ifoni 15.06.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Chciałąm się przywitać Mam na imię Iwona, razem z mężem rozpoczynamy realizowac plan wlasnego domu (obecnie w trakcie spisywania umowy na zakup działki) Czytam i czytam forum... i mam nadzieje, że pomimo tych wszystkich rzeczy, o których nie mam na razie bladego pojęcia jakoś nam się uda nasz plan zrealizować. Aha, działkę mamy (prawie) 1437m2, 27 km od Kielc Pozdawiam serdecznie Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 15.06.2004 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witaj ifoni. Wpadaj tu często, bo to kopalnia wiedzy.Powodzenia w budowaniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ifoni 16.06.2004 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 W miarę możliwości będę (czyli jak szef nie patrzy ) bo internet tylko w pracy.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts