eltrox-pl 26.06.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Witam,domyślam się, że posiada Pan w tym momencie kamerę analogową, której rozdzielczość nie jest wysoka. Proponuję zamontować kamery IP o jakości 2mpix, uzyskamy znacznie lepszą jakość obrazu. W nocy niestety dużo zależy od reflektora podczerwieni i od jego zasięgu, dlatego znaczenie ma odległość od obiektu. Proszę zobaczyć przykładowe nagranie z takiej kamery w dzień i w nocy: https://www.youtube.com/watch?v=Y0O40nY1y5g. Druga opcja, która sprawdza się w miejscach, gdzie mamy utrudniony dostęp do zasilania, to tzw. fotopułapka. Kamera montowana również w lasach czy właśnie na budowach. Zapis wideo odbywa się w przypadku wykrycia ruchu na karcie SD. W dodatku są modele z modułem pozwalającym na wysłanie MMSa ze zdjęciem w przypadku wykrycia intruza. Kamera posiada wbudowany czujnik PIR oraz reflektor podczerwieni, którego diody są w nocy niewidoczne dla oka ludzkiego. Polecamy fotopułapkę SG-880MMS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urania3 02.07.2015 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Najpierw pies i to spory i wredny, wyjdzie najtaniej zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin.sto1 07.11.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 A co myślicie o np. czymś takim?http://www.e-security.com.pl/zestaw-do-4x-kamera-esbr-1400-2-8-12.html Szukam czegoś do monitoringu wokół domu, z możliwością podglądu przez internet , do ok 2 tys.. Nadaje się to czy sobie odpuścić?Może ktoś poleci coś sprawdzonego do samodzielnego montażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzufik1 16.11.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Witam, domyślam się, że posiada Pan w tym momencie kamerę analogową, której rozdzielczość nie jest wysoka. Proponuję zamontować kamery IP o jakości 2mpix, uzyskamy znacznie lepszą jakość obrazu. W nocy niestety dużo zależy od reflektora podczerwieni i od jego zasięgu, dlatego znaczenie ma odległość od obiektu. Proszę zobaczyć przykładowe nagranie z takiej kamery w dzień i w nocy: https://www.youtube.com/watch?v=Y0O40nY1y5g. Druga opcja, która sprawdza się w miejscach, gdzie mamy utrudniony dostęp do zasilania, to tzw. fotopułapka. Kamera montowana również w lasach czy właśnie na budowach. Zapis wideo odbywa się w przypadku wykrycia ruchu na karcie SD. W dodatku są modele z modułem pozwalającym na wysłanie MMSa ze zdjęciem w przypadku wykrycia intruza. Kamera posiada wbudowany czujnik PIR oraz reflektor podczerwieni, którego diody są w nocy niewidoczne dla oka ludzkiego. Polecamy fotopułapkę SG-880MMS. no toście pokazali jakoś kamery w nocy a mogę mieć prośbe.....o wyłączenie oświetlenia ulicznego ? przy takim oświetleniu jak jest powinna kamera widzieć w kolorze co za badziew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 21.11.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 (edytowane) W nocy jestem w domu więc kamera jest wyłączona a w dzień robotę robi, więc jak dla mnie lepszej nie trzeba. Edytowane 19 Lutego 2016 przez toma1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts