sylwekr 11.12.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 WitamMam propozycję odkupienia za symboliczna kwotę cegłę silikatową. Na początku od razu powiedziałem, że mnie nie interesuje, bo wiedziałem że cegła leży od kilkunastu lat "pod chmurką" tylko prowizorycznie przykryta. Ale później policzyłem ile by mnie wyniósł koszt m2 ściany i zacząłem się zastanawiać. Cegła była by przeznaczona do budowy budynku gospodarczego (garaż dwustanowiskowy + dodatkowe pomieszczenie "na graty"). Cegłę oglądałem i nie widać aby coś z nią się działo, czy popekała, kruszyła się itp. Czy sens jest budowac z takiej cegły, czy dać sobie spokój. Wydaje mi się że silka najlepiej znosi takie długotrwałe składowanie, ale czy na pewno ??? Planowałem ten budynek robić z pustaka alfa, czy jednak nie lepsza była by silka (mimo że nie jest nowa) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek244 11.12.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 witam, bierz na garaz w sam razmoj znajomy postawil garaz z leciwego suporexu i jest ok pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts