mother_nature 04.08.2016 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 To niestety nie dla nas.Ścianę mamy 2 warstwową, nie ma już możliwości, żeby rynny poprowadzić w warstwie nośnej. Natomiast cofnięcie ich w ocieplenie byłoby równoznaczne ze zmniejszeniem jego grubości w tych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.08.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 to rzygacze daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.08.2016 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Rzygacze też są be dla męża. Ten typ tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Rzygacze też są be dla męża. Ten typ tak ma I znowu się z nim zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.08.2016 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Pusia, a może przygarniesz go na jakiś czas, jak skończy dom budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 04.08.2016 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie wiem czy białe to dobry pomysł jest....? Jak długo pozostaną białe?A zastanawiałaś się już jakiego koloru będzie podbitka pod dachem? Też biała? Czy np. brązowa? Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Sylwia $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.08.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Rzygacze też są be dla męża. Ten typ tak ma kolejny smurf maruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Pusia, a może przygarniesz go na jakiś czas, jak skończy dom budować? Dawaj, u nas jeszcze tyle do zrobienia, a on widzę wszystko porządnie i na baczność jak mój Wikt, opierunek załatwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.08.2016 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Nie wiem czy białe to dobry pomysł jest....? Jak długo pozostaną białe? A zastanawiałaś się już jakiego koloru będzie podbitka pod dachem? Też biała? Czy np. brązowa? Podbitkę chciałabym białą. Z naciskiem na "chciałabym" kolejny smurf maruda Oj niestety. Dawaj, u nas jeszcze tyle do zrobienia, a on widzę wszystko porządnie i na baczność jak mój Wikt, opierunek załatwiony Kochana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 04.08.2016 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Bierzcie i mojego:yes:. Dotychczas w ogóle go nie obchodziło co w tym domu będzie. On miał za zadanie go zbudować - ja urządzić. A nagle tak mu się odmieniło, że w sobotę straciliśmy ze dwie godziny na szukaniu termostatu do grzejnika bo żaden mu nie odpowiadał! O losie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Co się dziwicie, chcą mieć udział w tworzeniu Cieszcie się, że to nie oni na FM siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 04.08.2016 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Negocjuj te rynny i podbitkę. Pewnie będzie ciężko:yes: Myślę, że ładnie to będzie wyglądało. Tylko ciekawe jak w praktyce się sprawdzą jasne rynny. U mnie na ciemno wszystko. Rynny w kolorze dachu - zielone, podbitka i parapety ciemny brąz, okna i drzwi- dąb bagienny.U Ciebie dla odmiany będzie na jasno wszystko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.08.2016 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Byłam tu juz nie raz, ale czy ja się witałam to zabij mnie a nie pamiętam Żeby było zgodnie z rytuałem, padam do nóżek i w czółko całuje. Widzę ze rozmowy o facetach??? Wywieźć do lasu i uciec. Oni przecież bez gps-a nie potrafią funkcjonować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.08.2016 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Uwaga, uwaga, lojalnie ostrzegam: będzie znowu o facetach ale tym razem w samych superlatywach 4 przystojnych menów dzisiaj zalewało. Nie "się" a koryta z szalunków 1 sterował pompką, 2 wibratorem, a 3 i 4 popychali jeździdełka Później każdy robił, co było jeszcze do zrobienia, więc akcja przebiegła szybko i sprawnie. Chłopaki, bardzo Wam dziękuję!! Pojawiła się też po raz pierwszy reklama betoniarni. Współpraca bardzo dobrze się układała, więc mogę polecać. Umawianie terminów bez problemu, operatorzy pompy bardzo sympatyczni, z wyczuciem dozowali beton, nie pospieszali. Bardzo wyrozumiali i z poczuciem humoru Przyjeżdżali z poślizgiem, ale pełnia sezonu i odległość ich tłumaczą. A oto skąd tytuł tego wątku "zetka w gałązkach": W dodatku gałązki to ironiczna nazwa tej wsi, używana przez niektórych jej mieszkańców Pokazałabym Wam jeszcze warzywniak i kury, ale padam na twarz, więc to dopiero jutro. Słodkich snów! Czy też o innym smaku, jak wolicie Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez mother_nature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.08.2016 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Gratuluję 4 ciach z wibratorem o nieziemskim wyczuciu i cierpliwosci To brzmi jak erotyczne marzenie kazdej kobiety a Ty ich miałas w realu i nie skorzystałaś ? Masz kury ?????????????????? Nie spij! Dawaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 04.08.2016 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 U mnie rynny białe i podbitka też, póki co polecam, nie zmieniłabym na inne, choć po kilku latach może zmienię zdanie, ale co tam, raz się żyje, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.08.2016 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 teraz zdradź sekret jak urobiłaś męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.08.2016 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Asia, no kurcze, istne szaleństwo Wybaczam więc brak warzywniaka, są jednak jakieś priorytety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 05.08.2016 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 pendrak, wrzuć proszę zdjęcie No i właśnie, jak to się stało, że Twój mąż to klepnął? Mari widzisz, taka głupia jestem, zamiast korzystać, to ja zdjęcia robiłam Kury nie są moje, tylko babci. Niektóre udają pingwina. Tu na zdjęciu młoda, tegoroczna. Tydzień temu zaczęła znosić jajka. Są oswojone, można je sobie głaskać A to warzywniak, zubożony już o cebulę, ogórki, koper i fasolkę szparagową niskopienną. Coś jeszcze zostało i o ile nornice nie wtrynią albo inne tałatajstwo, to będziemy mieć pożytek. Zaś na placu budowy kwitnie krwawnica: Chwaścior, ale miło popatrzeć na jakiś kwiatek, zamiast na glinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.08.2016 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Oswojone kury, ale odjazd Pokaźny ten Wasz warzywniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts