marimag 14.08.2016 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Niestety tak, ale da się wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.08.2016 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 a fotki nie rób teraz i tak są inne garnki, już wstępnie sobie wytypowałam taki o grubych ściankach i różnych bajerach. W sklepie sobie pooglądam je na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.08.2016 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Chciałam Ci pokazać zdjęcie ze strony Ikea a nie z kuchni:) Zaraz idę na górę do kompa to ci pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.08.2016 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Ja mam JAKBY ten ale jakos inaczej on wyglada na zdjeciu a inaczej na zywo.Mój sie tak nie błyszczy, jest jakby matowy i jakby mniej pekaty, ale cena ta sama i pojemności też.Moze coś poprawili. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90286423/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.08.2016 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Odradzam tę serię. Patelnie miałam 2 i roku nie wytrzymały. Przypalało się. Teflon złaził jak skorupka z jajka. Kupiłam drugi zestaw, bo pomyślałam, że źle używałam. To samo.http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20129455/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.08.2016 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Właśnie dlatego wole surowa stal.Miałam wypasiona patelnie z Tefala i tez złaziła powłoka.Potem jeszcze bardziej wypasiona z Duka i tez to samo.Zwróćcie uwage jakich sprzetów uzywaja kucharze.Tym sugeruję się przy wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.08.2016 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 teflonowe patelnie wywaliłam już kilka lat temu i nie kupuję nic z pokrytego tym materiałem - po roku co by się robiło i jaki by ten teflon nie był (a kupowałam takie wypas profesjolane od tefala) do wyrzucenia są. patelnie już sobie dodałam stalowe na listę też Mari wezmę twoje garnki pod uwagę przy macaniu w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.08.2016 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Mam http://www.homebook.pl/produkty/10317521/dla-domu-do-kuchni-i-jadalni-do-gotowania-zestawy-garnkow-i-patelni-zestaw-garnkow-10-elem-granit-diamond-blaumann-bl-1538 i gotuje się w nich super. Nic nie przywiera, łatwo się myją, dziury w kieszeni mi nie zrobiły, a pomarańczowe silikony na uchwytach są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 15.08.2016 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Na Targówek mam 7 minut Mimo że są wakacje to ludzi od groma. A co się dziwisz? Myślisz, że ludziom z Podlasia czy Mazur chce się jeździć tak daleko? Są firmy, które zbierają zamówienia i jadą na Targówek czy do Janek właśnie. Za parędziesiąt zl masz "przesyłkę kurierską", bo Ikea na Podlasie życzy sobie po tysiącu za sam transport (chore ). Coś się zmieni jak wprowadzą sprzedaż internetową na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.08.2016 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Coś się zmieni jak wprowadzą sprzedaż internetową na jesieni oo było by bosko chociaż lubię do ikei jeździć, jedyny sklep który nie dostaje pizdzielca po 5 minutach tylko musi być pusto, raz tak trafiłam w grudniu, 2 dni przed świętami, do tego promocje duze były. a w sklepie żywej duszy, w sumie trochę straszno było z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.08.2016 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Pestka do zmywarki je wrzucasz normalnie??? nic sie z nimi nie dzieje. Ceramiczne patelnie moje jednak źle znoszą mycie w zmywarce, ale jednak o niebo lepiej niż teflon. Ciężko mi zaufać tym wszystkim powłokom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.08.2016 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Nie zmywam garów w zmywarce. Nigdy nie zmtwałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.08.2016 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Lubie takie gary i patelnie z którymi można zrobić wszystko i elementy dekoracyjne nie ograniczają mnie w kuchni.Silikonow do piekarnika nie wstawisz, ebonitow tez.Stawiam na prostotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.08.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 nie no sylikon wstawisz, przecież są takie formy do pieczenia. gary są najbardziej paskudne do mycia, nie wyobrażam sobie tego syfu myć ręcznie nie po to mam zmywarkę, z programem intensywnym, żeby czas wolny spędzać myjąc gary żadnego pierdolenia się i obchodzenia jak z jajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.08.2016 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Silikon do piekarnika wstawisz i to jeszcze jak. Są nawet spec formy do pieczenia. Fajne, bo łatwo się czyści. A moje garnki mają te rączki zdejmowane Emi, nas jest dwoje. Rzadko myję więcej niż 2 garnki, lub jedną patelnię. Większość mięcha robię w piekarniku w torebkach do pieczenia, które wkładam w wielki szklany gar i dopiero do piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.08.2016 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 A ja gary i patelnie zmywam ręcznie. Kilka razy spróbowałam w zmywarce ale nawet te stalowe dostają białych plam. Nie mowie ze to lubie ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.08.2016 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) moje stalowe z biedry mają sie całkiem dobrze, plam nie dostały po 8 latach stal słabej jakości musi być, skoro plam dostaje albo coś nie tak z chemią którą do zmywary dajesz. Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.08.2016 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Garnkowy temat widzę, to się przyłączę.Używam od lat garnków indukcyjnych, obecnie mam Fisslery. Mam też patelnie teflonowe Tefala i jestem zadowolona z nich, fakt mają krótszy żywot niż stalowe, ale są indukcyjne.Mam też ceramiczną Tefala do naleśników, jest super.Większość moich foremek do ciast i mięs jest silikonowa - to jeden z lepszych wynalazków ludzkości.Wszystko myję w zmywarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.08.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 silikonowe foremki przrabiałam różniaste, wszystko strasznie śmierdzi plastikiem po upieczeniu, blee ogólnie ciężko z formami do pieczenia, teflon wiadomo, tak samo jak patelnie, po roku do wywalenia. ceramiczne teraz mam, chyba są ok na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.08.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 silikonowe foremki przrabiałam różniaste, wszystko strasznie śmierdzi plastikiem po upieczeniu, Pierwsze słyszę, a od lat piekę w silikonowych, ale ja jestem inna bo i wodę ze zmiękczacza piję i mi smakuje, i lód z kostkarki w lodówce mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts