magda19831 19.12.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Zamontowaliśmy w domu bramę garażową segmentową w kolorze antracyt (Wiśniowski) i teraz mam problem z doborem drzwi w kolorze zbliżonym do bramy. Z firmy Mar-tom próbnik koloru antracyt jest o wiele ciemniejszy niż brama. Zależy nam na drzwiach stalowych/metalowych nie drewnianym. Może ktoś miał podobny problem i podpowie która firma drzwiowa może mieć antracyt taki jak ja na bramie. załamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 19.12.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda19831 19.12.2014 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 W sumie nie bardzo mi to zdjęcia pomogło. Z moich obserwacji wynika ze jesdnak antracyt antracytowi nierówny. Drzwi z marton w antracycie są bardzo ciemne, natomiast brama jest w ładnym odcieniu szarości. Zdaję sobie sprawę ze nie dobiore kolorów identycznych, ale jak najbardziej zbliżone moze uda mi się uda dostać. Z jakuej firmy są drzwi ze zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 20.12.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 nie wiem jaki antracyt ma wiśniowski ale wydaje mi się że nie może on różnić się od tego jakim dysponują producenci okien to są drzwi pcv i tu nie powinno być różnic co innego przy drzwiach malowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.12.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Nie wiem jaki antracyt ma Mar-tom, bo oklienia antracyt w Wiśniowskim jest "klasyczna" czyli taka sama jak w oknach. Chyba że Inwestorka ma jakiś inny kolor na bramie.. ? A może jakaś fotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anniia 20.12.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Witam, Zerknij w ofertę drzwi Wikęd. Ja mam antracytową bramę ( akurat DK Prof) i drzwi z Wikędu różnicy nie widać. Zdjęcia w moim dziennku. pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.12.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Antracyt Wikedu jest w wersji "metalik". Wisniowski standardowo ma okleine ze struktura drewna. KMT ma obie wersje w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2905 20.12.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 fin oni maja strukturę piasku akurat a nie strukture drewna(Sandgrain) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.12.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Oni czyli Wisniowski?czyzbym mial nieaktualny probnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 20.12.2014 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 antracyt to RAL 7016 i nie ma zmiłuj, ktoś dał ciała skoro odcienie są różnePorównaj z innymi wzornikami zobaczysz kto pod antarcyt podciąga inną okleinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 27.12.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Nikt ważny spotkać też można antracyt jako RAL 7024 a to już spora różnica dla oka.Fin - metalik antracytu w Wikędzie moim zdaniem dość szybko znika. Wystarczy kilka deszczowych dni po montażu i skrzydło już tak się zakurzy, że tego metaliku prawie nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts