EWBUD 06.02.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 no i dałeś się złapać.....zapłaciłeś z góry? hmm.... Nie przyjedzie....zawsze się spóżnia 3 m-ce - ja zamówienia na swoje budowy robię na 4 miechy wcześniej, żeby dał radę się wyrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 06.02.2015 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 (edytowane) no i dałeś się złapać.....zapłaciłeś z góry? hmm.... Nie przyjedzie....zawsze się spóżnia 3 m-ce - ja zamówienia na swoje budowy robię na 4 miechy wcześniej, żeby dał radę się wyrobić... :v no to teraz zawijamy firme, kasuje profil na FM, lacznie z Płatnym Profilem, sprzedajemy plac, budynek, towar jeszcze nie wiem co z nim zrobimy, ludzi out, firmy wspolpracujace out i pedzimy przebalowac 3k pln i niech sie rustin martwi BTW w tej sytuacji Piotrek jak sie dogadam z tym Twoim kuzynem to nie wiem czy mu przedplate na 60k zrobimy za kazde auto xps ktory mi teraz potrzebny Edytowane 6 Lutego 2015 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 06.02.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 :v no to teraz zawijamy firme, kasuje profil na FM, lacznie z Płatnym Profilem, sprzedajemy plac, budynek, towar jeszcze nie wiem co z nim zrobimy, ludzi out, firmy wspolpracujace out i pedzimy przebalowac 3k pln i niech sie rustin martwi BTW w tej sytuacji Piotrek jak sie dogadam z tym Twoim kuzynem to nie wiem czy mu przedplate na 60k zrobimy za kazde auto xps ktory mi teraz potrzebny No, 3 tys. już masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 06.02.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 a towar wezmę....od syndyka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 06.02.2015 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 No, 3 tys. już masz... nie mam dostalem: potwierdzenie zlecenia realizacji przelewu a nie: potwierdzenie przelewu czyli jeszcze rustin moze wycofac ta dyspozycje w banku wiec nie mow hop... ale zeby nie miec w glowie zamowienia, bo mozna zapomniec - w piatek juz puscilem zamowienie do TO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 06.02.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 I po co te złośliwości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 06.02.2015 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 I po co te złośliwości ? Ale jakie zlosliwosci? Przeciez my sobie tylko żartujemy, a ze tam ziarno prawdy jest zawsze to szczegol. Swoja droga ja Cie rozumiem w jakis tam sposob, ale c'mon ... bez przesady... poza tym zawsze mozesz u mnie np skorzystac z opcji zakupu przez sklep na stronie i skorzystac z ubezpieczenia PayU (kazda transakcja do 10k pln) oplacona przez PayU jest objeta ich programem ochrony kupujacych. Jak masz wiekszy zakup: robisz kilka transakcji do 10k pln kazda i jak ja nie dostarcze bo jestem oszustem - to PayU S.A. zwroci za mnie kase Tyle ze operator pobiera ode mnie 2,9% prowizji... a ja za to przy styropianie nei zamierzam placic ... bo tam nie ma marzy na tym zupelnie... i te 2,9% to juz jest strata a nie minimalny zysk wiec sklep obciaza kupujacego korzystajacego z tej formy platnosci w stosunku 50/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 06.02.2015 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Wlasnie : Szanowni Forumowicze w mojej stopce jest link do opinii o fighter1983 - poprosze o wpisanie tych ktorzy sa juz "po transakcji" czy to po elewacji , czy chociazby dostawie styropianu z tego watku " Opinie o fighter1983 Poznaj opinie Forumowiczów moze na przyszlosc sie przyda rustin Ciebie w szczegolnosci prosze o komentarz po dostawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sala 09.02.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Witam,I jak ceny styropianu po podwyżce w TERMOORGANICE?Dużo się zmieniło (dla 0,031; 0,032; 0,038)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pannawlosciach 09.02.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Kupować taniej nie będzie??::: Tańsze centy ropy i styropian tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 09.02.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Jak widać na stronie astrobud'u cena brutto podskoczyła +5,38zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.02.2015 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Jak widać na stronie astrobud'u cena brutto podskoczyła +5,38zł nie mam nadal cennikow termoorganiki, czyli w zasadzie obowiazuje stary cennik, a moja strona dziala tak, ze 6 lutego miala zmienic sie cena, to sklep 6 lutego ceny podniosl. Pomimo tego ze obowiazuja stare, ale nie moge jej obnizyc, bo jezeli dostane cennik na maila - a ceny w sklepie beda nizsze niz te w cenniku - bede miec problem. poki co ew. pytac prosze mailowo lub telefonicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.02.2015 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 nie mam nadal cennikow termoorganiki, czyli w zasadzie obowiazuje stary cennik, a moja strona dziala tak, ze 6 lutego miala zmienic sie cena, to sklep 6 lutego ceny podniosl. Pomimo tego ze obowiazuja stare, ale nie moge jej obnizyc, bo jezeli dostane cennik na maila - a ceny w sklepie beda nizsze niz te w cenniku - bede miec problem. poki co ew. pytac prosze mailowo lub telefonicznie. mam nowe ceny... no i mi teraz glupio.. zwlaszcza ze sam na swoje podpisane realizacje kupilem styropian. Postaram sie aby to co jeszcze nie wyjechalo bylo taniej dla tych, ktorzy zamowienia maja niezrealizowane a zlozone, nie wiem czy to mi sie uda. Nowe ceny dostalem nizsze, ale dla mojego rejonu. moj rejon to teren dzialania przypisanego dla mnie dyr. regionu - Luisa. http://pliki.astrobud.pl/grafika/rejonTO.jpg dzisiaj zaktualizuje ceny na mojej stronie i dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanss 10.02.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 A ceny dla reszty PL kiedy? Poproszę dla Kuj.-Pom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.02.2015 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 (edytowane) A ceny dla reszty Polski:D Poproszę do Kuj.-Pom. dla reszty Polski poprosze specyfikacje: rodzaj, ilosc, grubosc i kod pocztowy z danymi do dostawy i to na maila ---- 2 opcja prosze sobie "wyklikac" na mojej stronie co potrzebne, nie zwracajac uwagi na ceny i w uwagach zamowienia wpisac dane do dostawy, a w samym sklepie zaznaczyc "odbior wlasny" - to mi bardzo ulatwia zycie, bo wsyztsko ze sklepu integruje sie z moim programem sprzedazowo magazynowym - wiec sobie tylko poprawiam sposob dostawy i ceny dla danego wojewodztwa i moge to przeslac w formie pliku z WF-maga w pdf (oferta, proforma, specyfikacja realizacji, faktura itd) Edytowane 10 Lutego 2015 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 10.02.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak zatem wyglądają te ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.02.2015 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak zatem wyglądają te ceny? dzisiaj walka z TO byla o ceny dla zamowien zlozonych przed nowym cennikiem a realizowanych po, do tego biezace sprawy, Nie moge jeszcze wstawic cen na strone, moge podac ewentualnie na szybko, dla mojego rejonu: 0,031 Fasada 151 netto/m3 0,032 Fasada 141 netto/m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobiaszt 13.02.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 dzisiaj walka z TO byla o ceny dla zamowien zlozonych przed nowym cennikiem a realizowanych po, do tego biezace sprawy, Nie moge jeszcze wstawic cen na strone, moge podac ewentualnie na szybko, dla mojego rejonu: 0,031 Fasada 151 netto/m3 0,032 Fasada 141 netto/m3 Czy wiadomo coś już o cenach dla innych regionów ? Kiedy zmienią się ceny na stronie internetowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 13.02.2015 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Czy wiadomo coś już o cenach dla innych regionów ? Kiedy zmienią się ceny na stronie internetowej ? odp na mailu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxLukasz 17.02.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Witam. Wysłałem również pytanie na maila odnośnie cen. Proszę w wolnej chwili o odpowiedz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts