Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupic taki trojnik?

Effy

Recommended Posts

przypuszczam że to część od jakiejś hustawki/ namiotu. Spróbuj tam gdzie kupiłeś/aś ta konstrukcję . Ale marnie to widzę. Mozesz poprosic jakiegos ślusarza o dorobienie (wtedy będzie z metalu) Ewentualnie wydrukować to z drukarki 3D - nie wiem jekie są ceny takich usług.

Nie, to sa jakies trojniki z PVC. Konstrukcji nie kupowalam, chce wlasnie zrobic sama. Metalowe owszem widzialam, ale po 50zl/szt, wiec totalnie dla mnie nieoplacalne. Doszly mnie sluchy, ze to cos z dzialu "budowlanki", ale w marketach nie widzialam nigdy.. Osoba sprzedajaca takie konstrukcje niestety nie chce sie podzielic wiedza na temat miejsca zakupu

cos podobnego znalazłem tutaj na stronie 4. Tylko że wchodzi w srodek rurki: http://www.cori-pwm.pl/pdf/12.00%20kat.%20elem.konstr.%20P.pdf

Generalnie poszukałbynm w firmach które robią plandeki i stelaże do plandek.

Ale marnie to widzę.

Potwierdzam, bo miałem taki problem.

Mozesz poprosic jakiegos ślusarza o dorobienie (wtedy będzie z metalu)

Pospawali mi trzy pręty zbrojeniowe. Rurek nie wkładało się w trójnik, trójnik był wewnątrz rurek.

Ewentualnie wydrukować to z drukarki 3D - nie wiem jekie są ceny takich usług.

No fakt, mamy XXI wiek. Jak tak zrobisz to daj znać jakie ceny i efekty.

Generalnie poszukałbynm w firmach które robią plandeki i stelaże do plandek.

Foliowe tunele ogrodnicze.

, ale po 50zl/szt,

Za tą cenę kupisz "parasol-altankę" 3x3 w Lidlu lub Kauflandzie. Tam będą cztery takie końcówki.

niestety nie chce sie podzielic wiedza na temat miejsca zakupu

To ja się podzielę : Pekin.

Edytowane przez krzcel