ginger109 11.12.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Witam potrzebuję kupić młot udarowo-obrotowy który spełnia kilka kryterii i potrzebuję pomocy w wyborze - regulacja obrotów/wyłączenie udaru (rzadko ale potrzeba czasami wywiercić w metalu drewnie bądź otwór na halogen w gk)- wiercenie z udarem i bez oraz podkuwanie (do drobnych prac w domu skuwanie kafelek wiercenie w żelbecie)- do około 500zł Wstępnie wybrałem, ale nie wiem czy to dobry wybór i chciałbym prosić o jakieś rady(miałem Bosch PSB 1000 RPE ale nie można było nią u mnie wywiercić dziury bez spalenia wiertła więc dlatego chcę kupić młot) Młot udarowo-obrotowy Skil 1766 AK (Energia uderzenia: 4,5 J Energia udaru (EPTA): 2,8 J)Młot udarowy Einhell RT-RH 26 AK (Siła uderzenia (J): 2,6) ma ktoś może któryś z nich i się wypowie czy warto albo coś innego poleci? Edytowane 13 Grudnia 2014 przez ginger109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts