marimag 27.09.2016 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 No to w takim razie gratuluję pani Rozenek-Majdan postepów na celebryckiej budowie Tak mi sie skojarzyło apropos Pani domu... Wchodzi facet do ksiegarni i pyta: Gdzie znajde książke pod tytułem: " Mężczyzna panem domu" ? W dziale bajki i legendy...prosze pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 27.09.2016 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ja po całym dniu na budowie wyglądam jak świnia po kopaniu trufli, a matka natura niczym Lejdi Rozenek w full mejkapie z uśmiechem na ustach.... Yyyyy no... czasami mam Zwłaszcza w tygodniu, jak przyjeżdżam na budowę prosto po pracy Trzeba trzymać fason! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 28.09.2016 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Przybywa dachówek na połaciach Północna już w komplecie, czeka na rozłożenie: Dach od południowej strony (ktoś nadal twierdzi, że mamy porządek na budowie? ) Strażnik Teksasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.09.2016 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Zobowiązałam się do kontrolowana budowy, to ją kontroluję :wiggle: No ba!! Asiu masz porządek, ład organizacyjny taki Strażnika Teksasu proszę wymiziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 28.09.2016 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 To chyba o nas No własnie chciałam Wam powiedzieć, ze byliśmy na niezapiowiedzianej wizytacji i sprawa się rypła... oni wcale nie pracują tak ciężko jak tu wypisują Słabo opłacana siła robocza zapiernicza, a Ci się przechadzają po włościach:mad: Tak, tak, jest własnie tak, jak piszę! Ja po całym dniu na budowie wyglądam jak świnia po kopaniu trufli, a matka natura niczym Lejdi Rozenek w full mejkapie z uśmiechem na ustach.... :rotfl: śliczny ten twój Strażnik Teksasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 28.09.2016 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Czekam na pełny dach Już sobie wyobrażam jak ślicznie będzie wyglądać ta dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2016 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Jak tak dalej pójdzie to wprowadzicie sie szybciej niz Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 28.09.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 O mamo cudne postępy dachowe, chylę czoła a strażnik bosski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 28.09.2016 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Piękny dach się szykuje:DSzybko Wam to idzie, ani się obejrzysz i będziesz się wprowadzała:wiggle: Psiurek cudowny i bardzo pasuje do tego domu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 29.09.2016 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Ale będzie śliczny ten wasz domek! Wyobrażam sobie już to. Zrobiliście kawał doskonałej roboty! Chwali się to:DZastanawiam się tylko dlaczego nie deskujecie tego dachu? Nie wiem u mnie jest gont więc 'technologia" wykonania dachu zupełnie inna niż u was ale nie widziałam jeszcze tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.09.2016 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Pod dachówke nie trzeba deskować, bo jest sztywna i ładnie się utrzyma. Gont jest chyba mietki i zapadłby się... deski to dodatkowy koszt i ciężar... chociaż swoje zalety mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 30.09.2016 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Emilko, dziękuję Właśnie dlatego deskowania nie będzie. Jutro wracamy do prac na budowie, a do tego czasu "Maja w ogrodzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2016 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Matko priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 30.09.2016 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 piekny dach będzie i jeszcze piękniejszy... Strażnik Teksasu ) chciałabym takiego... obiecaliśmy sobie pieska jak zamieszkamy w domu narazie jest kot i ciąglę uczę młodego, że nie wolno do kota piszczeć, nawet z mega radości, głaskać należy delikatnie a nie wyrywać sierść na szczęście kot jest baaaardzo tolerancyjny i mimo, że się trochę boi, to zawsze biegnie spać z małym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 30.09.2016 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Pieski lubią wysokie tony, nakręcają się wtedy do zabawy Chociaż z drugiej strony taka eskalacja radości może dom roznieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 07.10.2016 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Chyba robota wre na budowie bo tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.10.2016 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Czy wre, to nie powiedziałabym, bo mocno się ochłodziło i sporo popadało, więc trzeba było przerwać prace na dachu. Nie mam weny na tematy budowlane, wieczorami oglądam "Maja w ogrodzie" i robię wstępne plany ogrodu Jutro wieczorem pokażę aktualne zdjęcia z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2016 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Asiu, mnie też jakoś i wena i zapał opuściły. Zastanawiam się czy nie sprzedać domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 09.10.2016 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Dach od północnej strony: I od południowej - tydzień temu: -wczoraj: Mój cały udział w powstawaniu dachu to tylko podanie kilkunastu dachówek, raz siedziałam nawet u góry, ale cały czas musiałam się łaty trzymać Większość prac wykonał ojciec natura, uwielbiający wspinaczki i prace na wysokościach Kroku dotrzymywał mój brat, czy pogoda, czy deszcz, ochoczo rwał się do pracy Dzięki temu ostatnio moja rola polega prawie wyłącznie na zapewnieniu cateringu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 09.10.2016 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Asiu, mnie też jakoś i wena i zapał opuściły. Zastanawiam się czy nie sprzedać domu. Aniu, przykro to czytać Mam nadzieję, że jednak zatrzymasz dom a kryzys jest jedynie chwilowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts