisałaś, że pokazały się arabeski, musiałam je zobaczyć Idealna kolorystyka i mój drugi ulubiony wzór (tuż po heksagonach). Do rozplanowania w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 06.07.2016 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Podobały mi się także te: Jako że blat w łazience planuję zrobić z mozaiki, ta by się nadawała. Jednak nie mogę przesadzić, arabeska i diamenciki to już przesyt Nie wiem jakby blat arabeskowy wyglądał? W oko wpadł mi także ten patchwork, niestety nie był podpisany, więc nie wiem co to za płytka: Może by pasował do kuchni, na ścianę nadblatową. Chyba wciąż mam skrzywienie na punkcie oliwkowego koloru W obecnej kuchni mam oliwkę na podłodze i nad blatem, widać jeszcze mi się nie przejadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 06.07.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Dziękujemy za rzeczowo zdany raport Kasiu I zadraszczam, że macie siebie tak blisko, że możecie się odwiedzać ja też! muszę znaleźć kogoś z północy Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 06.07.2016 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 aaaa i piękna płyta i świetny pojazd pomocniczy ponoć w sobotę ma być 30 stopni.. jesli to prawda to będzie ciepło... ale grunt, że deszczu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.07.2016 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 jesuuu boskie te płytki na żywo są, diamenciki tylko szare były czy może widziałaś też w kolorze piaskowym?? bo takie chciałabym do kuchni na ścianę. no boskie są arabeski naj naj, mój ukochany wzór ale te diamenciki też mają coś w sobie i jak widzę są zróżnicowane jeżeli chodzi o wykończenie... gres jest łatwy do mycia nie powinien się brud niego trzymać. ja mam w kuchni np. panele z V-fugą i zero problemów z nią. na bank taka imitacja fugi czy zakamarków będzie łatwiejsza do czyszczenia niż prawdziwe zakamarki i fugi mam takie płytki z imitacją fugi ale moje są szkliwione więc zupełnie inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts