mother_nature 21.09.2016 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Tylko że teraz mamy wszystko na raz a przecież się nie sklonujemy. Ale wolę mieć u siebie te bloczki, niż żeby za chwilę znów się okazało, że wyparowały ze składu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.09.2016 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Cuda Panie i Panowie! Ytong się objawił! [ATTACH=CONFIG]368060[/ATTACH] hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 21.09.2016 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 :wave: super ścianki działowe ruszą ja również się dołącze do podziwu dachóweczki wygląda super ciekawa jestem całego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 21.09.2016 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Dachówka piękna, ja teraz żałuję, że nie dałam u siebie czerwonej, ale jak to mówią już po takach Powodzenia na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 21.09.2016 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Piękna dachówka I cieszę się, że wreszcie bloczki są Jak tylko się wypogodzi to pewnie znów znikniesz z forum, bo będziecie działać na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.09.2016 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Dach zyskuje nowe szatki W sobotę była okazja do przetestowania szczelności, około godz. 18 porządnie popadało. W domu suchutko! No, prawie, bo nie zdążyłam jeszcze całej zeszłotygodniowej wody wybrać, która zebrała się pod paletą z ytongiem w okolicach mojej przyszłej jadalni Mój brat i szwagier walczyli z dachówką, stopniowo układając paczki na łatach połaci północnej: Nie mogło też zabraknąć na budowie ciotki_natura i wujka_natura :D Wujek orzekł, że by zrobił na naszym ogromnym strychu sypialnię, ojciec_natura zaczął fantazjować o rurach do zjazdu, z rur zjazdowych zrobiły się rury do tańca, no i pogadali Jutro przyjeżdżają ytongi interio i zostaną przeniesione w najbliższym czasie do środka. Tam będą grzecznie oczekiwały na swoją kolej, jak zakończą się prace z dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 26.09.2016 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Ale się u Was dzieje, Joasiu! Obecny widok Waszego domku budzi moje ciepłe wspomnienia, jeszcze tak niedawno nasz wyglądał podobnie.. Niskie ukłony dla Was za tyle samodzielnej pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 26.09.2016 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Pięknie to wszystko idzie do przodu, wyrażam mój nieustający podziw dla Waszej pracy, a nawet tak leciutko Wam tej pracy zazdroszczę. Prawda, że jak już jest dach, to zaczyna się myśleć "dom' a nie "budowa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 26.09.2016 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Superr czapeczka zaczyna się tworzyć czekamy na kolejne zdjęcia z niecierpliwością trzeba korzystać puki pogoda dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.09.2016 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ja już chcę zdjęcia dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 27.09.2016 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Asiu, pięknie Wam idzie imponujecie mi ogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 27.09.2016 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Dzięki Dziewczyny Moje chłopaki od rana na budowie, wieczorem wrzucę zdjęcia z postępu prac. Potem czwartek-piątek przestój, mąż musi jechać w delegację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 27.09.2016 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Pięknie Wam idzie, pogoda prawie idealna, tylko rano zimno, a wieczorem szybko ciemno;) Nie mogę się napatrzeć na wiązary, tak leciutko cała konstrukcja wygląda, koronkowa robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 27.09.2016 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Mother, piękna dachówka, nie mówiłam jeszcze, ale ta czerwień taka odważna i pięknie pasuje do Waszej parterówki. Zaraz ubierzecie Wasz dach- ekspresowa własnoręczna budowa. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkasia 27.09.2016 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Nie mogło też zabraknąć na budowie ciotki_natura i wujka_natura :D Wujek orzekł, że by zrobił na naszym ogromnym strychu sypialnię, ojciec_natura zaczął fantazjować o rurach do zjazdu, z rur zjazdowych zrobiły się rury do tańca, no i pogadali To chyba o nas No własnie chciałam Wam powiedzieć, ze byliśmy na niezapiowiedzianej wizytacji i sprawa się rypła... oni wcale nie pracują tak ciężko jak tu wypisują Słabo opłacana siła robocza zapiernicza, a Ci się przechadzają po włościach:mad: Tak, tak, jest własnie tak, jak piszę! Ja po całym dniu na budowie wyglądam jak świnia po kopaniu trufli, a matka natura niczym Lejdi Rozenek w full mejkapie z uśmiechem na ustach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 27.09.2016 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Niechaj, TsunamiM dziękuję Faktycznie, pogoda teraz w sam raz na prace na dachu, a już obawiałam się jesiennej słoty. Ja wiem, czy czerwień odważna? Chciałam bardziej czerwoną dachówkę, ale nie było mnie stać, więc wybrałam wiśniową. W zależności od oświetlenia kolor troszkę się zmienia. Ciekawa jestem efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 27.09.2016 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ja po całym dniu na budowie wyglądam jak świnia po kopaniu trufli, a matka natura niczym Lejdi Rozenek w full mejkapie z uśmiechem na ustach.... Hahahahaha ja pierniczę, padłam!!! :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.09.2016 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 To chyba o nas No własnie chciałam Wam powiedzieć, ze byliśmy na niezapiowiedzianej wizytacji i sprawa się rypła... oni wcale nie pracują tak ciężko jak tu wypisują Słabo opłacana siła robocza zapiernicza, a Ci się przechadzają po włościach:mad: Tak, tak, jest własnie tak, jak piszę! Ja po całym dniu na budowie wyglądam jak świnia po kopaniu trufli, a matka natura niczym Lejdi Rozenek w full mejkapie z uśmiechem na ustach.... :rotfl: Asia, jak pragnę zakwitnąć - powaga?? masz mejkap na budowie?? Kasiu - to jest dopiero relacja :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 27.09.2016 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Yyyyy no... czasami mam Zwłaszcza w tygodniu, jak przyjeżdżam na budowę prosto po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkasia 27.09.2016 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 :rotfl: Kasiu - to jest dopiero relacja :lol2: Zobowiązałam się do kontrolowana budowy, to ją kontroluję :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts