asdder 14.12.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Witam. Chciałbym kupić sobie Młotowiertarkę udarowoą i wybrałem te dwa modele i nie wiem, którą kupić. Bosch'em pracowałem chyba, ze dwa lata w pewnej firmie i powiem, że jest dosyć dobry. Na plus u niego, jakość wykonania, mała awaryjność lecz gdy przychodzi wiercić cały dzień w żelbetonie to ręka boli cały tydzień, tutaj wielki minus ! Makitę miałem tylko w dłoni w sklepie i powiem, że robiła znakomite wrażenie z tym, że w Makicie zainteresował mnie bardzo ten system AVT, który zmniejsza wibrację urządzenia. Ile w tym prawdy to nie mam pojęcia bo nigdy nie pracowałem na tej makicie chociaż jestem skłonny bardziej ku makicie. Co macie do powiedzenia na temat tych dwóch młotowiertarek ? Ktoś korzysta z tej makity i może się podzielić informacjami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.01.2017 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Poprosiliśmy zawodowców, na co dzień pracujących z elektronarzędziami, by wyrazili swoją opinię. W tym filmie: Młotowiertarka GBH 2-28 DFV Bosch Professional Filmy o innych młotowiertarkach - KLIKNIJ: Film: GBH 2-24 DRE Bosch Professional - młotowiertarka udarowaFilm: Bosch GBH 18 V-EC Professional - młotowiertarka akumulatorowa Zobacz inne filmy murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts