michalck81 12.01.2017 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Te wpisy zawierają prawdę.. to czemu niby je usuwać ? Może to być np. warunek/element ugody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 13.01.2017 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 (edytowane) nie wiem który to kasuje ... Edytowane 13 Stycznia 2017 przez מרכבה Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszko 13.01.2017 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Przecież to wymaga nowego budynku.. a kto Ci zapłaci za utratę zdrowia? Dokładnie,nie znamy szczegółów ugody,ale idę o zakład że szymonówka jest i będzie stratna-czas,zdrowie.Taki mamy klimat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 13.01.2017 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 (edytowane) imo w tym wątku nie ma nic takiego co by zasługiwało na skasowanie.. choćby dla potmności.. bo to nie jest zwykłe spartaczenie, a spartaczenie z premedytacją i szczególnym okrucieństwem.. np te butelki.. krokwie .. to istna masakra przecież była.. to trzeba było chcieć tak zrobić.. ! Każdy popełnia błędy.. ale takie działanie wymaga złośliwości i premedytacji .. wrzucić butelki.. czemu "wykonawaca" nie weźmie się za swoich pracowników ? bo może tu była przyczyna.. oni na brojili .. na złość "wykonawcy" a klientka cierpi .. później żeby nie płaci "wykonawca" wykręca się sianem.. druga sprawa mogła być taka (mało realna).. że klientka mocno podpadła ekipie.. ale to absurd.. Będziesz miłował swego bliźniego, a nieprzyjaciela swego będziesz nienawidził. A Ja wam powiadam: Miłujcie waszych nieprzyjaciół i módlcie się za tych, którzy was prześladują; tak będziecie synami Ojca waszego, który jest w niebie; ponieważ On sprawia, że słońce Jego wschodzi nad złymi i nad dobrymi, i On zsyła deszcz na sprawiedliwych i niesprawiedliwych. Jeśli bowiem miłujecie tych, którzy was miłują, cóż za nagrodę mieć będziecie? Czyż i celnicy tego nie czynią? I jeśli pozdrawiacie tylko swych braci, cóż szczególnego czynicie? Czyż i poganie tego nie czynią? Bądźcie więc wy doskonali, jak doskonały jest Ojciec wasz niebieski”. stąd też jak kolega powiedział " nie módl się o zdrowie, a o rozum"... szkoda że pan nie ma odwagi się tu udzielić.. i przeprosić.. i sprawa by była zakończona.. KKK 1867 Tradycja katechetyczna przypomina również, że istnieją "grzechy, które wołają o pomstę do nieba". Wołają więc do nieba: krew Abla (Por. Rdz 4, 10). grzech Sodomitów (Por. Rdz 18, 20). narzekanie uciemiężonego ludu w Egipcie (Por. Wj 3, 7-10). skarga cudzoziemca, wdowy i sieroty (Por. Wj 22, 20-22). niesprawiedliwość względem najemnika (Por. Pwt 24, 14-15; Jk 5, 4). Edytowane 13 Stycznia 2017 przez מרכבה Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 13.01.2017 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Forum domaga się aby wykonawcza niczym król Niniwy usiadł na forum w popiele ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymonówka 17.03.2017 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Oświadczam, iż na mój wniosek zostały usunięte wszelkie negatywne treści dotyczące PPUH EBENISTA Jan Stopa z siedzibą w Mątowskich Pastwiskach, gdyż nie posiadam żadnych zarzutów względem firmy PPUH EBENISTA Jan Stopa z siedzibą w Mątowskich Pastwiskach - Anna Czerwińska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolek20 21.03.2017 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Oświadczam, iż na mój wniosek zostały usunięte wszelkie negatywne treści dotyczące PPUH EBENISTA Jan Stopa z siedzibą w Mątowskich Pastwiskach, gdyż nie posiadam żadnych zarzutów względem firmy PPUH EBENISTA Jan Stopa z siedzibą w Mątowskich Pastwiskach - Anna Czerwińska. No szkoda że to tak się kończy. Patrząc na publikowane przez ciebie zdjęcia i opis sytuacji trudno mi sobie wyobrazić byś była szczerze zadowolona z finału całej sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 04.02.2018 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Ja jednak mam nadzieję, że udało się odzyskać straty z budowy domu i dlatego taka decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts