makaronek 18.12.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Witam serdecznie ! Przymierzam się do zakupu swojego pierwszego mieszkania - jednak nie jestem pewien czy starczy mi środków na jego wykończenie (wszystkie elementy wykończenia + ROBOCIZNA! - mieszkanie bedzie odebrane w stanie deweloperskim) Mieszkanie 42,7 m2 składało by się i tu 2 propozycje (do wyboru): 1 propozycja 1) garderoba 4.37 (bez dostępu do okna) 2) przedpokój 5,57 (bez dostępu do okna) 3) łazienka 4,90 (bez dostępu do okna) 4) aneks kuchenny (11,08) + pokój (16.82) [łączone] - do okna + wejście na balon 2 propozycja 1) łazienka 4,32 (bez dostępu do okna) 2) przedpokój 5,57 (bez dostępu do okna) 3) 1 pokój 11,08 - dostęp do okna 2) 2 pokój 16,82 + aneks 4.90 - z możliwością wydzielenia kuchni na całkiem osobne pomieszczenie z tym ze wtedy będzie odcięte całkowicie od światła. Nawet jeśli nie docinalibyśmy jako osobne pomieszczenie tejże kuchni, to będzie ona najdalej oddalonym miejscem od okna w mieszkaniu (nie wiem czy na forum mogę wrzucać linki, to bym wrzucił plany) i drugie pytanie - ile taka kuchnia może kosztować (mniej więcej) http://www.szafex.com/images/phocagallery/kuchenne/thumbs/phoca_thumb_l_meble_kuchenn_b11.jpg Nie chodzi mi o nie wiadomo jakie wykończenie, chciałbym przytulnie urządzić mieszkanie - i mieć fajną kuchnie pozdrawiam serdecznie! Edytowane 20 Grudnia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makaronek 20.12.2014 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 nikt nie pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 20.12.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Wklej rzut mieszkania, najlepiej z wymiarami i napisz dla ilu osób mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts