uzik40 13.12.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Witam, Mam ogromny problem otóż maluję pokóje na poddaszu. Wszystkie pokoje za radą specjalisty zagruntowałem uni gruntem i w miejscach gdzie pozostały zacieki nie można tego zamalować Ściany z płyt g-k zaspoinowane uniflotem. Za każdą kolejną warstwą farby zaciek się powiększał pomyślałem więc pomaluję gruntem taki śnieżki białym w wiaderku dalej nic nie pomogło. Co mam robić dalej ??? już 4 warstwy farby na ścianie a efektów dalej brak. Stosowane farby to śnieżka eco i greinplast FWM Juz wszyscy w domu chodzą wkur.... bo tylko pieniądze ida na kolejne opakowania farb Dodaję zdjęcia tych zacieków PROSZĘ O POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwidzynski 14.12.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Witam, czy to na pewno są zacieki ? ze zdjęcia bardziej wygląda to na wżery w tynku/gipsie. Niestety ale trzeba to zeskrobać do powierzchni, zagruntować, wyrównać gładzią no i dalej już wiadomo Edytowane 14 Grudnia 2014 przez akwidzynski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 14.12.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 to nie sa zacieki. Wałek wyrwał Ci luźna warstwę szpachli/gipsu. 1, zagruntować to miejsce dobrym gruntem - najlepiej głęboko penetrujacym.2. po dobie zaszpachlować szpachlą akrylową - śmig, mastermasa lub co tam wolisz.3. pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_74a 15.12.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 zapytaj w sklepie budowlanym o farbe izolacyjna:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uzik40 15.12.2014 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 dzięki wielkie wszystkim za pomoczaszpachlowałem i problem się skonczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts