karas83 12.12.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Witam mam pytanie o kominek. od kilku dni czytam na ten temat, na dzień dzisiejszy mam wkład Supra Altima 106 . żeliwny niestety popękany z każdej strony. Dla sprostowania mieszkam w Norwegii i nie mam tu gdzie pospawać go , bo wiem ze ciężko pospawać żeliwo. Miałem okazje kupić kominek podobno angielskiej firmy (nie jestem pewien czy to nazwa Vision classic line model 36 ) http://www.peisselskabet.no/produkter/vedpeiser/c36/ tu widać ze jest wykonany z bardzo cienkiej blachy wnętrze ma wyłożone jakimiś płytami szamotowymi chyba. jest to model bez rusztowy , powietrze dostaje się po bokach szyb. Moje pytanie czy go montować? chciał bym zdjąć z niego izolacje , zabudować i poprowadzić kanał ciepłego powietrza . z góry dziękuje za jakieś informacje , opinie , porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts