marimag 15.01.2017 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Matko! O matko! To Ty ? Matko ! Wpadnij do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 15.01.2017 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Asiu taka odmiana czasami wskazana. Widzę, że zmierzamy w podobnym kierunku tylko Ty z blondu, a ja z czarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.01.2017 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Padnie tekst juz chyba kultowy na tym forum: ZUPEŁNIE INACZEJ SOBIE CIEBIE WYOBRAŻAŁAM REWELKA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 15.01.2017 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Nie wierzę, że taka laska lata z zaprawą i sama buduje dom Za ładna Na kwiecień już nie ma terminów? o Matko.... Matko Naturo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.01.2017 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 No... taka sytuacja Mari, Liliputku, nie zawstydzajcie mnie Jestem zwykłą, nie rzucającą się w oczy babką z łopatą Idę jakiś obiad ugotować, bo jadę dzisiaj na kawie i piernikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.01.2017 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Jak tak wygląda zwykła ekipa budowlana, takie pchi to w życiu nie zostawię chłopa sam na sam z majstrami! Nie wiem kto kogo przeleci ale strach jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 15.01.2017 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Idę jakiś obiad ugotować, bo jadę dzisiaj na kawie i piernikach ja dziś zaserwowałam.... frytki z piekarnika i herbatę Dobrze, że dziecko jeszcze na papkach, on obiad miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.01.2017 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Fajnie macie z tym brakiem cisnienia obiadowego. U mnie dziś Cyrk ale przynajmniej jedzą z apetytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 15.01.2017 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 o Matko piękne te kawałki Ciebie I jak wrażenia po czarnej masce? Trzymam kciuki za pogodę, coby pozwoliła na montaż okien i za prąd, żeby był szybciej niż później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 15.01.2017 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Asiu, co tam okna i tynki. Piękna kobieta z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 16.01.2017 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Jak tak wygląda zwykła ekipa budowlana, takie pchi to w życiu nie zostawię chłopa sam na sam z majstrami! Nie wiem kto kogo przeleci ale strach jest No to się uśmiałam....z rana hihi Powodzenia w realizacji życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 16.01.2017 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Mari, po budowie to ciągle się lata, nie tylko przelatuje Taka kolej rzeczy Liliputku, frytki z piekarnika dobra sprawa, zwłaszcza że takie danie prawie samo się robi Niechaj czarna maska jest ok, ale dla cery tłustej bądź zanieczyszczonej. Ściąga i wyciąga ze skóry zanieczyszczenia, martwy naskórek. Dobrze wcześniej otworzyć pory Pesce, Aiso, dziękuję Jutro przyjeżdża na budowę pan z firmy od tynków. Z TEJ firmy Mile go podłechtałam, bo wspomniałam, że są chwaleni i polecani tutaj na forum Nie mam jeszcze sygnału o oknach Dziś świeci słońce a podobno jest to najbardziej depresyjny dzień w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 16.01.2017 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Lasko -Asiu - Matko Naturo czy ta maska to dysperbit ? p.s. no właśnie tak sobie Ciebie wyobrażałam, w takim kolorze. Swoją drogą nie uważacie, że warto założyć babską ekipę budowlaną? ja już nad tym myślałam, kiedy malowałam chałupę, a znajomi patrzyli z podziwem. Branie chyba by było i gażę niemałą byśmy wołały, co Wy na to? Przebranżawiamy się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 16.01.2017 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Kurcze mam zakusy na TĄ firmę , ale pewnie jak juz dom postawie to raczej sie nie wstrzele , skoro na sierpień sa juz zajęci . Słonko tez u nas swieci i nawet stacja na Telimeny pokazuje brak smogu! Wietrzę pościel i mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 16.01.2017 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Lasko -Asiu - Matko Naturo czy ta maska to dysperbit ? :rotfl: Genialne porównanie! Swoją drogą nie uważacie, że warto założyć babską ekipę budowlaną? ja już nad tym myślałam, kiedy malowałam chałupę, a znajomi patrzyli z podziwem. Branie chyba by było i gażę niemałą byśmy wołały, co Wy na to? Przebranżawiamy się ? Jestem za! Montujmy ekipę! : Pesce planujesz tynki na sierpień? To może Ci klepnę jutro termin? Pan mówi, że z wylewkami nie ma problemu, umawiają w ciągu 2 tygodni, bo wylewki to jest 1-2 dni roboty, a tynki to już cały tydzień albo i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkasia 17.01.2017 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 :rotfl: Jestem za! Montujmy ekipę! : To ja się zgłaszam na ochotnika jako specjalista od systemu drifix, umiem tez strop zbroić (umiejętność wiązania strzemion, jest powszechna także o niej nie wspominam), ułożyć ogrzewanie podłogowe i przeszłam wstępny kurs zabudowy k-g. Całkiem dobrze orientuję się także w rekuperacji No i oczywiście mam niebywałe umiejętności autopromocji, moge robć za handlowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 17.01.2017 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 :rotfl: Genialne porównanie! Jestem za! Montujmy ekipę! : Pesce planujesz tynki na sierpień? To może Ci klepnę jutro termin? Pan mówi, że z wylewkami nie ma problemu, umawiają w ciągu 2 tygodni, bo wylewki to jest 1-2 dni roboty, a tynki to już cały tydzień albo i więcej. Matko, klepnij proszę. Wola Batorska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 17.01.2017 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Kasia, po takiej autoreklamie mogę napisać tylko jedno: jesteś w ekipie!! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkasia 17.01.2017 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 No ja myślę, nie miałabyś serca mnie nie przyjąć taki potencjał nie może się zmarnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 17.01.2017 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 No to montujemy ekipę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts