sqwit 08.12.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Witam, mam pewien problem który zastanawiam się jak rozwiązać i mam nadzieję że pomożecie mi w tym Chodzi o pokój. W miejscu gdzie kiedyś były drzwi ( tak naprawdę była tylko futryna) znajduje się płyta wiórowa przykręcona kilkunastoma śrubami do tejże futryny. Oddziela to dwa pokoje ale tylko wizualnie ponieważ wszystko słychać. Czy da się to jakoś wyciszyć, wygłuszyć? Z racji że nie jest to moje mieszkanie nie mogę robić takich prac jak np. zamurowanie, ale może znacie jakieś pomysły? Pianki, Maty nie maty czy coś w tym stylu, co zminimalizuje odgłosy z drugiego pokoju i zwiększy prywatność Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romole 09.12.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 10 cm wełny tłumiącej akustykę (w płytach) i na to druga płyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sqwit 10.12.2014 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Jestem zielony w tych sprawach więc wole dopytać. Kupie ją w każdym budowlanym sklepie? Jaka jesst orientacyjna cena? Oraz przede wszystkim czy to wystarczy>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romole 11.12.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Jestem zielony w tych sprawach więc wole dopytać. Kupie ją w każdym budowlanym sklepie? Jaka jesst orientacyjna cena? Oraz przede wszystkim czy to wystarczy>? - w każdym, - w takim kawałku...to żadne koszty, - wystarczy, ale jak masz życzenie dać więcej, to czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts