ttstewart 09.12.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Mam problem z ogrodzeniem od strony sąsiada.Zaznaczam, że całość stoi po mojej stronie, bo sąsiad nie zgodził się, abym postawił ogrodzenie na granicy.Już kilkakrotnie podczas prac polowych moje ogrodzenie zostało naruszone.W zeszłym roku zahaczył o słupki z taką siłą, że je wygiął.Ostatnio stuknął w fundament ogrodzenia i obtłukł.Martwi mnie ta sprawa.Czy mogę ubezpieczyć samo ogrodzenie?Dodam, że na działce nie ma jeszcze żadnego budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 10.12.2014 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Tak, możesz ubezpieczyć działkę wraz z ogrodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 10.12.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 dlaczego to Ty masz ubezpieczać ogrodzenieniech sąsiad płaci za uszkodzenie ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ttstewart 10.12.2014 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Ubezpieczenie ogrodzenia i tak się przyda, ponieważ działka leży przy ruchliwej drodze, a poza tym rosną przy niej stare i wysokie drzewa, z których czasem spadają grube gałęzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 14.12.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Mi podmyło takie stare ogrodzenie w czasie ulewnych deszczów, ubezpieczyciel przyjechał, zrobił zdjęcia i w 2 tygodnie wypłacił pieniążki (dom był w tedy w SSO) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ttstewart 14.12.2014 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Tylko u mnie pusta działka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 14.12.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Pan który robił zdjęcia mówił mi, że dom w tej sprawie jest nieistotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts