jjaneczek 20.01.2015 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Masz rację ana, jjaneczek sam się domaga niekomfortowego miejsca do pracy. Dlaczego uważacie ze nie komfortowe, ja w takich warunkach pracowałem przez wiele lat i nie czułem jakiegoś dyskomfortu z tego powodu... więc dziwie się ze tak to odbieracie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.01.2015 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Tonacja ok, ale szukaj jednolitej Choćby w tym stylu: TUNDRA: http://www.komfort.pl/html.media?_Instance=komfort&_Option=Other&_Connector=palio&_tableName=eshop_media&_colID=id&_colContent=content&_colFileName=file_name&_colMimeType=mime_type&_colLastUpdated=last_updated&_colSize=doc_size&_ID=4067116&_CheckSum=-1579892661 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 20.01.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 jjaneczek - najważniejsze, żeby Tobie przy biurku było wygodnie:) Co do wykładziny - jednolita bezpieczniejsza (a nuż trafisz łóżko z zagłówkiem pikowanym, listewkowym, albo innym). Przy wykładzinie wytłaczanej już musisz być konsekwentny w jednolitości pozostałych rozwiązań.Białe meble będą wyglądać bardzo ładnie - wyeksponujesz też energetyczny pomarańcz! Będzie ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 21.01.2015 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Dlaczego uważacie ze nie komfortowe, ja w takich warunkach pracowałem przez wiele lat i nie czułem jakiegoś dyskomfortu z tego powodu... więc dziwie się ze tak to odbieracie.... Wiesz, człowiek do wszystkiego się przyzwyczaja. Odbieramy to tak a nie inaczej gdyż nie podważamy praw fizyki. Światło naturalne jest najzdrowsze dla oczu. A lampkę na biurku masz po której stronie? Też po prawej? Jeżeli po lewej to dlaczego tam? Gdyż jest różnica w oświetleniu, prawda? A że nie widać tak różnicy jak w przypadku światła okna to nie znaczy, że jest optymalne rozwiązanie. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjaneczek 21.01.2015 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 A lampkę na biurku masz po której stronie? Też po prawej?. Dokładnie Również po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 22.01.2015 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Ja bym poszła w tej sypialni w czarne meble a ten pomarańcz to taki rażący jest na żywo czy to tylko tak na zdjęciu wygląda? No i dalej Ci kibicuję Pisząc to tak spojrzałam na prawo na moje meble kuchenne za 3tys złotych i na wprost na mój narożnik za 2400zł. Ja dalej jestem zdania, że nigdy w zyciu bym nie wywaliła ponad 15tys na samą kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjaneczek 22.01.2015 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 kolor jest delikatnie jaśniejszy, na meble mam budżet 5500 z robocizną i ani grosza więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 22.01.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Dokładnie Również po prawej TY urządzasz, TY decydujesz. Trzymam kciuki abyś się zmieścił w swoim budżecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 22.01.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Nie czytałam zbyt dokładnie całej dyskusji ale może takie ustawienie w sypialni przypadnie Ci do gustu. Po obu stronach łóżka(ok.160cm) szafy 80cm, w kącie głęboka i wysoka szafka 60cm z półkami na segregatory a w roli biurka blat na całą ścianę z oknem. Kolorystyka na wizualce przypadkowa.http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3226b5bc5c83.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f4c59953bd3.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7794a5acbda9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.01.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 BOMBOWE!!! właśnie tak proponowałam z tymi szafami dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 23.01.2015 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Pokój bardzo fajny- sama mogłabym mieć taki:) Jjaneczek napisał wcześniej:"Jedyne czego jestem pewien i na pewno miejsca nie zmieni to biurko dlatego że jest zrobiony kanał na kable w ścianie w rogu specjalnie dla podwieszenia tv. " Ciekawe co zrobi jjaneczek, skoro w miejscu gniazdka są tam gdzie regał i szafa.Jest na to jakiś elegancki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 23.01.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Kable zawsze można przełożyć, a ten rozkład co zaproponowała alicyja jest super, świetne wykorzystanie małej powierzchni i nie wygląda na przeładowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 23.01.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Pokój fajny:) jjaneczek - już wcześniej Cię pytałam - jeśli kable tv są na ścianie z węzgłowiem łóżka - to gdzie ma być tv? Też na tej ścianie? Nad biurkiem, a tyłem do leżących na łóżku? Czy na ścianie z oknem, w rogu i wtedy oglądamy leżąc na boczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 23.01.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Kable zawsze można przełożyć, a ten rozkład co zaproponowała alicyja jest super, świetne wykorzystanie małej powierzchni i nie wygląda na przeładowane. Póki co Jjaneczek nie chce zmienić ustawienia gniazdek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjaneczek 23.01.2015 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Nie czytałam zbyt dokładnie całej dyskusji ale może takie ustawienie w sypialni przypadnie Ci do gustu. Po obu stronach łóżka(ok.160cm) szafy 80cm, w kącie głęboka i wysoka szafka 60cm z półkami na segregatory a w roli biurka blat na całą ścianę z oknem. Kolorystyka na wizualce przypadkowa. Ten Projekt mi się spodobał jak przedstawiłaś to na projekcie, tylko ze w miejscu tego biurka pod oknem jest kaloryfer i pytanie teraz czy on w jakiś sposób nie będzie przeszkadzał (bo czytałem wiele opinii ze kaloryfer nie powinien być zasłonięty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.01.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 całkiem zasłonięty nie byłby - krzesłem jedynie, więc byłby obieg powietrza... dodatkowo można na biurku dać kratkę i też będzie się powietrze wydostawało a możesz powiedzieć gdzie sam planowałeś łóżko?? bo ana się dopytuje i dopytuje a odpowiedz żadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjaneczek 23.01.2015 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Niech się jakiś specjalista wypowie co do kaloryfera pod biurkiem przy oknie Edytowane 23 Stycznia 2015 przez jjaneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjaneczek 23.01.2015 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Pokój fajny:) jjaneczek - już wcześniej Cię pytałam - jeśli kable tv są na ścianie z węzgłowiem łóżka - to gdzie ma być tv? Też na tej ścianie? Nad biurkiem, a tyłem do leżących na łóżku? Czy na ścianie z oknem, w rogu i wtedy oglądamy leżąc na boczku? Dokładnie chodzi tylko o Monitor Komputera 24 cali, ale przy takiej konfiguracji, spokojnie mógłby się znaleźć na którymś rogu biurka tak jak na projekcie "alicyja". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjaneczek 23.01.2015 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 A czy dało by tam jeszcze upchnąć komodę?. Chyba na wprost łóżka bo tam zostaje jakieś 70cm przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.01.2015 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 osobiście bym tu nie stawiała, bo będzie to zawalidroga - nawet płytka zajmie 35cm, to mało zostaje na przejście komoda mogłaby stać pod biurkiem tu gdzie szafka, albo rolę komody by spełniały szafki nad łóżkiem możesz dać łóżko z szufladami - to też dodatkowy schowek np na zapasową pościel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts