mały biały domek 21.01.2017 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Obśmiałam się z własnej głupoty, że cho cho Edytowane 21 Stycznia 2017 przez mały biały domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 21.01.2017 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Wybaczcie, ale robię pięć rzeczy na raz i są tego skutki. Myślałam, że mowa o bramie garażowej. Tak sobie myślę i myślę co Wy o tym odśnieżaniu, czytam jeszcze raz, a Wy o bramie wjazdowej. UPS. Głupota nie boli na szczęście B-) Edytowane 21 Stycznia 2017 przez mały biały domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 21.01.2017 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Wszystkiego dobrego w nowym roku. Sama byłam ciekawa takiej bramy i ... http://skomet.pl/ Moja brama jest normalna przesuwna już druga nie narzekam. Idzie ocieplenie więc chyba będą okna niedługo trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 21.01.2017 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Wszystkiego dobrego w nowym roku. Sama byłam ciekawa takiej bramy i ... http://skomet.pl/ Moja brama jest normalna przesuwna już druga nie narzekam. Idzie ocieplenie więc chyba będą okna niedługo trzymam kciuki. Brama kosmiczna!! Obyś miała rację z ociepleniem, też czekamy jak na szpilkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 22.01.2017 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Wszystkiego dobrego w nowym roku. Sama byłam ciekawa takiej bramy i ... http://skomet.pl/ Wybawiłaś mnie z opresji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2017 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 jednak podnoszona jest bezndziejna, strasznie dlugo trzeba czekac na wjazd zanim zrobi przeswit. jednak inaczej to sobie wyobrazilam, dlatego chcialam zobaczyc u mbd, myslalam ze jakas innowacja a tu ups:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 22.01.2017 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Bejaro Wszystkiego najlepszego! Faktycznie brama kosmiczna, kojarzy mi się ze skrzydłami baśniowego stwora, jakiegoś Gryfa U nas dziś odwilż. Ale jutro już chłodniej. Bez sensu No i ptasia grypa blisko. Rozkładają maty dezynfekujące, ale jak dla mnie, jest to bezsensowne działanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.01.2017 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Montaż okien w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 23.01.2017 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Montaż okien w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 23.01.2017 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Hurra, czyli że będzie pogoda? Świetne wieści, bo ja ostatnio bojkotuję prognozy Szybkiego i bezproblemowego montażu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.01.2017 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Bejaro Wszystkiego najlepszego! Faktycznie brama kosmiczna, kojarzy mi się ze skrzydłami baśniowego stwora, jakiegoś Gryfa U nas dziś odwilż. Ale jutro już chłodniej. Bez sensu No i ptasia grypa blisko. Rozkładają maty dezynfekujące, ale jak dla mnie, jest to bezsensowne działanie. Bo może to zasieki na jakieś nieloty... Dodo? Trzymam kciuki za środę! Jak są okna to już jest dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 24.01.2017 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Asiu super wieści , to już będzie prawdziwy dom:DTrzymam kciuki za pogodę, ma być pięknie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 24.01.2017 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 :wiggle: Swietnie, trzymam kciuki za pogodę i montażystów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.01.2017 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Skoro tyle osób trzyma kciuki, to musi być dobrze Niestety, nie będę obecna przy montażu, za to obiecuję dokumentację fotograficzną "po" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 24.01.2017 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Ja też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 24.01.2017 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Ja również trzymam kciuki i czekamy niecierpliwie na relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil2k3 25.01.2017 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 To dziś już okna u was będą "zazdraszczam" Ja dopiero jakoś w połowie lutego planuję, ale byli u mnie wczoraj panowie elektrycy aby podłączyć prąd Przywieźli licznik wszystko pięknie otwierają skrzynię rozdzielczą i "ktoś" osprzęt elektryczny skrzyni wszystkie zabezpieczenia tylko tak to było od początku jak mam działkę więc zwyczajnie przy montażu ktoś sobie pobrał premię. I do czasu uzupełnienie nic nie mogą zrobić niby jakieś 2 tygodnie trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.01.2017 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Basiu, Aniu, dziękuję Kamilu, nie zrozumiałam, co się z tą skrzynką stało? Ktoś ukradł jej zawartość? 2 tygodnie szybko zlecą, a potem już będziesz mógł się cieszyć własnym prądem Natomiast ja wczoraj wybrałam drzwi Wzór taki: http://www.misiniec.pl/drzwi/drzwi_zewnetrzne_Misiniec_01.jpg Jedno skrzydło będzie czerwone od zewnątrz i białe od wewnątrz, drugie obustronnie białe. W obu kuta krata. Zależało mi na dużym doświetleniu, szczególnie w bocznym wejściu, które jest od zachodu i będzie dawało światło na cały korytarz. Montaż oczywiście dopiero po tynkach i wylewkach, tak że nieprędko je oglądać będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 25.01.2017 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Asiu piękny wzór:D Super ta kuta wstawka, bardzo mi się podoba. Drogie? Napiszesz skąd i za ile na pv? Czekam na fotki okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil2k3 25.01.2017 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Tak prąd mi się nie spieszy byle był jak już okna będą.Skrzynka rozdzielcza w granicy z której podłączają prąd do domu była okradziona z zabezpieczeń czyli bezpieczniki itp.Ci co stawiali skrzynkę musieli je po prostu wykręcić. Drzwi ekstra, ja swoje też dopiero po tynkach wstawiam oknoplast sam zaproponował, że na czas wykończenia da zastępcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts