breezer001 10.12.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Dzień dobry. Nie wiem czy dodaje post w odpowiednim miejscu, ale jestem nowy więc proszę ewentualnie o przeniesienie go. Mam pytanie odnośnie obliczeń. Mam do wykonania projekt bramy harmonijkowej (załączam przykładowy rysunek) i kompletnie nie mam pojęcia jakie wykonać do tego obliczenia (np. Wytrzymałościowe, ale czego ?). Czy może ktoś z was mógłby mi pomóc ? Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 10 Grudnia 2014 przez breezer001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 11.12.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 (edytowane) jak już liczyć to raczej sztywnośćjeśli to nie jest praca na studiach to rób na oko, zobacz jakie przekroje maja inne bramy Edytowane 11 Grudnia 2014 przez BrodowskiG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts