radk 16.12.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Witam jestem w trakcie instalacji OC i mam pytanie dotyczącą szufelki. Przedstawię zdjęcia zabudowanej szufelki. Czy tyle ona ma wystawać??? Bo wydaje się że dużo tynku będzie musiało być . I jeszcze jedno wszystko niby ok ale ja nie polecam montażu w ścianie 12,5 cm gdyż nie jest to najwygodniejsze. Chyba że ja coś zrobiłem nie tak. Proszę znawców o ino czy wszystko z tą szufelką ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Zielinski 21.12.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Musisz ja schować aby tylko miejsce zaznaczone dwoma strzałkami wystawało, reszta musi być wkuta w ścianę. Co do montażu w ścianie 12,5 cm to niestety musi pan najlepiej wywalić całość na wylot i przed tynkowaniem wstawić tam kawałek płyty gips-karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radk 22.12.2014 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 dzięki tak też myślałem, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts