mały biały domek 01.09.2016 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 No, z działowymi to już kawał chałupy pięknie !! Asiu powiedz mi ( przepraszam za może prozaiczne pytanie, ale się nie znam) Twoje psiaki to jaka rasa? bo nam się strasznie podobają te białe, uśmiechnięte psy. Wiem, że goldeny nie są białe, ale podhalańskie z kolei są chyba bardziej puchate, więc jaka to rasa? Kochane są, cudne, piękniste :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 02.09.2016 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Ten większy pies z tyłu to owczarek podhalański Suczka. I jest dość puchata jak na swoją rasę, bo niestety niektóre hodowle poszły w złym kierunku i okrywa włosowa zmarniała. Na tym zdjęciu np. widać różnice ale to są młode suki i włos jeszcze będzie rósł i gęstniał. Bardziej okłaczone są samce, zresztą też wyższe w kłębie i nieco inne charakterem od suczek A ten grubas na przedzie, szczerzący zębiska jest wielorasowy, przygarnięty 3 lata temu po zmarłej właścicielce. Mieszkał na wsi, na łańcuchu przy budzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.09.2016 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Ten większy pies z tyłu to owczarek podhalański Suczka. I jest dość puchata jak na swoją rasę, bo niestety niektóre hodowle poszły w złym kierunku i okrywa włosowa zmarniała. Na tym zdjęciu np. widać różnice ale to są młode suki i włos jeszcze będzie rósł i gęstniał. [ATTACH=CONFIG]366212[/ATTACH] Bardziej okłaczone są samce, zresztą też wyższe w kłębie i nieco inne charakterem od suczek A ten grubas na przedzie, szczerzący zębiska jest wielorasowy, przygarnięty 3 lata temu po zmarłej właścicielce. Mieszkał na wsi, na łańcuchu przy budzie. Jak to miło ucieszyć sobie oko z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 02.09.2016 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 No i dopadło nas PRZESTÓJ NA BUDOWIE wiązary może przyjadą 12 września zamówione przez nas 4 palety ytonga interio wyparowały ze składu nowych nie sprowadzą, bo zakłady produkcyjne w tym momencie stoją, wznowienie produkcji od 12 września co za szit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.09.2016 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 co za szit... Szit jak cholera Ale przecież zagospodarujecie ten czas, przegrupujecie siły, dopracujecie logistykę i ogólnie na ogarniecie .... może i troszkę odpoczynku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 02.09.2016 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Tak Pusiu, trzeba szukać plusów dodatnich Mam mnóstwo zaległości w obecnym lokum, takich prozaicznych jak koszenie trawy, pranie pościeli, zasłon, tony ręczników. W poprzednią niedzielę okna myłam Mąż ma wymianę wtrysków w samochodzie. Odpoczniemy Wczoraj byliśmy się wyspowiadać w naszej firmie od dachówki, żeby przypadkiem komuś jej nie sprzedali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 02.09.2016 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Masz ci los. Nie ma budowy bez poślizgów Może jednak faktycznie nie ma tego złego, jak napisałaś - nadrobisz zaległości Odpocznijcie też trochę, bo jak już towar dotrze będziecie zwarci i gotowi z naładowanymi akumulatorami Dzięki za zdjęcia psiaków. Już wiem, jaką rasę nabędziemy w przyszłości. No jesteśmy z córą w nich zakochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz P. 02.09.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 A nie znajdziesz Interio w innych skladach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 02.09.2016 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Polecam Wam tą rasę z całego serca To są bardzo mądre, oddane rodzinie psy a jednocześnie pilnie strzegące domu. Nie będą przynosiły piłeczki po 100 razy, za to zaskoczą umiejętnością samodzielnego myślenia i "czytania" człowieka po jego gestach czy wyrazie twarzy. No i jako szczeniaczki są słodkimi puchatymi kulkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 02.09.2016 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 A nie znajdziesz Interio w innych skladach? Już szukałam. Niestety w południowej części Polski jest to towar bardzo rzadko zamawiany. Tak mi powiedziano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 02.09.2016 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 U mnie też wiązary miały być w poniedziałek, a właśnie dostałam wiadomość, że raczej w środę. My budujemy ścianki z ytonga, ale tego mniejszego o połowę od interio i też idzie dosyć szybko- wczoraj trzej panowie prawie zrobili ścianki działowe.Fakt, że mam ich mniej, bo ja mam w też środku ściany nośne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz P. 02.09.2016 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Znalazłem firmę co sprzedaje interio na całą Polskę. Warto się skontaktować.PROTEKTORDZIAŁ SPRZEDAŻY570 008 455570 008 617Warto sprawdzić czy nie mają Interio w Twojej okolicy PozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 03.09.2016 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Nie przejmuj się poślizgi zawsze są a tak jak piszą dziewczyny odpoczniesz psychicznie od budowy i nadrobisz inne prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 03.09.2016 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Odpoczniecie trochę od budowy i to dobrze wam zrobi. Gwarantuję! My mieliśmy takie momenty, że wypalenie było tak silne, że np. przez miesiąc nic nie robiliśmy sensownego. Tylko sprzątanie i snucie się bez sensu.... Niby strata czasu ale tylko pozornie bo w ten sposób nabieraliśmy sił... Czasem mówiłam, że mam dosyć tego miejsca a i tak następnego dnia wracałam tam z radością... i tak od czterech lat:DA więc ładujcie "baterię" siła się przyda a w końcu jeszcze sporo pracy przed wami!trzymam kciuki żeby terminy się już nie zmieniały a składy nie sprzedawały waszego towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 04.09.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 uwielbiam owczarki podhalańskie! Rozumiem frustrację związaną z przestojem ale przynajmniej można nadrabiać w strefach pozabudowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 04.09.2016 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Polecam Wam tą rasę z całego serca To są bardzo mądre, oddane rodzinie psy a jednocześnie pilnie strzegące domu. Nie będą przynosiły piłeczki po 100 razy, za to zaskoczą umiejętnością samodzielnego myślenia i "czytania" człowieka po jego gestach czy wyrazie twarzy. No i jako szczeniaczki są słodkimi puchatymi kulkami [ATTACH=CONFIG]366224[/ATTACH] :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 05.09.2016 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 mother, kurde znowu przestój , współczuję. Te białe kluski są prześliczne. Zawsze mi się podobały, choć jako dorosłe psy są bardzo różne - niektóre rzeczywiście w typie takim, jaki mi się podoba, a inne już trochę mniej. No ale to dlatego, że to polska rasa i nie musiały mieć rodowodu, by móc zostać uznane jako rasowe. W sumie nie wiem czy dalej tak jest, ale w ramach odrodzenia rasy, wcześniej tak to działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 06.09.2016 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Znalazłem firmę co sprzedaje interio na całą Polskę. Warto się skontaktować. PROTEKTOR DZIAŁ SPRZEDAŻY 570 008 455 570 008 617 Warto sprawdzić czy nie mają Interio w Twojej okolicy Pozdrawiam Tomasz Dzięki, sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.09.2016 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 [ATTACH=CONFIG]366224[/ATTACH] Boszzzz dopiero zobaczyłam mamuniumoja jakie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 09.09.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Mother _nature jak tam ?? działacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts