karlkar 14.12.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Dzień dobry.Mam mieszkanie, w którym otwory na drzwi mają szerokość 90 cm. W sklepie Leroy Merlin powiedziano mi, że muszę kupić skrzydła 80 i ościeżnice 90. Z kolei w Praktikerze dostałem informację, że drzwi 80 i ościeżnice 80. Jaka jest prawda? No i kolejne pytanie - na logikę wydaje się oczywiste, ale lepiej spytać - do skrzydeł lewych należy kupić lewą ościeżnicę, do prawych prawą? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spotykacz 15.01.2015 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Zapytaj tu np./blog porta/ MODEROWANOSą odpowiedzi praktykujących montażystów, a nie studentów z marketu. Edytowane 15 Stycznia 2015 przez finlandia reklama jest zabroniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 15.01.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Otwór w murze masz 90cm, czyli musisz dobrać skrzydło 80cm + ościeżnica 80ka do takiego skrzydła. Grubość ościeżnicy to około 10cm (po 5cm na stronę), czyli 80+10 da Ci 90cm do zapełnienia otworu.Tu widać wiedzę i "fachowość" super doradców z marketów.Skrzydło lewe + ościeżnica lewa stanowi komplet czyli drzwi lewe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dota1 03.02.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 (edytowane) Facet z Belpolu kazał zamawiać skrzydło 80 ościeżnica 90 hmm, to trzeba sprawdzić Otwór w murze masz 90cm, czyli musisz dobrać skrzydło 80cm + ościeżnica 80ka do takiego skrzydła. Grubość ościeżnicy to około 10cm (po 5cm na stronę), czyli 80+10 da Ci 90cm do zapełnienia otworu. Tu widać wiedzę i "fachowość" super doradców z marketów. Skrzydło lewe + ościeżnica lewa stanowi komplet czyli drzwi lewe. Edytowane 3 Lutego 2015 przez dota1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusznowak976 05.02.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Najlepiej nie kupuj drzwi w supermarkecie tylko zamów w renomowanej firmie. Wiadomo są drogie ale będziesz miał naprawdę wysokiej jakości produkt wykonany idealnie na wymiar który posłuży Ci wiele lat w przeciwieństwie do marketowego dziadostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 14.02.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 W Belpolu to możesz sobie pogadać o pogodzie, bo z całym szacunkiem - jak można zamówić KOMPLET gdzie skrzydło jest 80 a ościeżnica 90? Później kto poniesie odpowiedzialność za zwrot? Nieświadomy Klient, który podpisał zamówienie które dał mu sprzedawca czy odpowiedzialność padnie na sprzedawcę za brak wiedzy? ELEMENTARNEJ wiedzy. Aż mam ochotę pojechać tam i zamówić taki komplet - później zaproszę na montaż i będę wrednym klientem który będzie się czepiał wszystkiego. Ehhh chyba mam zły dzień albo brak sił do takich "kolegów z branży". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts