Effy 13.12.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Jak w temacie - gdzie taki dostac? Szukam w roznych marketach, na allegro - nigdzie nie moge dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 13.12.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 przypuszczam że to część od jakiejś hustawki/ namiotu. Spróbuj tam gdzie kupiłeś/aś ta konstrukcję . Ale marnie to widzę. Mozesz poprosic jakiegos ślusarza o dorobienie (wtedy będzie z metalu) Ewentualnie wydrukować to z drukarki 3D - nie wiem jekie są ceny takich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Effy 13.12.2014 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Nie, to sa jakies trojniki z PVC. Konstrukcji nie kupowalam, chce wlasnie zrobic sama. Metalowe owszem widzialam, ale po 50zl/szt, wiec totalnie dla mnie nieoplacalne. Doszly mnie sluchy, ze to cos z dzialu "budowlanki", ale w marketach nie widzialam nigdy.. Osoba sprzedajaca takie konstrukcje niestety nie chce sie podzielic wiedza na temat miejsca zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 13.12.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 cos podobnego znalazłem tutaj na stronie 4. Tylko że wchodzi w srodek rurki: http://www.cori-pwm.pl/pdf/12.00%20kat.%20elem.konstr.%20P.pdf Generalnie poszukałbynm w firmach które robią plandeki i stelaże do plandek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzcel 16.12.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Ale marnie to widzę. Potwierdzam, bo miałem taki problem. Mozesz poprosic jakiegos ślusarza o dorobienie (wtedy będzie z metalu) Pospawali mi trzy pręty zbrojeniowe. Rurek nie wkładało się w trójnik, trójnik był wewnątrz rurek. Ewentualnie wydrukować to z drukarki 3D - nie wiem jekie są ceny takich usług. No fakt, mamy XXI wiek. Jak tak zrobisz to daj znać jakie ceny i efekty. Generalnie poszukałbynm w firmach które robią plandeki i stelaże do plandek. Foliowe tunele ogrodnicze. , ale po 50zl/szt, Za tą cenę kupisz "parasol-altankę" 3x3 w Lidlu lub Kauflandzie. Tam będą cztery takie końcówki. niestety nie chce sie podzielic wiedza na temat miejsca zakupu To ja się podzielę : Pekin. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez krzcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 16.12.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Foliowe tunele ogrodnicze. . Taddammm!!! http://www.tunelefoliowe.pl/sklep/ksztaltki-tunelowe-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Effy 16.12.2014 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Taddammm!!! http://www.tunelefoliowe.pl/sklep/ksztaltki-tunelowe-.html Bomba!!!! Dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts