Iwona i Mariusz 09.10.2016 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Asiu, dach prezentuje się wspaniale. Jak domek ma już czapeczkę, to zima mu nie straszna. Ja też swego czasu najlepiej spełniałam się w cateringu. Taka już najczęściej nasza rola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 09.10.2016 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 REWELACJA!Asiu cudowny dach, teraz to już prawdziwy dom:DRozglądasz się już za oknami?Ty wiesz , że ja do tej pory nie dostałam pv. od Ciebie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 09.10.2016 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Catering?! tak tak też mam to za sobą. Co nasi chłopcy zrobiliby bez nas kobitek! Cały tydzień na konserwie turystycznej się nie da;) Wiedziałam, że ten twój dach będzie świetnie wyglądał - dachówka śliczna jest. Dobry wybór. Życzę pogody, która pozwoli na spokojne zakończenie prac w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.10.2016 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Super!!! I dach i Strażnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 09.10.2016 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 piękny dach, taki nieoczywisty kolor Catering to bardzo odpowiedzialna fucha, niedożywiony i osłabiony człowiek może spaść z dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.10.2016 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Większość prac wykonał ojciec natura, uwielbiający wspinaczki i prace na wysokościach [ATTACH=CONFIG]369766[/ATTACH] Ale ujęcie Ojciec Natura wymiata Dach już teraz wygląda pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2016 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Asiu wymiatacie! Zastanawiam się tylko skąd to słońce na zdjęciach skoro wszędzie psia jego mać lejeeeeeeee!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 10.10.2016 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Asiu wymiatacie! Zastanawiam się tylko skąd to słońce na zdjęciach skoro wszędzie psia jego mać lejeeeeeeee!!! Budują się w innym wymiarze, jakiś świat równoległy albo co... Bo kto to widział, żeby mieć taki piękny dach i jeszcze słońce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.10.2016 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Bo kto to widział, żeby mieć taki piękny dach i jeszcze słońce! A niech im świeci Limit problemów wyczerpali przy papierologii, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2016 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Budują się w innym wymiarze, jakiś świat równoległy albo co... Bo kto to widział, żeby mieć taki piękny dach i jeszcze słońce! Pazerność ludzka nie zna granic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.10.2016 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Asiu, dach prezentuje się wspaniale. Jak domek ma już czapeczkę, to zima mu nie straszna. Ja też swego czasu najlepiej spełniałam się w cateringu. Taka już najczęściej nasza rola. Iwonko, jak zwykle masz rację Na razie jeszcze brak szczytówek, więc musimy jakoś te miejsca zabezpieczyć i dopiero wtedy może zima przychodzić Choć wolałabym, żeby wcale nie przychodziła, na święta może troszkę przyprószyć, tyle by było idealnie. REWELACJA! Asiu cudowny dach, teraz to już prawdziwy dom:D Rozglądasz się już za oknami? Ty wiesz , że ja do tej pory nie dostałam pv. od Ciebie:( Za oknami się nie rozglądam, mam poleconego przedstawiciela i u niego zrobię zamówienie. Ciepłe, 3 szyby, biały pcv, szprosy - to moje podstawowe wymagania Pw o oknach nie doszło?? Jak teraz szukam w wysłanych, to nie widzę tej wiadomości Taki wzór szprosów jak w ogłoszeniu, mam w obecnym domu, a do nowego chcę takie: Catering?! tak tak też mam to za sobą. Co nasi chłopcy zrobiliby bez nas kobitek! Cały tydzień na konserwie turystycznej się nie da;) Wiedziałam, że ten twój dach będzie świetnie wyglądał - dachówka śliczna jest. Dobry wybór. Życzę pogody, która pozwoli na spokojne zakończenie prac w tym sezonie. Dziękuję Sylwio Pogoda się przyda, jeszcze trochę prac na dachu jest do wykonania. Super!!! I dach i Strażnik. Dzięki piękny dach, taki nieoczywisty kolor Catering to bardzo odpowiedzialna fucha, niedożywiony i osłabiony człowiek może spaść z dachu 100% racji! Że też byłam taka nieświadoma swojej roli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.10.2016 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Asiu wymiatacie! Zastanawiam się tylko skąd to słońce na zdjęciach skoro wszędzie psia jego mać lejeeeeeeee!!! Budują się w innym wymiarze, jakiś świat równoległy albo co... Bo kto to widział, żeby mieć taki piękny dach i jeszcze słońce! A niech im świeci Limit problemów wyczerpali przy papierologii, Już się tłumaczę Otóż słońce świeciło tydzień temu w sobotę. Potem było już tylko gorzej a moi chłopcy i tak w tym deszczu zapierniczali jak chomik w kołowrotku No i się okazało, ze brakło nam jakieś 100 dachówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 10.10.2016 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 No i się okazało, ze brakło nam jakieś 100 dachówek Znam ten ból: http://samobudowa.pl/foto/1sso3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.10.2016 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Widać jest to powszechna przypadłość Cóż, dowieziemy sobie kombiakiem na raty jak tylko zamówienie przyjedzie do sklepu. Zamawianie transportu dla tej ilości jest nieopłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 10.10.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Motherku dach wygląda rewelacyjnie jest taki inny od wszystkich szarych i czarnych :P co do dachówki u mnie też brakło i to dośc sporo nie wiem jak oni to liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 10.10.2016 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Pięknie! Nam też brakło dachówki - jakichś dwóch palet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil2k3 10.10.2016 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 A ja mam paletę za dużo kto chce ? Ale stwierdziłem, że zostawię i dam na drewutnie którą planuje postawić za domem dzięki temu zleje się z domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz P. 11.10.2016 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Zbyt pospiesznie policzone. Ja zostawiłem sobie pół palety dachówki oraz cztery gąsiory.Może się kiedyś przydadzą - oby nie. Asiu pięknie działasz, kibicuję i trzymam kciuki. PozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 11.10.2016 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Nam też dachówka została, nie idzie chyba tak idealnie wyliczyć, co do sztuki. Dach piękny Asieńko, pochwal Ojca Natruę Śliczy kolor - pierwsza moja myśl - to, że dom wygląda swojsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 11.10.2016 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Motherku dach wygląda rewelacyjnie jest taki inny od wszystkich szarych i czarnych :P co do dachówki u mnie też brakło i to dośc sporo nie wiem jak oni to liczą U mnie w okolicy akurat w większości dachy brązowe i czerwonawe, ale masz rację że teraz w większości wybierane są szarości i czernie Pięknie! Nam też brakło dachówki - jakichś dwóch palet. Pamiętam A ja mam paletę za dużo kto chce ? Ale stwierdziłem, że zostawię i dam na drewutnie którą planuje postawić za domem dzięki temu zleje się z domem. Dobry plan Zbyt pospiesznie policzone. Ja zostawiłem sobie pół palety dachówki oraz cztery gąsiory. Może się kiedyś przydadzą - oby nie. Asiu pięknie działasz, kibicuję i trzymam kciuki. Pozdrawiam Tomasz No właśnie kilka razy było liczone, 2 razy w sklepie i raz przez nas Na szczęście nasz model dachówki nie jest towarem deficytowym, okazało się, że nie trzeba czekać na zamówienie, możemy dokupić kiedy chcemy. Nam też dachówka została, nie idzie chyba tak idealnie wyliczyć, co do sztuki. Dach piękny Asieńko, pochwal Ojca Natruę Śliczy kolor - pierwsza moja myśl - to, że dom wygląda swojsko Dziękuję, pochwalę Zresztą podgląda ten wątek, to pewnie sam przeczyta A wiesz, że ja o Twoim domu też myślę, że jest "swojski"? Bardzo mi się podoba i z zewnątrz i we wnętrzach, mamy podobny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts