Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowoczesna klasyka? Klasyczna nowoczesność? Mój pomysł na dom...

Recommended Posts

Postępy widać jeszcze w łazience na górze - jak to określają nasi goście, łazienka wyszła "fikuśna". W dużej mierze dzięki skosom, ale również pomysłowi podziału na dwie strefy - kibelkowo-umywalkową (białą) i wannową (czarną). Efekt jest ciekawy, niestety trudno to dobrze uchwycić na zdjęciu, bo nie ma jak dobrze stanąć - tu ściana, tu skos, tu coś innego :)

DSC_0578.jpgDSC_0583.jpgDSC_0585.jpg

Gdy łazienka będzie gotowa, zrobię jej należyta sesję zdjęciową.

Póki co - WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

• Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Malinowa8 po Twojej glamourowej kuchni pozwoliłam sobie do Ciebie zajrzeć i pooglądać wnętrza:p Faktycznie widać, że lubisz te klimaty ( ja zresztą też ;) i konsekwentnie oraz ze smakiem je realizujesz, podoba mi się biało- czarna łazienka, czekam na efekt koncowy:yes: Edytowane przez skonieak

vesila dziękuję - mni też się baardzo podobają )

skonieak - lubię te klimaty :) staram się nie przesadzić w żadną stronę, ale ukryć się nie da, że jestem sroka i lubię jak trochę tu i ówdzie się błyszczy :)

Biało-czarną łazienkę obfotografuję, jak będzie gotowa i......umyta :)

• 2 weeks później...

Dobry wieczór tym, którzy wpadli popatrzeć :)

Wiem, że to jeszcze dzieło nieukończone, że folia niezdjęta, że nie do końca posprzątane....ale nie mogę się oprzeć :)

Superszybka ekipa położyła panele w salonie i gabinecie w jeden dzień :) Kładzione były troszkę nietypowo, bo na ukos :) Efekt - zadowalający :) Panowie do końca zadowoleni nie byli (mnóstwo docinania) ale jakoś poszło :) Na próbę na kilku panelach zdjęliśmy folię zabezpieczającą. Oczom naszym ukazał się piękny połysk :) Obejrzycie:

DSC_1898.jpgDSC_1900.jpgDSC_1901.jpgDSC_1902.jpgDSC_1903.jpg

• 9 months później...