Akal 13.12.2014 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Witam Przedwczoraj natknąłem się na reklamę serwisu sknerus.[moderowano link] Po wstępnych oględzinach postanowiłem poszukać nieco informacji na ten temat. Niestety dużo nie znalazłem. Strona ta dopiero powstała. Pytanie moje brzmi czy ktoś z Was korzystał już z ich usług? Znacie kogoś kto tam licytował? Dziękuję za wszelką pomoc Sławomir S. Edytowane 13 Grudnia 2014 przez finlandia link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 14.12.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 te samo pytanie na kilku portalach?? hmm , musisz być naprawdę ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.12.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Witam Pytanie moje brzmi czy ktoś z Was korzystał już z ich usług? Znacie kogoś kto tam licytował? Dziękuję za wszelką pomoc Sławomir S. Skoro masz dużo kasy na zbyciu to może od razu podam Ci numer swojego konta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts