bulbulator 16.12.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Witam, czy ktoś z szanownych forumowiczów fugował mozaikę szklaną umieszczoną w wyfrezowanej płycie meblowej? mam taki pomysł na ramę do lustra w łazience, ale nie do końca mam pomysł jak to wykonać.To co ustaliłem czytając różne źródła to: mozaika - cienki pojedynczy pasek długości ok 2m, umieszczony we frezie +1mm (w stosunku do wysokości i grubości fugi) - może być przyklejona na biały na klej silikonowy. Z doświadczenia wiem że klej ten zbyt szybko zastyga by użyć go jako fugi, a dodatkowo podczas klejenia próby wyrównania nadmiaru spoiny zapewne zakończyły by się nierównomiernym ułożeniem. Ktoś próbował? jak zrobić żeby nie zapaćkać całej mozaiki i by nie spuchła płyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polynomial98 18.12.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Witam, z racji tego ze mam podobny problem. Mam nadzieje ze autor tematu nie obrazi sie jak przylacze sie do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts