Iscra 07.12.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Jej, trzymam mocno kciuki za pomyślne rozwiązanie z energetyką. I czekam na okna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 13.12.2016 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 i Ja również czekam z niecerpliwoscią na okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.12.2016 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Sfinalizowaliśmy kwestię okien W sensie że zamówione Montaż został ustalony po 17 stycznia, w zależności od pogody. Teraz mogę spokojnie zająć się przygotowaniami do świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 15.12.2016 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Asiu cieszę się , że okna już wkrótce.To już będzie prawdziwy dom:DPlanujesz się przeprowadzić w przyszłym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.12.2016 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Danusiu, przeprowadzkę planujemy na 2018 r. Nie chcemy się spieszyć, tylko robić w swoim tempie, zgodnie z możliwościami. Nie wiadomo też jak z prądem będzie, kiedy nam go podłączą Warunkiem przeprowadzki jest też wykonanie solidnego ogrodzenia - tak się złożyło, że trzeba je zrobić w całości, bo nie graniczymy z żadnym istniejącym (żywopłotu z tuj sąsiada nie traktuję jako ogrodzenie ). Mamy 2 duże psy i muszę zadbać o ich bezpieczeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.12.2016 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Drzwi by się jeszcze przydały bo będziesz miała świetnie doswietlony wiatrołap Cmokam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.12.2016 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Drzwi przez długi czas będą jakimiś tymczasówkami, bo boję się, że je sobie sami uszkodzimy lub któraś ekipa. A docelowo będę chciała zamówić wzór z szybą Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.12.2016 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 A poka co tam po głowie Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.12.2016 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Nic konkretnego na razie ale coś klasycznego. Przy czym jedne z tych drzwi będą wąskie na 80 cm i to też jest spore ograniczenie - nie każdy wzór dobrze wygląda w takich wąskich. Kolejna sprawa, to dwustronny kolor - czerwony od zewnątrz i biały od środka, przy czym jeszcze nie wiem, czy oba skrzydła takie chcę, czy tylko to "reprezentacyjne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.12.2016 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Pamiętasz te firmę którą pokazywałam u Danusi? Wydaje mi się ze u nich nie będzie problemu z takim "fikuśnym" zamówieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.12.2016 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 ABF Kraków.Niestety nie udało mi się na razie do nich dotrzeć i w tym roku będzie już ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 15.12.2016 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 A ja dopiero doczytałam kto komu doświetla kuchnię...Andrzej Krystynie...moi rodzice tak mają Umarłam ze śmiechu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 18.12.2016 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 widzę,że forumowicze nie próźnują a my spoczęliśmy na laurach, leniuchy siedzimy tylko przed kominkiem, gotujemy i nawet na forum nie wchodzimy a tu się tyle dzieje, tyle nowych budów się rozpoczęło, fajnie było być członkiem tej minispołecznosci gdy nikt na żywo nei chciał już ze mną rozmawiać na tematy mnie interesujące tu zawsze znalazł się ktoś zainteresowany tematem powodzenia, trzymam kciuki za Was bo dzielni jesteście niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 19.12.2016 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Hej Asieńko, powoli powracam na forum, stęskniłam się za Wami okien gratuluję, z energetyką współczuję. Co z tym słupem Wam wymyślili:mad: Może nie będzie tak źle, lepiej nastawić się na dłuższe czekanie i mieć niespodziankę, niż odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.01.2017 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Czas trochę odkurzyć wątek Niestety internet umarł, a ojciec natura na męskim wypadzie w górach, więc zostaje mi tylko bardzo powolny net z komórki, tak więc nici z dzisiejszego buszowania po sieci Zima atakuje, nie wiadomo jak z montażem okien w przyszłym tygodniu, czy się nie przesunie. Sprawy z energetyką w toku, wszelkimi możliwymi sposobami załatwiamy prund Jest światełko w tunelu Na sierpień zaklepałam firmę od tynków, we wrześniu planujemy wylewki. No i obiecałam w wątku Danusi, że pokażę nowy kolor włosów Orzechowy blond miał być i taki wyszedł. Kolor fajny, ale to jeszcze nie ten, którego szukam Trochę ciemniejszy chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 15.01.2017 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Joasiu, najważniejsze, że posuwacie się do przodu. Zima nam kiedyś też przeszkodziła w kontynuowaniu prac, ale wiosna przyniosła za to wzmożone tempo. Dacie radę - i tak jesteście Wielcy. Ale pięknym okiem zerkasz na nas - czytelników. Kolor włosów bardzo ładny, pasujący do oprawy oczu. Cudna Matka Natura Całuski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 15.01.2017 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ja zobaczylam, że pojawił się nowy post to od razu wpadłam Ciekawe, czy jestescie pierwsi na sierpień z tynkami Bardzo ładny ten kolor włosów ja przyznam, że nigdy nie farbowałam..... Dziś pięknie sypie śnieg aczkolwiek czekamy na ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 15.01.2017 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Asiu bardzo ładny kolor, wyobrażałam sobie, że masz trochę jaśniejsze włoski I oko cudne, przypominasz mi moją byłą bardzo miłą sąsiadkę Małgosię Wiosna nadchodzi wielkimi krokami, to i prace ruszą z kopyta, chyba każdy już czeka na ciepełko z utęsknieniem. Zwłaszcza budujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 15.01.2017 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Asiu cudnie wyszło:D Nowa kobieta na wiosnę Ten kolorek bardzo Ci pasuje i ta głębia w oku Mam nadzieję , że zamontujecie okna w ustalonym czasie Też poczułam wiosenny podmuch:P Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.01.2017 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 (edytowane) O rety, jaka szybka reakcja z Waszej strony Iwonko, Aguś, Basiu, Danusiu, kochane jesteście! No to jeszcze coś Wam wkleję... świąteczne wygłupy z siostrą, testowałyśmy czarną maseczkę do twarzy Nie odważyłyśmy się położyć jej na całe twarze Taki właśnie jasny blond miałam przez ostatnie 5 lat Basiu, dobrze sobie wyobrażałaś Aga, na kwiecień nie ma już terminów na tynki Będę się widziała wkrótce z kimś z firmy, to zapytam, czy będziemy pierwsi w sierpniu Edytowane 26 Stycznia 2017 przez mother_nature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts