Malinowa8 04.04.2015 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Postępy widać jeszcze w łazience na górze - jak to określają nasi goście, łazienka wyszła "fikuśna". W dużej mierze dzięki skosom, ale również pomysłowi podziału na dwie strefy - kibelkowo-umywalkową (białą) i wannową (czarną). Efekt jest ciekawy, niestety trudno to dobrze uchwycić na zdjęciu, bo nie ma jak dobrze stanąć - tu ściana, tu skos, tu coś innego Gdy łazienka będzie gotowa, zrobię jej należyta sesję zdjęciową. Póki co - WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 08.04.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Przepiękny dom, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinowa8 08.04.2015 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Riri dziękuję I jeszcze oczko w głowie mojego męża Zmywara z bajerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinowa8 08.04.2015 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Święta, święta i po świętach...może to i lepiej, bo roboty tyle, a robić nie ma komu Pozostaję w nieustannym zachwycie nad moim cukiereczkiem - kuchnią. Uchwyty uwielbiam: Szufladki idą do poprawki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.04.2015 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Witam się Ja miłośnik wielki sztukaterii, wpadłam rzec, ze masz przepiękne listwy przysufitowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 09.04.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Malinowa8 po Twojej glamourowej kuchni pozwoliłam sobie do Ciebie zajrzeć i pooglądać wnętrza:p Faktycznie widać, że lubisz te klimaty ( ja zresztą też i konsekwentnie oraz ze smakiem je realizujesz, podoba mi się biało- czarna łazienka, czekam na efekt koncowy:yes: Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez skonieak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinowa8 09.04.2015 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 vesila dziękuję - mni też się baardzo podobają ) skonieak - lubię te klimaty staram się nie przesadzić w żadną stronę, ale ukryć się nie da, że jestem sroka i lubię jak trochę tu i ówdzie się błyszczy Biało-czarną łazienkę obfotografuję, jak będzie gotowa i......umyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinowa8 09.04.2015 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Podczas ostatniego buszowania po sklepach znalazłam krzesła do salonu. Najlepsze, jakie dotąd widziałam. Po dłuższej chwili zastanowienia zamówiłam, kupiłam, czekam na dostawę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinowa8 09.04.2015 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Z przyczyn nieznanych - zdjęcia wkleja mi "na leżąco" Kto wie jak temu zapobiec?? To jeszcze kilka leżących zdjęć moich drzwi - wiąz antracyt do łazienki, gabinetu i garderóbki oraz białe do spiżarni. Są super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinowa8 17.04.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Dobry wieczór tym, którzy wpadli popatrzeć Wiem, że to jeszcze dzieło nieukończone, że folia niezdjęta, że nie do końca posprzątane....ale nie mogę się oprzeć Superszybka ekipa położyła panele w salonie i gabinecie w jeden dzień Kładzione były troszkę nietypowo, bo na ukos Efekt - zadowalający Panowie do końca zadowoleni nie byli (mnóstwo docinania) ale jakoś poszło Na próbę na kilku panelach zdjęliśmy folię zabezpieczającą. Oczom naszym ukazał się piękny połysk Obejrzycie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinowa8 10.02.2016 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 (edytowane) chciałam dodać nowe zdjęcia, ale nie umiem Edytowane 10 Lutego 2016 przez Malinowa8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinowa8 10.02.2016 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 (edytowane) Schody - w bólu powstałe: Edytowane 10 Lutego 2016 przez Malinowa8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinowa8 10.02.2016 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Wielokrotne próby wklejenia zdjęć zakończyły się fiaskiem (jeśli już, to wkleja "na leżąco"). Jak to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinowa8 10.02.2016 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Ok, spróbuję jeszcze raz.... Widok z kuchni na hol wejściowy (przez szybę w poręczy schodów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinowa8 10.02.2016 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 No dobra....poziome wkleja Kuchnia (jeszcze nad nią pracuję): Widok z salonu na hol (otwarte drzwi do łazienki) i wyczekiwany stół: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinowa8 10.02.2016 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Jeszcze jedno kuchenne No i koniec wklejania. Jakieś limity??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts