mały biały domek 12.08.2016 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Daj menu, co jecie, co prawda szamba nie mam, ale do kanalizy jakoś też się dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkasia 14.08.2016 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Jako matka chrzestna zetki wpadam do Czytających z kolejnym wpisem pokontrolnym Kontrola odbyła się w dniu wczorajszym w późnych godzinach popołudniowych i obejmowała: - wyczochranie kudłatych inwestorów, - rekonesans powykonawczy, który jak zawsze nie wykazał żadnych uchybień istotnych, i nie istotnych też. Prace wykonywane sa zgodnie ze sztuką, trudno okreslić czy to bardziej klasycyzm czy neoimpresjonizm, tak czy owak sztuka jest sztuka i na tym poprzestańmy. - burzę muskuf, jak zawsze owocną we wnioski i rozmowę o wszystkim i o niczym Myślę, że kolejny raport zdam po wiązarach A co! Niech "se" matki natury nie myslą, że nikt ich nie kontroluje i moga pisac co im się uwidz i wstawiać tylko wygodne zdjęciai, a reszta i tak uwierzy Matka chrzestna czuwa! Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez m*kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 14.08.2016 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Daj menu, co jecie, co prawda szamba nie mam, ale do kanalizy jakoś też się dostanę musicie zmienić koniecznie dietę, skoro z szamba tęcza wychodzi. Sprawdź, czy kabanosów z jednorożca nie jecie Ups... no to się wydało Jako matka chrzestna zetki wpadam do Czytających z kolejnym wpisem pokontrolnym Kontrola odbyła się w dniu wczorajszym w późnych godzinach popołudniowych i obejmowała: - wyczochranie kudłatych inwestorów, - rekonesans powykonawczy, który jak zawsze nie wykazał żadnych uchybień istotnych, i nie istotnych też. Prace wykonywane sa zgodnie ze sztuką, trudno okreslić czy to bardziej klasycyzm czy neoimpresjonizm, tak czy owak sztuka jest sztuka i na tym poprzestańmy. - burzę muskuf, jak zawsze owocną we wnioski i rozmowę o wszystkim i o niczym Myślę, że kolejny raport zdam po wiązarach A co! Niech "se" matki natury nie myslą, że nikt ich nie kontroluje i moga pisac co im się uwidz i wstawiać tylko wygodne zdjęciai, a reszta i tak uwierzy Matka chrzestna czuwa! Zajechali landaro z przyciemniono szybko, nie wiadomo kto zaś, czy witać, czy uciekać Na szczęście witać No ale nie ma to tamto, nic się nie ukryje przed czujnym okiem Matki Chrzestnej Trzeba było się wyspowiadać: - z trumienki - z drzwi, w których zmieszczą się wyłącznie osobniki dbające o linię Więcej grzechów nie pamiętam... Stwierdzam, że bardziej podobały mi się okna ze stemplowymi szprosami, teraz jakoś tak pusto się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.08.2016 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 ...- z drzwi, w których zmieszczą się wyłącznie osobniki dbające o linię . Znaczy się, nie mam co liczyc na zaproszenie ? Stwierdzam, że bardziej podobały mi się okna ze stemplowymi szprosami, teraz jakoś tak pusto się zrobiło. Teraz to maz ho ho ho panoramiczne okna kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 14.08.2016 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Spokojnie Mari, są jeszcze tarasówki, 3 metry szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.08.2016 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 obiecałam zdjecia "sprytnych" rozwiazań u mnie w kuchni. Namierzyłam dwa na razie przy plycie z jednej strony mam mieszkanko dla blach a nad nimi szuflada na rekawice kuchenne - wygodne, bo pod ręką a nie pałetają się na widoku, z drugiej strony zamiast tradycyjnego cargo - szuflady wewnętrzne na przyprawy i butle. Nadal czekaja na ogarnięcie i kawałek wyspy, pod klapką na klika mam ukryte gniazdko do miksera i drobnych sprzętów miksujących. alternatywa dla wyskakujących gniazdek z blatu zwłaszcza w przypadku kiedy nie można takiego rozwiązania zastosować - bo sprzęt ma być na stałe podpięty jak u mnie Kenek, no i przy szufladach nie można tych gniazd stosować za bardzo, bo zwisają z blatu od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.08.2016 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Spokojnie Mari, są jeszcze tarasówki, 3 metry szerokości Pizdnał Cie kto kiedy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 14.08.2016 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Emilko, chyba w myślach mi czytasz, bo dopiero co zaczęłam robić spis wynalazków do kuchni, żeby sobie unaocznić ile tego będzie Dzięki za zdjęcia! Bardzo fajnie masz zorganizowaną kuchnię Do swojej listy dorzucam szufladkę na rękawice Na przyprawy chciałabym takie cuś: Tam by sobie siedziały w tych torebkach albo słoiczkach. A jak przechowujesz patelnie i pokrywki? Chętnie bym powiesiła, znalazłam w necie takie rozwiązania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 14.08.2016 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Pizdnał Cie kto kiedy ???? Bo już się wyłgać chciałaś, że się w drzwiach nie zmieścisz, to na moją wiochę nie przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.08.2016 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Pogrążasz się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.08.2016 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 pokrywki mam w szufladzie na takiej suszarce do talerzy, na sztorc stoją, obok garnki - szuflada 80 cm szerokości wiec wygodnie. patelnie w szufladzie obok - jedna na drugiej, tak wiec bez szału. zresztą i tak w większości patelnie w zlewie czekają na umycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.08.2016 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/variera-przegroda-na-pokrywki__0460969_PE607180_S4.JPG o tak mniej wiecej mam pokrywki przechowywane, tylko u mnie jest badziewie jakieś z marketu przy najbliższej wyprawie do ikei sobie sprawie takie eleganckie. na noże mam taką wkładkę, w szufladzie górnej, w tej samej szufladzie trzymam deski do krojenia http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/variera-taca-na-noze__0163987_PE319127_S4.JPG żadne bloki na noże się nie walają po blacie, syfy się w nich nie zbierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.08.2016 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Emi, zmień nicka na Pani Gadżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.08.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Mari jakie są najlepsze garnki???? masz jakieś takie swoje wymarzone? na nas 3 osoby potrzebuje malutkie garnuszki, więc nawet takie wypas nie trzasną po kieszeni. aaa wymarzone, nie znaczy piękne bo miedziany garnuszek już mam i dziękuję za więcej zrobiłabym zdjęcie tej szuflady np. z pokrywkami i garami, ale wstyd, bo mam pokiereszowane najtańsze garnki z jakiegoś marketu od kilku lat kupuje nowe ale nie mogę sie zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.08.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Moze Cie zaskocze ale wymarzonych nie mam tzn. jakiś Zepterów za miliony.W tej chwili uzywam i jestem bardzo zadowolona z garnków z IKEA.Zupke gotuje w takim 5 litrowym ale uzywam go tez do innych rzeczy i jest swietny.Nic sie nie przypala, swietnie sie zmywa i cena nie boli.Jak sie zepsuje to bez zalu go wyrzuce i kupie nastepny.Jesli chodzi o moje podejscie do tematu to planuje kupowanie sprzetu przeznaczonego dla gastronomii.Wydaje mi się, ze wytrzymaja wiele.Nie sa moze designerskie ale to mi akurat zwisa.Jedyne na co zwracam uwagę to kolor( srebrny) i mocowanie raczek oraz ciężar garnka.Pokrywki powinny być stalowe czy inne metalowe i to tyle z całej mojej filozofii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.08.2016 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) zepterów czy philipiaków czy innych cudów nie chce, bo trzeba sie z tym optykać jak z jajem, a ja chce gar do zmywary wrzuć i mieć z głowy. ogólnie podejście mam takie jak Ty. Garnków potrzebuję do prozaicznych celów - zupa, sos, farsz do zapiekanki, ugotować jajca czy makaron. Wsio. resztę gotuję na parze - na sitkach z ikei. Które z ikei polecasz??? jeszcze w wakacje chyba się tam wybiorę, Julka do szkoły nie chodzi, więc można w tygodniu pojechać, kiedy tyle ludu nie ma jaką sobie listę dupereli sobie już naklikałam do kupienia tam Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.08.2016 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Pisze z komórki więc fotki nie wkleję. Daj mi chwile...Do której Ikea jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.08.2016 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 głownie janki, ale na targówek też zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.08.2016 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Na Targówek mam 7 minut Mimo że są wakacje to ludzi od groma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.08.2016 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 w tygodniu też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts