TsunamiM 16.09.2016 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Pięknie Pełna dokumentacja, bardzo fajnie to wygląda na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 16.09.2016 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Asiu pięknie wyszło, gratuluję a zdjęcie w słońcu urocze Dom nabrał prawdziwego kształtu, aż mi uśmiech z twarzy nie schodzi, warto było czekać, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 16.09.2016 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Oczywiście, że warto było Pół dnia i więźba stoi, można działać dalej. Nawet lekką ręką opłaciłam fakturę, bo wiem, że mam porządną konstrukcję dachu a współpraca z firmą świetnie się układała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 16.09.2016 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Przybiegam i ja pogratulować, jesteśmy teraz na tym samym etapie; moi panowie od dachu mają tygodniową obsuwę i zaczną owszem w poniedziałek, ale następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 16.09.2016 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Ślicznie i bez baboli. Szczęściara nawet pogoda dopisała, widać że akcja z architektką wyczerpała wszystkie zonki budowlane aby tak dalej,ale pokrycie robicie sami więc będzie git. A odpoczynek się przydał na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 16.09.2016 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Asiu, Matko:) pięknie toz to. Juz prawie dom!!!! Trzymam kciuki za pogodę , żeby Wam jak najdłużej sprzyjała do pokrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 16.09.2016 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Przybiegam i ja pogratulować, jesteśmy teraz na tym samym etapie; moi panowie od dachu mają tygodniową obsuwę i zaczną owszem w poniedziałek, ale następny. Dziękuję Twoi panowie pewnie takiego speeda będą mieli, że dach raz dwa przykryją Coś prognozy niefajne na najbliższy czas, zobaczymy jak będzie. Ślicznie i bez baboli. Szczęściara nawet pogoda dopisała, widać że akcja z architektką wyczerpała wszystkie zonki budowlane aby tak dalej,ale pokrycie robicie sami więc będzie git. A odpoczynek się przydał na pewno. Ha ha oby! Rok temu o tej porze wkurzałam się na babsztyla i daleko było do PnB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 16.09.2016 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Asiu, Matko:) pięknie toz to. Juz prawie dom!!!! Trzymam kciuki za pogodę , żeby Wam jak najdłużej sprzyjała do pokrycia Pesce, dzięki! Mam nadzieję, że znajdziesz swój idealny projekt domu. Miałam Ci proponować z7, ale brakuje 1 pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 16.09.2016 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Ależ cudnie wygląda Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.09.2016 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 W holu lub wiatrołapie będzie wejście z wysuwanymi schodami. Ojciec natura już chce tam robić swoje królestwo Jak już się domowo zrobiło z tym dachem U Artura jest na strychu takie fajne męskie królestwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 17.09.2016 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Gratulacje :wave: domek wygląda superr dla takich chwil warto czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.09.2016 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Asiu jak znajdziesz chwilę zerknij do Artrixa - trzeba mu (jakkolwiek to zabrzmi) robaka zidentyfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.09.2016 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Już patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.09.2016 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Pogoda się skiepściła, ale coś tam idzie do przodu. Na budowie walczą ojciec natura i brat natura Więźba zyskuje deski czołowe, blacha na ofasowania zamówiona (był problem z dobraniem koloru, nie wszystkie sklepy mają wiśniową), obróbki zamówione wg wzoru, jutro przyjeżdżają łaty i kontrłaty. Dziś MPO przywiozło dachówkę W dalszym ciągu jest problem z zamówieniem ytonga interio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.09.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Wiechę widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.09.2016 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Udało się nazbierać jakiegoś zielska okolicy I michałki kwitną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 19.09.2016 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Widzę, że czasu nie tracicie, jak dachówka już jest to poleci... A pogoda u mnie też trochę gorsza, ale dobrze, że nie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.09.2016 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Nie będzie widoku na więźbę, bo podłoga stropu ma usztywniać konstrukcję wiązarów i póki co tylko strop będzie ocieplany Można usztywnić inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 20.09.2016 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Robota wre! Teraz tylko niech pogoda dopisze i migiem będziesz miała dach nad głową Ja lubię sufity, mój M chciał mieć widok na krokwie, ale ja się uparłam. Wydaje mi się że jest wtedy znacznie więcej do ogrzania. Dodatkowo nie widzę takiego rozwiązania do stylu jaki mam zamiar mieć w domu;) A może się mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 20.09.2016 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Ładnie, choć to nie mój styl Podzielam Twoje zdanie Dana także w kwestii ogrzewania. No i elementy wiązarów łączone są metalowymi blachami, o których ciężko powiedzieć, żeby były ozdobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts